Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship

Blogs (1)

Tantra a tantrická masáž

2 years ago 3 1756 4

V dnešním uspěchaném světě jsou na všechny z nás kladeny vysoké nároky v pracovním i osobním životě. Celodenní shon pak zanechává své nesmazatelné stopy, vyčerpání, stres nebo únavu. Je proto…

Dating Ads (5)

TANTRICKÉ a NURU masáže

Massage/Sauna
Czech Republic Jihomoravský kraj

BRNO a JIHLAVA: Nabízím TANTRICKÉ, RELAXAČNÍ a NURU masáže až DO KONCE s možností doplňků: BODY to BODY, masáž PROSTATY, možnost se DOTÝKAT masérky. Služby jsou pro muže, ženy i páry. Navštivte můj profil a napište vzkaz pro více informací (fotky, služby, ceny). Využij vstupní kredit pro nákup služeb, věrnostní program, vouchery. Dopřej si absolutní relax a jedinečný zážitek.

Personal description

Obnovte svou životní sílu a načerpejte zdroj energie a inspirace TANTRICKOU nebo NURU masáží.


Jsme masážní salón zaměřený na TANTRICKÉ a NURU masáže a nabízíme služby pro muže, ženy i páry. Mezi oblíbené masáže patří čtyřruční masáž se dvěma masérkami. Tantrickou masáž si můžete zpříjemnit koupelí ve vířivé vaně s masérkou. Doporučujeme si vybrat také něco z naší doplňkové nabídky: Body to body, zpětná masáž masérky, masáž prostaty, společnou sprchu nebo lávové kameny. Máme 3 útulné masérny v každé provozovně (Brno a Jihlava).


TANTRICKÁ masáž je rituálem, kdy díky tělesné smyslnosti přijímáte a prohlubujete svou životní energii, naleznete uvolnění a jste plni vzrušení. Tento intimní rituál lze také chápat jako cestu k vlastnímu sebepoznání a sebelásce. Prostřednictvím kultivace sexuální energie rituálně sladíme mysl a tělo do jednoho nebeského celku tak, abyste zažili pocity štěstí, euforie a plné harmonie. Tantrická masáž, to je smyslná krása přítomného okamžiku. Tantrická masáž, to jsou laskavé a vědomé doteky. Tantrická masáž, to je nalezení a přijetí sama sebe.

NURU masáž pochází z Japonska, kde slovo nuru znamená kluzký a kde je tento typ masáže považován za prastarý erotický rituál často nazývaný jako kluzká masáž. Nic nemůže být intimnější než smyslná masáž, při které nejde jen o pouhé dotyky rukama, ale při které se používá celé tělo k masírování (masáž tělo na tělo). K této masáži se používá Nuru gel s vynikající kvalitou, jemností, úžasnou konzistencí a extrémně dlouhou účinností.


Co Vás při masáži čeká?
****************************
Při krátkém rozhovoru Vám nabídneme drobné občerstvení a pobavíme se o vašich představách.
Pro Váš komfort je každá masérna vybavena sprchovým koutem a sprchu si u nás můžete vychutnat společně i s masérkou. Úvodní tantrický rituál je velice příjemný, vzrušující a slouží k tomu, abychom se s vámi co nejlépe na sebe naladili. Masírujeme každou část lidského těla od hlavy po konečky prstů, včetně intimních partií. Po celou dobu masáže vědomě rozvádíme vaši sexuální energii do celého těla a díky tomu můžete dosáhnout nádherného stavu rozkoše a naplněnosti. Masáž probíhá při svíčkách, příjemné hudbě a při masáži je masérka zcela nahá.


Napište nám pro více informací zde do zpráv.

Objednávky na telefonním čísle: viz kontakty.

Těšíme se na Vás.

PS: Sexuální služby a escort neposkytujeme!



#############################

*410* Kurzy AKADEMIE VĚDOMÉHO DOTEKU *410*

Naučte se hlouběji poznávat prožitky svého těla. Získáte cenné informace a především praktické dovednosti, jak se vědomě dotýkat partnera, ale i sebe sama, naučit se, jak více rozvinout potenciál citlivosti a vnímání svého těla. Pro více informací si napište vzkaz.

#############################

*15* Nábor masérek *15*
Jsi žena, která vnímá svět všemi smysly? Do našich masážních salónů v Brně a v Jihlavě hledáme ženy, které by chtěly pracovat v oblasti tantrických relaxačních a NURU masáží. Kontaktujte nás prosím přes vzkaz v profilu.

#############################

Contacts

Phone number:
+420776487273