Vzpomínka na páteční večer

Aug 14, 2023 · 6,430 views Zdenka9

Jednou jsme s přítelem byli v kavárně v pátek s kamarády z práce spolužáky atd. Jak jsme měli dost, šli jsme domů, přítel začal mluvit o tom že se mu líbí čurání a já jak jsem byla rozveselená jsem mu slíbila, že mu to ukážu když chce :-), on chtěl.
Přišli jsme k němu on se hned svlekl vlezl do vany a říká, počurej mě prosím. Nejdřív jsme se rozesmáli, ale on zvážněl a já jsem pochopila, že to chce moc. Vzrušilo mě jak moc to chtěl bylo mi to moc příjemné jak se těšil.
Vlezla jsem za ním a postavila se tam, on se nahnul pod mojí kundičku a otevřel pusu. Chvilku mi trvalo než se mi podařilo vypustit první kapičky a potom proud do jeho pusy. Viděla jsem v jeho očích jak se soustředí a snaží se aby si to všechno dobře užil.
Potom jsme se vysprchovali, on si musel povinně vyčistit zuby a pak jsme se milovali a bylo mi to ještě víc příjemné a uvolněné, protože jsem cítila důvěru a to jak mi věří, že to nezneužiju. Bylo to moc hezké, ještě jsme to několikrát zopakovali ale už to nebylo ono, už jsem necítila to nádherné uvolnění a vzrušení při kterém nebyla ani stopa studu.

Similar stories