Spolubydlící

Apr 21, 2023 · 6,705 views Ragman

Bydlel jsem se svou spolubydlící asi rok. Byli jsme si blízcí, ale ne v intimní rovině. Ona si našla přítele, který s ní byl na bytě o víkendech, jelikož studoval v Praze. Já jsem trávil víkendy pryč, takže jsme se většinou míjeli. On mě moc neměl rád, což zpětně docela chápu. Jako každý pár řešili problémy. On byl intoš, ona hezká fit holka, která by většinou chodila s jiným typem kluků.

Byli jsme kamarádi. Velcí. Bavili jsme se téměř o všem. No, vlastně úplně o všem, včetně sexu. Kromě víkendů jsme spolu trávili většinu času. Ona byla hodně extrovertní a mně se to líbilo. Ukázala mi dost věcí, které jsem jako introvert nezažil. Společensky mě docela táhla. Povaha našeho vztahu však byla kamarádská.

Zprvu mi nevadilo, když si do našeho bytu brala přítele. Byli jsme jen kamarádi. Občas mi povídala, co spolu prožívají. Řešili jsme spolu jejich vztahové problémy. Samo sebou, že mi řekla i o tom, že spolu spí. Jenže tím, jak jsem se dozvídal podrobnosti o tom, třeba jak spolu byli poprvé stanovat a krk jejího přítele po noci s ní vypadal jako kdyby je přepadl rosomák, tak se povaha našeho vztahu začala měnit. Zpětně nevím, jestli to bylo tím, že jsme spolu bydleli nebo právě tím, že mezi námi neexistovaly tajnosti. Chtěl jsem víc. Ona nejspíš taky. A začalo z její strany dráždění.

Byť jsem s jejím přítelem moc nepotkával, tak některým setkáním zabránit nešlo. Jednoho takového večera před spaním jsem zjistil, že šli rovnou na věc. Nestačil jsem usnout a po zjištění, co se děje kousek ode mě jsem už ani usnout nemohl. V té době jsme bydleli v jedné velké místnosti společně, její postel oddělená od zbytku knihovnou. V knihovně byly police, které neměly zadní stěnu, takže jsem i přes tmu v bytě měl docela představu, co se tam děje. Dílem z rozespalosti, dílem ze zvědavosti jsem nadzvedl hlavu a podíval se tím směrem. V té chvíli mě přemohla touha a nadrženost. Mělo mi být jasné, že můj pohyb asi nebude úplně nenápadný. Jenže v té době mi to bylo jedno. Naštěstí se poměrně rychle dostavila myšlenka, že se mi je asi nechce úplně takhle šmírovat, takže jsem se chtěl vrátit k spánku. Než jsem se otočil a položil hlavu na polštář, tak mi přišlo, že se ona dívá přímo na mě. V místnosti byla tma, tak jsem tuhle možnost zavrhl a snažil jsem se vrátit ke spánku. Usnul jsem až po nějaké době. Nervózní, jestli jsem u svého neplánovaného voyeurství nebyl viděn. Neklidný, že kousek ode mně někdo nakládá moji kamarádku. Nadržený, protože tou osobou jsem chtěl být já.

Druhý den jsem trochu čekal, jestli na to přijde řeč, nicméně o tom nemluvila. Já to sám nechtěl vytahovat jako předmět diskuze, takže jsem měl za to, že jsem za vodou. Jenže po pár týdnech jsem se tomu přesto nevyhnul. Už ani nevím, jak jsme se k tomu tématově dostali, ale zmínila se, že si myslela, že mě jednou vzbudili, když si spolu užívali. Tak jsem říkal, že jsem se opravdu jednou vzbudil a slyšel jsem pravidelný zvuk tření o povlečení, takže mi došlo, co se děje. Už jsem se nezmínil, že má role byla trochu větší jako aktivní posluchač. Nechtělo se mi vysvětlovat, že jsem byl rozespalý. Myslím si, že v tu chvíli věděla pravdu. Její hra však pokračovala. Když jsme byli spolu sami a večer si povídali, zeptala se mě, jestli by mě lákala trojka. Vyprávěla mi, že ji nikdy neměla, ale chtěla by ji zkusit se dvěma kluky.

Ta konverzace nějak vyšuměla a nikdy se nic nekonalo, ale přesto se nás vztah měnil. Začalo to různými narážkami a pokračovalo to z její strany plácáním po zadku. Nic vyloženě tvrdého, ale přerostlo to ve spíš takové škádlení, když ten druhý nedával pozor, tak byl plácnut. Jednoho dne mi přišla zpráva, jestli si nechci přijít povídat, protože si udělala vanu a nudí se. Tak jsem šel. Udělal jsem si srandu, že na kurzech etikety říkali, že když tě holka pozve do koupelny, když si udělá vanu a chce se povídat, tak se mají přinést opečené tousty. Tak jsem je udělal a přišel. A opravdu jsme si jen povídali. Zpětně si říkám, jestli jsem zprávu špatně nepochopil a neměl jsem raději přinést kondomy. Byť se snažila, její krásné velké prsa se jí nepodařilo zakrýt. Aspoň ne celé, protože občas vykoukla bradavka. Moc hezký pohled, ale měli jsme přátelskou diskuzi, takže se nic jiného nestalo.

Jenže pak přišla první situace. Byl to zase jeden z těch víkendů, který jsme trávili všichni v bytě, včetně jejího přítele. Seděli jsme u jídelního stolu a hráli nějakou deskovou hru. Kupodivu jsme se všichni docela bavili. Trochu mě tedy hryzalo svědomí, když jsem najednou cítil, že se mi její noha otírá o vnitřní stranu stehna a putuje dál. Byl jsem dost překvapený z dané situace. Jenže zvítězila troufalost a nadrženost. Její noha postupně přešla k masáži zvětšující se boule v rozkroku. Snažil jsem se nedat nic znát. Když jsem se na ni podíval, viděl jsem klidný upřený výraz. Přesto tam byla skrytá jiskra v oku. Takto se na mě nikdy předtím nedívala. Chtěl jsem ji mít, ale nešlo to. Byl tam on. Zbytek večera se dohrál v poklidu a šlo se na kutě.

Po odjezdu jejího přítele jsme se o nastálé situaci nebavili. Pro oba to nebyla úplně komfortní situace a asi jsme i oba byli rádi, že předstíráme, že se nic nestalo. Mlčení přešlo v konverzaci, konverzace ve smích. Skoro by to bylo jako normál. Po jedněch srandičkách jsem předstíral uražení a chtěl jsem ji zlechtat. Říkali jsme tomu "počítání žeber". Za velkého smíchu jsem ji svalil na zem a začal jsem ji lechtat. Zalehl jsem ji, takže moje pánev spočívala přibližně tam, kde by byla při sexu. Obličeje jsme měli kousek od sebe. Blízkost a tření našich těl o sebe způsobily to, že mi začala erekce. Ona o ni věděla a já věděl, že ona o tom ví. Už ale nastal čas konce jejího škádlení.

Nejdřív se potkaly naše rty. Ona byla aktivní a nedala se bez boje. Naše jazyky se potkaly.

Ruka šmátralka prorazila obranu jejího trička a pomalu se sunula po její kůži směrem k prsům. Brzo tam dorazila a zjistila, že její bradavka značí úroveň jejího vzrušení. Ne úplně jemně jsem vzal její bradavku mezi palec a ukazováček a stiskl jsem ho. Mírné nepohodlí mi vrátila kousnutím do jazyka.

Brzy bylo sundáno naše oblečení a měl jsem možnost věnovat se všem částem jejího těla. Moc se jí líbilo, když jsem ji líbal na krku. Brzy převzala iniciativu ona, ztopořený penis začala po stranách olizovat. Dostala mě tím, když mi začala cucat varlata. Brzy na to mě začala kouřit a bylo vidět, že se jí to líbí. Tímto tempem jsem věděl, že moc dlouho nevydržím, ale bylo mi to upřímně jedno. Chtěl jsem být v ní. Chtěl jsem ji cítit. Chtěl jsem ji slyšet.

Přesunuli jsme se do postele a měl jsem boky mezi jejími stehny. Byla už víc než připravena. Vstoupit do ní byl ohromný pocit hlavně po psychické stránce. Slyšel jsem ji jak vzdychá a s každým přírazem jsem vstupoval hlouběji. Během sexu jsem jí masíroval prsa. Čas od času se naklonila a dožadovala se líbání. Iniciativu jsme si prohodili, kdy si mě osedlala a její stehna se třela o má. Bylo vidět, že se jí nahoře líbí. Rád bych napsal, že jsme takto vydrželi až do rána, ale nebyla by to pravda. Po prvním vyvrcholení jsem ji to vynahradil druhým kolem. Zbytek večera strávila se mnou a povídali jsme si.

Pro ni další dny nebyly příjemné. Stále chodila se svým přítelem, ale vyspala se se mnou. Po prvotních výčitkách jsme se o dané situaci dokázali bavit. Říkala mi, už se smíchem, že si se mnou a jejím přítelem chtěla už před nějakou dobou dát trojku, ale její přítel byl proti. Jeho argument byl vesměs logický. Pokud bychom si spolu dali trojku, musela by se mnou dál bydlet, ale nemohla by se mnou spát sama, protože chodí s ním.

Během dalších dnů se měnila její nálada. Evidentně měla problém se svým přítelem. Když jsme spolu byli v kuchyni, zeptal jsem se jí, jestli je všechno v pořádku. Řekla mi, ze ano. Evidentně lhala, ale nechtěl jsem ji tlačit do odpovědi. Potřebovala spíš v takové chvíli kamaráda, ale já jsem chtěl být její milenec. Stálá u kuchyňské linky, zády ke mně. Přišel jsem k ní a položil ji ruce na boky. Nelekla se, asi to čekala. Přesunul jsem ruce na její břicho a objemul jsem ji. Její zadek se mě dotýkal v oblasti rozkroku a její záměr mi začal být jasný, když jím začala rytmicky kroužit a otírat se o mě. Otočila se a docela docela tvrdě se natlačila k mým rtům. Lehce mě kousla. Chtěl jsem jí tvrdostí odpovědět, takže jsem jí chytil rukou za krk. Ne tak, abych ji škrtil, ale jen držel. A ovládal. Oblečení bylo brzo svlečeno a rozdali jsme si to přímo na kuchyňské lince.

Bohužel jsme nikdy nepřišli na to, jak by to mezi námi mohlo fungovat. Náš vztah spolubydlících se zhruba po roce úplně rozpadl. Občas si na ni vzpomenu a přemýšlím, jak se ji daří.

Similar stories