Chci vidět jak se počůrá

Mar 20, 2012 · 14,638 views CBTecko

Je tomu již týden co jsme se poznali, několikrát se sešli a užili si erotických radovánek v pomalu oteplujících se jarních dnech. Zrovna sedíme v zahrádce před restaurací trochu povídáme a trochu mlčíme a koukáme jeden druhému do očí a každý zvlášť vymýšlí čím by toho druhého překvapil až nás zase přepadne dovádivá nálada.

Po druhém vinném střiku odešla má kočička na toaletu a já začal přemýšlet, jak asi vypadá, když čůrá, jak se tváří . . a dostal jsem nápad. Objednal jsem jí ještě jeden drink a vše zaplatil, než se vrátila a jakoby mimochodem jsem navrhnul, že bychom mohli zajít na kafe do jejího bytečku, který byl asi 10 minut cesty odsud. Petra dopila, zvedli jsme se a šli. Samozřejmě věděla o co jde, že nejdeme k ní jen tak na kafíčko. Došli jsme, já se posadil, Petra uvařila kávu a chvilku jsme seděli a pozorovali jsme se a očekávali výbuch vášně. Počkal jsem až dopije poslední doušek kávy a dřív než si stačila odskočit, jsem si k ní přisedl, vyndal s kapsy pouta a šibalsky jí požádal aby si je nechala nasadit. Nejen že se nebránila, ale s provinilým výrazem nemravné studentky natáhla ruce před sebe a nechala si je spoutat. Nechala se dokonce odvést doprostřed obýváku, kde jsem jí ruce přivázal k dřevěné konstrukci podhledu nad její hlavou. Políbil jsem jí a sedl si do křesla a chvilku jí pozoroval.

Najednou si uvědomila, že se jí začíná chtít čůrat a požádala mě, ať jí pustím, že se samozřejmě vrátí a budeme pokračovat v hrátkách. Jen jsem se usmál a pomaloučku jí začal svlékat. Nebránila se, spolupracovala, ale po chvilce znovu připomněla, že už opravdu musí. Svléknul jsem jí poslední kousíčky oblečení co měla na sobě a i já se zcela vysvlékl. Ještě jednou zažadonila a pohrozila, že se počůrá. Posadil jsem se do křesla proti ní a v tom jí došlo, že právě o to jde. Že jí budu držet svázanou, dokud se nepočůrá. Křičela a škemrala ať jí pustím, ale já jen našel její anální vibrátor, strčil jí ho do zadečku, pustil na plný výkon a zase se posadil a pozoroval jak se kroutí a v očích se jí objevují slzičky. Ale ještě jsem neskončil. Vzal jsem další pouta, nasadil je na její kotníky a dal mezi ně rozporku. To už se potila po celém těle, chvěla se a tiše sténala a nadávala mi. Zkontroloval jsem robertka v jejím zadečku, vzal olejíček a začal ho roztírat po celém jejím těle. Kleknul jsem si před ní, roztíral olejíček po jejím podbřišku a jazýček zasunul mezi její pysky. Chvění jejího těla se stupňovalo, její hlásek utichl a bylo slyšet jen zrychlený dech. Nasál jsem do pusy celou její broskvičku, rukou zatlačil na podbřišek a ona s hlasitým zasténáním povolila a vše co tak úpěnlivě zadržovala, vystříklo na můj obličej, prsa a stékalo po jejích zpocených nohou a vsakovalo se do koberce.

Cítil jsem, jak povolilo veškeré napětí jejího těla. Ještě chvilku jsem se kochal pohledem na její utrápené tělíčko, ale rozhod jsem, že je čas na něžnosti, uvolnil jsem jí pouta, odnesl do koupelny a napustil vanu. Celou jsem si jí umyl a než se usušila, sbalil jsem a odnes promáčený koberec.

Zatímco Petra odpočívala v ložnici, já jsem se osprchoval a šel za ní. Nic mi nevyčítala a nechala se mazlit a něžně lízat. Pak si mě položila na záda, nasedla na můj stále ztopořený a ještě plný penis. Zavřel jsem oči a něžně přirážel, když v tom „cvak, cvak“ na zápěstí mi dopadla pouta a já byl uvázán za kovový rám k posteli.

Věděl jsem, že je zle a že pomsta bude asi slaďoučká. Nechala mě ležet a odešla. Když se vrátila, měla na sobě sexy obleček zdravotní sestřičky a v ruce cévkovací soupravičku. Roztáhla a uvázala mi nohy, klekla si mezi ně a šibalským úsměvem mi něžně vzala mojí chloubu do ruky, náruživě jí několikrát olízla a s rozkošnickým výrazem v očích mi do něj pomaloučku začala zasunovat cévku. Zavřel jsem oči a čekal, až narazí na vstup do močového měchýře. Pak na chvilku přestala, něžně mi ho pohonila a pomaloučku pronikla dovnitř. Prohnul jsem se jako luk a naplnil připravený pytlík.

Když mě tímto ponižujícím způsobem vyprázdnila, vzala mi ho do pusy a tak jak jsem byl stále svázán, mi ho vykouřila až do konce. Teprve pak mě odvázala, dala pusinku chutnající po mém vlastním spermatu a vedle sebe jsme chvilku v objetí odpočívali.

Nějakou dobu jsme si užívali spíše při něžnějších radovánkách, ale jednou když jsem u ní zazvonil, otevřela ve svém „sestřičkovském“ kostýmku, odvedla si mě do koupelny, kde na umyvadle byla připravená soupravička na . . . klystýr. Ale to už je jiný příběh