Setkání ve wellness

Jan 6, 2023 · 6,197 views devils_couple

Příběh, který zde budeme na dalších řádcích popisovat je z velmi nedávné doby a rozhodli jsme se, že se s Vámi o něj podělíme. S párem kamarádů jsme se na podzim domluvili, že si před Vánoci uděláme společný výlet do matičky Prahy…mrkneme na vánoční centrum, nasajeme atmosféru Vánoc a odpočineme si od shonu všedních dní.
Janča dostala, jak se níže dozvíte, báječný nápad – a to spojit zimní procházky i s nějakým wellnessem. Nakonec zvítězila volba vodního a saunového světa v Čestlicích. Ti z Vás, co si čtete tyto stránky jistě víte, a tak nebudete mít problém si i vše reálně představit. Velká výhoda této lokality byla, že jsme se mohli ubytovat přímo v hotelu, který je propojený s vodním světem.
Výlet jsme naplánovali na druhý adventní prodloužený víkend. Centrum Prahy jsme se rozhodli navštívit ihned první den po příjezdu a zbytek víkendu trávit pouze v bazénech, na místních tobogánech a wellness. Abych byl zcela přesný, naše ženy trávili převážnou část dne v saunovém světě a já s kamarádem Markem jsme se chvílemi vraceli do klučičích let a občas se šli „vyblbnout“ na skluzavky. :-) A při jednom takovém chlapském blbnutí začal vznikat tento příběh a zážitek. Na jednom z tobogánů funguje virtuální realita, která si samozřejmě žádá i svou obsluhu – a tam jsme si ji poprvé s Markem všimli. Nejspíš brigádnice - mladičká bruneta, mohlo ji být maximálně 25 v pracovních „montérkách“. Přesně v krátkých černých kraťáskách, které ji obepínaly její velmi pěkně tvarovaný zadeček a tílku v barvách svého zaměstnavatele. Ihned a na první pohled jsme si Markem nemohli nevšimnout, že si pod těsné tílko zcela záměrně nedala žádné prádlo a dávala na obdiv své pěkné kozičky. Minimálně jsme to poznali podle toho, že se ji skrz tílko rýsovaly bradavky. Jak dva puberťáci jsme se tedy hned shodli, že chvíli budeme využívat právě dva tobogány, které ona v tu chvíli měla na starosti.
Ihned při dalším vystoupání po schodech jsem si ji celou prohlídnul a musel jsem uznat, že její postava byla opravdu k nakousnutí. I ona si všimla, že naše pohledy směřují na ní a dokázala to prodat. Její a můj pohled se potkali zanedlouho a v jejích očích bylo takové malé a mladé rošťáctví – jen se pousmála a dala najevo, že ji naše pohledy nevadí, a naopak jsme ji byli asi sympatičtí. Dali jsme se s ní na chvíli do řeči, mírně s ní flirtovali a rozhodli jsme se využít i už zmiňovanou virtuální realitu. Na nafukovací kruh nasedl první Marek a já vyčkával. Naše plavčice si stoupla za něj a začala mu nandávat potřebné brýle. Jak se lehce předklonila, dala mi tím možnost ještě více obdivovat její nohy a zadeček v upnutých šortkách. Projel mi mráz po celém těle, v tu chvíli bych ji nejraději nechal v její pozici, přistoupil k ní zezadu a rozdal si to s ní hned u tobogánu. Hned co vypustila Marka, přišel jsem na řadu já. Jakmile jsem usedl do kruhu, nedalo mi to a pochválil ji její dress code a jak dobře v něm vypadá. O to víc mě překvapila její odpověď, když mi s úsměvem poděkovala, řekla mi, že si všimla mých pohledů a řekla mi, že bych si určitě rád sáhnul….měla naprostou pravdu.
Tímto však naše chvíle skončila a my se vrátili za našimi polovičkami.
Ten, kdo četl nějakou z našich povídek ví, jak to máme v oblasti sexu nastavené. Proto jsem neměl sebemenší problém o zážitku s dotyčnou slečnou Janči hned odvyprávět. Ani mě nepřekvapila, že se mě naopak hned začala ptát, co jsem si v tu chvíli představoval, co bych s ní nejradši a kde dělal apod. No prostě skvělá žena má! Bylo na Janči vidět, jak hned přepnula na mou notu a přemýšlela nad nějakým zlobením! Byli jsme zrovna všichni čtyři v jedné ze dvou místních vířivek a netrvalo dlouho a měl jsem Jančinu ruku mezi nohama a začala mi hladit péro. Při tom se ke mně jen naklonila a řekla mi, že začala být dost nadržená a ráda by se podívala, jak si pohrávám s mladou plavčicí. Musel jsem už odklonit téma úplně jinam, jinak bych z vířivky nemohl odejít. Marek náš zážitek vyprávěl i Gabči, jeho ženě, avšak ten se bohužel, a i k překvapení všech moc s úspěchem nesetkal, spíše naopak.
Do podvečerních hodin jsme již trávili pohromadě čas v saunovém světě a poté se rozhodli jít na večeři. V pokoji jsme se s Jančou ještě bavili o odpoledni, kde jsem vylíčil veškeré podrobnosti o zážitku z tobogánu. Celé naše povídaní skončilo rychlým sexem před společnou večeří. Když jsme přišli do místní restaurace, Marek s Gabčou už byli na místě. Gabča byla najednou jak vyměněná, chtěla slyšet podrobnosti, měla dvojsmyslné řeči. Neodpustila si ani určitě sexuální narážky na mě s Jančou. Nám to však vůbec nevadilo. Stejně tak nám nevadilo, když nám po večeři oznámili, že jsou unavení a půjdou si už odpočinout na pokoj –bylo však téměř jasné, jak to bylo pravděpodobně ve skutečnosti. Nám se však ještě na pokoj nechtělo, naopak jsme si řekli, že se ještě vrátíme do saunového světa, kde si dáme nějaký drink v místním baru, spojíme to se saunou a venkovní vířivkou.
Jakmile jsme dorazili, zamířili jsme přímo do venkovní části s tím, že si dáme saunu v místním srubu. Míjeli jsme dvě venkovní vířivky, kde bylo pár lidí a nešlo si nevšimnout, jak si hlavně pánské osazenstvo prohlíží Janču. Když jsme vstoupili dovnitř, byli tam dva 2 lidi – jeden muž a jedna žena, každý seděli na opačné straně sauny. Janča vybrala místo spíše blíže k ženě a já ji následoval. Sedli jsme si vedle sebe a udělali pohodlí. Nejsme ty typy lidí, kteří sondují za každou cenu okolí, tak jsme vůbec nevnímali, kdo s námi uvnitř je. Zanedlouho se však zvedla žena a rozhodla se odejít. Když procházela kolem nás, všimnul jsem si, že to byla „naše“ plavčice z tobogánu, kterou jsme s Markem odpoledne okukovali a chvíli jsme se dali i do řeči. V tom momentě mnou projela lehká vlna vzrušení, ale trochu i zklamání, že jsem si ji nevšiml dříve – mohl jsem nenápadně obdivovat její nahé tělo přímo v sauně. Zeptal jsem se Janči, zda si všimla dámské společnosti v sauně a řekl jsem ji, o koho šlo. Dostal jsem vynadáno, že jsem měl říct dříve, že by se ráda podívala, kdo nás s Markem odpoledne tak strašně zaujal.  Nic víc jsme neřešili a věnovali se dál saunování. Přece jen se nabízela možnost, že ji v průběhu večera třeba ještě společně zahlédneme.
Po sauně a ochlazovacím bazénku jsme se rozhodli zajít na něco dobrého k pití a k tomu si u stolečku zahrát Člověče, nezlob se! – ten kdo opět místní prostředí zná, ví že tuto možnost ostatní rádi občas využijí. Při příchodu k barové části celého wellness jsem už z dálky viděl, kdo sedí na barové židličce a povídá si s místní obsluhou – ano byla to ona! Stihl jsem ještě rychle Janči říct, ať si při objednání všimne….
Můj a její pohled se u baru ihned potkaly. Pousmáli jsme se na sebe, pozdravili a ona ihned věděla o koho jde. Objednali jsme si pití, já jej vzal a šel pomalu ke stolečku s hrou. Janča však neotálela a zaslechl jsem ji, jak zve mladou plavčici k nám a zeptala se, zda se nechce ke hře připojit. Ta okamžitě souhlasila a už si to obě mířily směrem ke mně. Navzájem jsme se představili, jmenovala se Míša, prohodili pár vět a začali hrát. Při hrání jsme si povídali, Míša byla skutečně o několik let mladší než my dva, ale na druhou stranu její názory a vyjadřování nás velmi mile překvapily. Míša nám o sobě řekla, že není místní, v Praze studuje a do Vodního světa chodí na brigády. Taky má moc ráda saunování, a proto téměř vždy, když ji zkončí směna v aquaparku, dochází si ještě odpočinout do sauny. V té chvíli jsem čím dál tím víc dostával chuť na jiné hry, než jsme právě všichni společně hráli. Když jsme dohráli, byla asi hodina do zavírací doby. Návštěvníků evidentně mezitím hodně ubylo. Janča na mě nenápadně mrkla a zeptala se, zda se nevrátíme ještě ven do sauny a že bychom mohli zkusit ještě podzemní saunu. Věděli jsme, že se dovnitř jde přes dvojité dveře a jde vždy slyšet, když někdo přichází. Začal jsem tušit Jančin záměr, proti kterému jsem absolutně nic neměl.
Tentokrát jsem se zeptal Míši já, jestli má ještě chuť na sauna a popřípadě se k nám nechce přidat. Souhlasila, dámy jsem pustil před sebe, obě jsem si prohlížel od hlavy až k patě. Jejich těla zakrývala jen půjčená prostěradla a má představivost začala pracovat naplno – začal jsem mít chuť na obě! Měli jsme štěstí, v sauně, i trošku podle očekávání, nikdo v tu chvíli už nebyl. Sedli jsme si s naší novou společnicí vedle sebe, zatímco Janča si lehla o schod výše přímo tak šikovně, že když mírně roztáhla nohy, viděl jsem její krásný vyholený klín. Míša z nás byla asi trochu nervózní, ale nervozita se rychle vytratila. Jakmile jsme seděli, Míša si povolila prostěradlo a já měl krásný pohled na její mladé pevné kozičky. Byla to krásná podívaná. Využil jsem dobré nálady a atmosféry a trochu drze ji prsa pochválil. Viděl jsem Janču, že ji má reakce absolutně nepřekvapila a jen se příjemně pousmála. Zatímco u Míši jsme v tu chvíli nevěděli, zda se červená kvůli tomu, co jsem ji právě řekl nebo z toho tepla uvnitř sauny. Až když Janča promluvila a řekla ji, že je to v pohodě a s takovou pochvalou nemá problém, Míša potichu poděkovala a bylo na ní vidět, jak ji to vzrušilo. Navíc se ji mohl naskytnout i jiný pohled, a to na mé péro, které se začínalo prolívat krví. Dál jsem na nic nečekal, přisunul se blíž k ní a už jsem měl jednu kozičku v ruce. Měla krásné pevné dvojky. Mačkal jsem ji tu kozičku a střídavě si hrál s bradavkou. Naklonil jsem se k ní a políbil ji. V tu samou chvíli jsem ucítil její ruku, jak mi sahá na péro, zkouší, jak mi tvrdne a bere si ho celého do ruky. Janča si jen popolehla, aby měla lepší výhled na to, jak mi mladá vysokoškolačka honí v sauně péro a sama si začala při tom dráždit svou mušličku. Nechal jsem si ho pomalu honit až byl celý naprosto v pozoru. Mezitím jsem však dostal chuť prozkoumat klín i naší mladé saunové společnici. Má ruka tak z jejího ňadra pomalu sjížděla dolu mezi stehna. Čekal jsem, zda se bude bránit, ale ona mi naopak šla naproti a roztáhla nohy. Cítil jsem, jak míjím prsty její kraťoučce vyholenou čárečku a zajel ji dvěma prsty přímo do klína. Už ani chvíli jsem nezaváhal, že v té chvíli je stejně naladěná jako my dva s Jančou – její klín byl úplně mokrý a Míša se chvěla vzrušením. Chtěl jsem se stejně věnovat i Janči a současně hodně doufal, že nás nikdo v ten moment v sauně nevyruší. Posadil jsem Janču, roztáhl ji stehna a začal ji lízat. Mladá Míša se jen dívala na můj jazyk kmítající okolo klitorisu Janči a při tom si sama hrála prstíkem se svým klínem. Janča se na ni dívala a jen prohodila, že je moc šikovná a vůbec se nediví, že jsme s ní s Markem odpoledne flirtovali. Zavolala si je k sobě, vzala si její kozičku do pusinky, lízala ji bradavky a prsty protáhla její kundičku. Míša jen držela a vrněla, jak malé koťátko. Já mezitím dále jazykem dráždil poštěvák mé Janči. Dostal jsem hroznou chuť na její šťávičku. Vím přesně po těch letech, jak a kam sáhnout. Přidal jsem k jazyku svůj prst, zatlačil na místa, kde je Janča extrémně citlivá a už cítil, jak se mi do obličeje valí její teplá šťávička – měla úžasný mokrý orgasmus. Nepřestával jsem a celou ji vylízal. Tohle mám moc rád a oba nás to neskutečně rajcuje a baví. Vrátil jsem se opět věnovat Míši. Hrozně mi cukalo v klacku, tak jsem trošku drsněji ohnul Míšu v pase a péro ji tvrdě zarazil zezadu do kundičky. Mé péro v ní krásně, a hlavně hladce jezdilo, byli jsme oba na pokraji vzrušení. Její úzká kundička přímo evokovala k tomu, abych ji do ní pustil celou dávku mého semene. Téměř to nešlo vydržet. Během chvíle začala křičet slastí a udělala se. Vysunul jsem z ní své péro a nechal ji, ať si v klidu užije ten příjemný pocit orgasmu. Janča na mě jen mrkla a řekla Míši, že si přeje, ať mi ho před ní vykouří. Míša si klekla, vzala si mého čuráka do pusy a začala jazykem kroužit po žaludu a rukou mi ho honila. Po chvilince honění si vzala celé péro do pusy a hluboce ho začala kouřit. Už jsem nemohl dál. Vzal jsem si ho do ruky a kompletně ji postříkal ty její krásně mladé kozičky. Jako nějaká zkušená děvka si mou šťávu roztírala po prsech. Šli jsme společně do venkovní sprchy, kde jsem si ještě naposled ten večer mohl prohlédnout její mladé krásné tělíčko. V ten moment jsem byl s trochou nadsázky jako král. Dvě nádherné zcela nahé ženy, které chvíli patřili jen mě. Dali jsme si společně ještě venkovní vířivku, kde se nám Míša svěřila, že to byla její první zkušenost se ženou a s párem vůbec. Také nám řeklo to, že by nikdy nevěřila, že toto někdy zažije, bude něčeho takového schopná, ale že to byl úžasný zážitek. Nezbývalo nám nic jiného, než s ní souhlasit. Těsně před naším odchodem zpět do hotelového pokoje se ještě Janča Míši zeptala, zda je na brigádě i zítra. Řekla, že není a má volno, ale večer na večer žádný plán ještě nemá….tentokrát jsme ji rovnou pozvali k nám na pokoj – to už je možná ale na další povídku. :-)))

Similar stories