Ženské bádanie alebo po prvýkrát...

Apr 3, 2023 · 1,542 views Basnik_69

Mal som sladkých osemnásť a bol som nevinná a čistá duša, ktorá sníva o láske k dievčaťu na celý život. V tej dobe neboli žiadne internety, porná a prostitutky (aspoň som o nich nevedel). Takže som bol v tomto smere skutočne nevinný a nepoškvrnený. Tú svoju vysnívanú lásku som si často predstavoval v snoch, po ktorých som sa ráno budil celý mokrý.

Až prišiel bratrancovi list z východného Slovenska, kde absolvoval vojenskú základnú službu, že tam zviedol nejakú mladú dievčinu a tá s ním ostala tehotná... a poznáte to. Záver bol jednoznačný – musí sa zachovať ako chlap a zobrať si ju za manželku, inak bude zle...

A tak sme dostali pozvánku na svadbu bratranca na východné Slovensko. Svadba pravdepodobne prebiehala podľa predom naplánovaného a vydareného scenára, pretože keď sme autobusom prišli do cieľovej dedinky pri Bardejove na východe Slovenska, všetci už boli týždeň v úžasnej nálade. Ako obete tejto udalosti padli dve svine a pálenka tiekla miestnym potokom. Ako hovorím keď sme prišli bolo už všetko v najlepšom.

Ako mladý svadobník dostal som aj ja pridelenú družičku. Bola to nevestina sestra - pekné mladé dievča v mojich rokoch. Krásne zelené oči, učesané dlhé plavé vlásky pretkané bielymi kvetinkami a najkrajší úsmev na svete. Lenže ja som bol neskúsený a nekonečne hanblivý, tak sme sa zo začiatku skôr nejak pri sebe trpeli než si užívali svadobnej zábavy.

No svadobná zábava postupne „gradovala“ a keď ostré zraky dospelákov poľavili. Tak sme si aj my „mládež“ začali nalievať alkohol namiesto minerálky a tvárili sa aké je to len fajnové. Z nesmelého panica sa zrazu stal skúsený lámač ženských sŕdc, ktorý sa vystatoval svojimi „skúsenosťami“ s dievčatami... Moja družička sa mojím rečiam len nekonečne smiala. Ten krásny dievčenský nevinný úsmev si pamätám ešte aj dnes.

V jednu chvíľu ma strhla, že som jej družba a mám ju poriadne vytancovať. Tak ma prudko vytiahla do tanca a spolu sme nadskakovali a bláznili sa. Až začali hrať slaďák a ja som chcel opustiť tanečný parket. Ale Grétka (tak sa nevolala, ale meno neprezradím) ma naďalej pevne držala. Z toho zovretia sa nedalo uniknúť. Tak som ju chytil ako som to videl v romantických filmoch a začali sme spolu tancovať. Priznávam – viedla ma ona, a aj upravovala naše držanie. Po chvíli sa začala zase potmehúdsky smiať. Tak som sa jej opýtal, čo je na tom smiešne, že neviem tancovať.

Ale ona mi povedala, že to nie je mojím tancom. „Smejem sa na tých tvojich siláckych rečiach. Stavím sa, že si ešte žiadnu ženu nikdy nevidel... myslím úplne nahú. A nie mamu alebo sestru“. A smiech nepoľavoval.

„Ako to len ty môžeš vedieť? posmešme som sa opýtal. „Takto.“ Pritiahla si ma k sebe až narazila do môjho stoporeného údu. Najradšej by som sa od hanby pod zem prepadol. Moja erekcia prezrádzala moju úplnú neskúsenosť a zároveň príťažlivosť krásnej Grétky. Pripadal som si ako totálny hlupák, ktorému práve dokázali jeho nekonečné klamstvo.

„Ale to nevadí“ pokračovala. „Vieš, že ani ja som ešte nikdy nevidela... hm normálneho chlapa?“ Ani neviem ako zrazu vypadla z mojich úst tá silácka veta „A o jednom chlapovi by som aj vedel. Keby sa nebála...?“. Grétka sa ďalej smiala nádherným širokým úsmevom. „A možno chcela...“ pošepkala mi do uška.

Slaďák skončil a prišla prestávka. Grétka ma vytiahla von. Tam boli svadobní rodičia a ostatní svadobčania v dobrej nálade. Rodičom povedala, že mi prišlo nevoľno a že mi ide ukázať izbu, kde si môžem oddýchnuť alebo sa z toho prespať. Nemohol som tomu uveriť. Krásne dievča ma ťahá von a niekde do neznámeho domu, aby... to som si v mojej naivnosti ani nedokázal domyslieť.

Prišli sme na izbu a stále som počul len jej krásny smiech. „No čo silák. Stratil si reč?“
Veru nebolo mi dvakrát do reči. „ Ale nestratil, len neviem čo tu vlastne mi dvaja robíme.“
"No sme tu dvaja vedci a ideme študovať a objavovať. To vás v škole neučili? A ty tu budeš tu len jednu noc, takže veľa času nám neostáva. Hlavne odídeš a nebudeš sa tým chvastať kamarátom. Alebo ťa už nezaujíma ako vyzerá žena?"

Vtedy som prvýkrát pochopil čo to znamená sebaistá emancipovaná žena, ktorá si ide za svojím cieľom. Rozopla si šaty a nechala ich skĺznuť ku kolenám. Zrazu stálo predo mnou dievča v nohavičkách a v podprsenke... nič podobné som v živote ešte nevidel. Srdce mi začalo búšiť a rozprúdilo krv do všetkých zákutí obehového systému, môj penis nevynímajúc. „A teraz ty!“ zavelila ako veliteľ.

Tak som si vyzliekol bielu košeľu, rozopol som opasok a rozporok na nohaviciach, ale zháčil som sa. Bože veď mne stojí ako koňovi. To nedám, pomyslel som si.
„No poďme, poďme, lebo si to niekto všimne, že chýbame“ neustále ma povzbudzovala. Tak som dal nohavice dole. Grétka sa opätovne pousmiala. „A to ťa nebolí, keď ho máš taký... no vieš taký veľký?“ opýtala sa.

„Nie nebolí, ale nie je to veľmi príjemné, pretože je to tak...tak nápadné a musí to byť stiahnuté.“ Grétka videla, že som s odvahou v koncoch. Chytila moje ruky do svojich a povedala „Neboj sa, sme tu len my dvaja a ja nikomu o tom nič nepoviem“. Jej ženská odvaha o niekoľko úrovni preskočila tú moju mužskú. Pustila ma a potom mi rukami stiahla moje „napuchnuté“ trenky. Rýchle som zavrel oči akože nie som duchom v miestnosti ani v tejto galaxii.

V miestnosti bolo len prítmie a oblokom prenikalo svetlo pouličnej lampy, ale aj tak bolo neprehliadnuteľné ako sa môj penis úplne zbláznil a stál celý v pozore. Grétka ho v nemom úžase pozorovala. „Už som o tom počula, ale vidieť to, to je iné, prekvapenie.“

Zrazu som pocítil dotyk jej nežnej rúčky. Dotýkala sa ho a stláčala ako keď človek testuje v obchode zeleninu či je čerstvá. Reflexívne som jej ruku chytil zachytil, ale v tom som si uvedomil, že vlastne po ničom inom netúžim. Myslel som, že vzrušením prasknem. Čupla si, aby lepšie na to čudo videla a opäť sa opýtala „Vážne ťa to nebolí?“. „Cítim tam dole príjemné napätie“ odpovedal som.

Nežne som jej neskúsenú rúčku viedol po penise, tak aby mi pomaličky stiahla predkožku. „Takto mi ho môžeš trošku masírovať, je to veľmi veľmi príjemné a uvoľňujúce“, povedal som. A tak Grétka stále ohúrená pozorovala môj stoporený penis a začala mi ho nežne honiť ani nevedela ako. Lenže ja som bol mladý vzrušený žrebček a ako sa sami iste viete, tým veľa netreba. Takže párkrát mi ho rúčkou pretiahla až mi s ním začalo cukať a striekal som všade navôkol. Grétka sa zľakla, pustila ma a snažila sa neočakávanému výstreku vyhnúť. Napriek jej rýchlosti časť môjho semena skončila v jej vlasoch. „Čo je to? To je to mužské semienko, ktoré oplodňuje ženu?“ Ostala ohúrená vo svojej otázke.

Pravdepodobne videla všetko čo vidieť potrebovala, pretože sa rýchle obliekla a so smiechom utekala „že ma nechytíš...“ A čo ty...? Volal som už len za zvíreným prachom.

Tak toto je príbeh o obyčajnom ľudskom objavovaní, ktorým som nikdy nikomu nepochválil. Odvtedy som už silácke reči nemal a vždy keď idem na východné Slovensko, tak si naň spomeniem a objaví sa mi tajomný úsmev na tvári...

Páčila sa vám moja poviedka? Napíšte komentár alebo mi dajte hlas. Pre vás to nič neznamená a mňa to poteší, že to čo robím, robím dobre. Ďakujem ;)

Similar stories