Malá brigáda s velkým bonusem

Mar 19, 2023 · 3,193 views Sumec78

Dnešní doba je náročná a nákladná. Občas chodím o volném víkendu na brigády abych si vylepšil svojí finanční situaci. Jsem šikovný kutil , tak práce na zahradě a okolo domu mně docela baví. Moje dobře odvedená práce a spokojení zákazníci, mi zajištují další nové zakázky.
Jednou mi zavolal pán ze sousední vsi. Dostal na mně číslo a doporučení od svého známého. Potřeboval pokácet a rozřezat dva menší suché stromy. Nic moc kšeft ale slíbil jsem že pomůžu. Dorazil jsem druhý den ráno a přivítal mně milí starší chlap. Mně bylo 40 a jemu asi 55 let možná i víc. Ukázal mi co chce a já už věděl že za dvě hodiny mám hotovo. Hnedka jsem se vrhnul do práce a pan domácí zmizel v domě. Hodina a půl a bylo dořezáno. Domácí nevylézal a tak jsem se dal do úklidu. Měl jsem uklizeno a pán stále nikde. Tak jsem šel a zaklepal na domovní dveře. Dlouho se nic nedělo. Dveře se náhle prudce otevřeli a tam stála žena zabalená jen do ručníku. Pěkná, zralá 50 letá samice a povídá mi že mám jít dovnitř za jejím mužem. Toho prý bolí záda a nemůže moc chodit. Vejdu dál a v obývacím pokoji vidím v křesle domácího. Ten na mně volá abych šel k němu a posadil se. Jeho žena volá že udělá kávu a svačinu. Zdvořile odmítnu ale marně a usedám na pohovku. To už se objeví paní domácí v krátkém župánku s tácem v ruce. Káva i bábovka byla moc dobrá, ale daleko lepší byli baculaté kozy paní domácí. Nemohl jsem je spustit z očí a když se nahnula s cukrem, cítil jsem jak mi tvrdne klacek. Kecáme o životě a já nemůžu přestat koukat na jeho ženušku. Chlápek povídá že je moc spokojený a dává mi 1000 kč. To je moc povídám, pět set stačí. Nechte to být ale kdyby jste chtěl tak bych ještě maličkost potřeboval. Odšoupnout skřínku v ložnici. Není problém opovím, on že mám jít do ložnice za jeho ženou. Vejdu a vidím, jeho nahou paničku jak sedí na posteli. Mám roztažené nohy do praku a tahá se za bradavky. To za mnou ale už stojí její muž a říká mi, šoupni jí ho tam. Jdi mi řekne a postrčí mně dál do ložnice. Je fakt moc sexy a já jsem pořádně nadržený. Přistoupím blíž k posteli ona vstane a začíná mně svlékat. Líbám jí, cucám bradavky a hnětu kozy. To už mně ale chytá za ptáka a já jsem jak smyslů zbavený. Parádní honička s dokonalou kuřbou, je to šikulka. Kouknu a vidím pana domácího, jak si stáhnul kalhoty i trenky a posadil se na postel. Ona vleze na postel a povídá mi, vylízej mně. Klekne si na čtyři a začne kouřit ocas panu domácímu. Zalezu si pod ní. Lížu jí, mám krásnou a mokrou kundu. Když jí saju poštěvák, cítím jak spokojeně vrní. Vstane, rozkročí se nade mnou a sedne si na mně prdelkou. Divoce jí lížu zadeček a ona si honí poštěváka jako zběsilá. Moje péro mi trčí jak sloup . Najednou mi masíruje kole, otevřu oči a vidím pana domácího jak polyká můj ocas. Tak tady těžko říci kdo hulí lépe oba jsou velmi pozorní a zkušený.
Když si můj celý ocas strčil až do krku, nevydržel jsem a vystříkal mu celou dávku na mandle. On se jen pousmál a dál mně kouřil. Pak si paní domácí lehnula na záda a zvedla nohy. Opíchej mně do zadku, jak řekla tak jsem udělal. Naslinil si žalud a pomalu jsem pronikal do její prdelky. Pan domácí ji zasunul ocas do pusinky a chytil ji za nohy. Roztáhnul je jak to šlo a ona si do kundy vrazila dva prsty. Tahle podívaná a moje péro po kořen v jejím zadku, udělalo svoje. Zajel jsem co nejhloub a vystříkal jí zadek. Zrovna ve stejnou chvíli začal stříkat i pan domácí. Parádní šukání, všichni jsme leželi na posteli a zhluboka oddechovali.
Po chvilce jsme se vzájemně pochválili a rozloučili. Tak nakonec jsem tam byl o dvě nezapomenutelné hodiny déle. Další dva roky jsem pravidelně jezdil moc rád vypomáhat a zadarmo. Pak se bohužel museli odstěhovat do Brna, cca 250 km daleko ale občas si napíšeme. Všichni se těšíme na léto, máme naplánovaný společný víkend s výletem na Macochu. Všem přeji, spousty nezapomenutelných zážitků ,hodně životní pohody a lásku pro všechny. Pa L

Nickname
Region
Achnoton Achnoton
Czech Republic Hlavní město Praha
Zkousec Zkousec
Czech Republic
sportak123 sportak123
Czech Republic Pardubický kraj
rank69 rank69
Czech Republic
Divad1982 Divad1982
Czech Republic Středočeský kraj
romca74 romca74
Czech Republic
Menfordaddy Menfordaddy
Czech Republic Jihomoravský kraj
BearBig BearBig
Slovakia Bratislavský kraj
Sumec78 Sumec78
Czech Republic Středočeský kraj
matysekasimonka matysekasimonka
Czech Republic Ústecký kraj
TantraRelaxCZ TantraRelaxCZ
Czech Republic Jihomoravský kraj
Stydlin40 Stydlin40
Czech Republic Olomoucký kraj
Zenaty-bisex Zenaty-bisex
Slovakia Bratislavský kraj
0Nicolas 0Nicolas
Czech Republic Jihomoravský kraj
Arist83 Arist83
Slovakia Košický kraj
Snehuliak Snehuliak
Slovakia Banskobystrický kraj
MichalusoLB MichalusoLB
Czech Republic Liberecký kraj
pohodak_17_6 pohodak_17_6
Slovakia Prešovský kraj
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
Janicko03 Janicko03
Slovakia
Tomas-31 Tomas-31
Czech Republic Liberecký kraj
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
aloe aloe
Czech Republic
Zajicek6615 Zajicek6615
Czech Republic
Bertyn Bertyn
Czech Republic Pardubický kraj
Manuuu Manuuu
Czech Republic Plzeňský kraj
Stydlivka45 Stydlivka45
Czech Republic Středočeský kraj