Od fitness k natáčaniu porna 2

Aug 23, 2023 · 3,591 views Atom7

Prešli dva dni a ja som opäť poslušne napochodovala do toho ich provizórneho ateliéru. Tentokrát chceli, aby som Martina fajčila, zatiaľ čo sedí na gauči a ja kľačím pred ním. Samozrejme hore bez a len v nohavičkách. To sa páčilo tomu tučnému Kamilovi, pretože čím ďalej častejšie mi natáčal zadok. Bola som teda na kolenách pred Martinom, a fajčila som najlepšie ako som vedela. Ten mi dokonca chytil vlasy a jemným tlakom si riadil moju hlavu. Už mi to šlo o niečo lepšie než naposledy, dokonca som si ho dokázala zasunúť o niečo hlbšie.
"Neskúsime natočiť aj sex?", ozval sa zrazu Martin.
Vytiahla som si ho z úst a narovnala sa.
"Nemyslím, že by sme.. mali..", koktala som. "Myslela som, že.. že to bude takto.. ako minule.", bola som dosť šokovaná týmto nápadom.
"Nooo hej, len.. producenti by určite radi videli aj.. hmm ako sa vieš hýbať. Vieš ako to myslím.."
"No ja neviem..", váhala som a Martin to zbadal.
"Pozri.. bez toho sa možno ani nikto neozve.. tak ja len, aby všetka tá práca.. neprišla navnivoč.", zatlačil trochu na pílu.
"A ako.. ako by to asi vyzeralo?", koktala som. "Keby.. hmm súhlasím."
Martin sa letmo usmial.
"Povedzme.. ja neviem, povedzme, že by si si tu na mňa nachvíľu vyskočila. Nemusí to byť nadlho..", presviedčal ma.
Hodnú chvíľu som rozmýšľala.
"Neboj sa, použijem kondóm..", povedal.
Kľačala som na kolenách a tuho nad tým všetkým rozmýšľala. Vedela som, že ak na to pristúpim, dostanem sa za čiaru, z ktorej nebude cesta späť. Martin akoby vycítil, že som nalomená.
"Technicky, ak použijem ochranu..", začal. "..prakticky sa ťa ani nedotknem, bude medzi nami stále guma.", usmial sa akoby povedal nejaký dobrý vtip.
Trochu som sa pousmiala a nakoniec som súhlasila. Martin bol celý bez seba a už utekal do nohavíc pre prezervatív. Rýchlo si ho nasadil a už bol naspäť na gauči. Postavil si ma a pomaly mi stiahol nohavičky. Pokynul mi, aby som sa nastavila obkročmo nad ním a ochvíľu som si už skúšala zaviesť jeho penis do seba. Nešlo to moc ľahko, bola som dosť nervózna, ale nakoniec do mňa kúsok zasunul. Trochu som sa nadvihla a dosadla. To som opakovala stále dokola, a keď som ho do seba dostala prvýkrát celého, obaja sme hlasno zastonali. Začala som sa pomaly hýbať hore - dolu a Martin bol v siedmom nebi. Držal ma pevne za boky a nechal ma pracovať. Kamil zatiaľ kameroval ako divý - zo všetkých možných uhlov a všetky možné detaily.
"Hmm.. stačí?", opýtala som sa potichu po niekoľkých minútach.
"Ešte chvíľu..", povedal zadýchane a vzrušene Martin.
Presunul ruky na môj zadok, silno ho stláčal a naznačil nimi, aby som zrýchlila. To už hlasno vzdychal a mne ušlo tiež niekoľko stonov.
"Rýchlejšie!", skoro zakričal Martin so zamračenou tvárou a ja som na ňom začala skákať ako som len vedela.
Začalo to hlasno plieskať a prsia mi prudko nadskakovali. Martin mi ich zrazu pevne uchopil, stlačil a behom pár sekúnd v kŕči dosiahol vrchol. Prestala som sa hýbať a s jeho penisom zarazeným v sebe som pozerala nemo pred seba. Martin mi ešte hladkal rukami prsia a potom mi naznačil, aby som sa zdvihla. Keď so mňa vykĺzol, všimla som si, že v kondóme je dosť veľké množstvo semena. Ešte šťastie, že použil ochranu, pomyslela som si. Ja totižto nič neberiem.
A tak som natočila svoje prvé plnohodnotné porno so všetkým, čo k tomu patrí. Martin mi dal do ruky zase 50-ku a s tým som odišla.

Ďalšie stretnutie začalo opäť fajčením, no tento krát sme natáčali sex v polohe odzadu. Samozrejme som zase trvala na kondóme a ochvíľu som už kľačala nahá na všetkých štyroch na matraci na zemi. Martin ma znovu uisťoval, že natočíme len chvíľu nejaké zábery, ale ja som už tušila, že to potiahne až dokonca. Mala som pravdu, ku koncu si ma nabodával z celej sily, zatiaľ čo ma pevne držal za boky. Mala som čo robiť, aby som nekričala. Na záver sa znovu vystriekal do kondómu. Ked som odchádzala, ešte sa pri mne zastavil. Pochválil ma a hovoril, že mi to ide super, a že dievča s takou postavou tu ešte nemali. Potom mi podal do ruky bankovku a vyšla som von. Až tam som si všimla, že mi dal stovku.
Keď som prišla domov, začala som nad tým rozmýšľať. Možno by bolo lepšie, keby sa ani nikto neozval. Chalani mi dávajú peniaze aj tak, síce nie veľa, ale aspoň sa moje videá neobjavia na internete. A kým si nenájdem poriadnu prácu, privyrobím si aspoň takto.

O pár dní ma opäť kontaktovali, tentokrát mi ale napísal Kamil. Vraj by som sa mala zastaviť na ďalšie natáčanie. Dohodli sme si termín a v stanovenom čase som opäť stála pred objektívom.
"A.. kde je Martin?", spýtala som sa, keďže som ho nikde nevidela.
"Nooo, on dnes nemôže..", odpovedal nervózne Kamil. "Tak ma požiadal, aby.. hmm aby som to dnes vybavil ja.."
Zdvihla som prekvapene obočie.
"To.. to fakt?"
Kamil kýval hlavou a naďalej nastavoval techniku. Všimla som si, že je nejaký nervózny, možno ešte viac než obvykle. Dokonca sa mi zdalo, že sa trochu potí.
"Možno.. možno by sme mali počkať.. na Martina.", skúsila som protestovať.
"Nie nie.", pozrel na mňa. "Martin hovoril, že by si mala byť na videu aj s niekým iným, vieš.."
Neisto som pokývala hlavou.
"Môžeš sa vyzliecť.", povedal nervózne.
Kamera bola nasmerovaná na gauč, tak som si naň sadla a vyzliekla si gate. Hneď na to som si dala dole tričko a tak som tam sedela už len v spodnom prádle. Kamil sa teraz už celý červený začal vyzliekať tiež a behom chvíle bol nahý. Postavil sa predomňa, penis mu už stál. Bol o niečo kratší než Martinov, ale za to bol hrubší. Navyše bol do hladka oholený.
"Ehm.. nechceš tú kameru aj zapnúť?", ukázala som prstom smerom k statívu.
"Aha.. jasné, jasné.", nervózne sa usmial, a keď všetko spojazdnil, ochvíľu bol zase predomnou.
To som si už rozopínala podprsenku a odhodila ju na bok. Chvíľu som na Kamila zdola pozerala, kropaje potu mu tiekli po čele, ale hneď na to mi chytil hlavu a zasunul mi svojho vtáka do úst. Nejak sa s tým nepáral a bez okolkov mi vyrážal naproti. Pár krát som zakašľala, ale to mu nejak nevadilo. Skôr naopak - zdalo sa mi, že ešte pridal a každou minútou bol agresívnejší. Napadlo ma že kamera ho teraz sníma odzadu, takže mňa nie je vidieť, ale povedala som si, že asi vie čo robí. Keď mi už ale zasúval penis do hrdla tak prudko, až som čelom narážala o jeho prevísajúce brucho, rýchlo som sa odtiahla.
"Počkaj.. hmm..", preglgla som sliny. "Trochu jemnejšie.", nervózne som sa usmiala.
"Takto to je dobré..", zasyčal a pokračoval v preťahovaní mojich úst.
Hlasno som hmkala s penisom v ústach, sliny mi stekali po brade a Kamil len spokojne ochkal a zakláňal hlavu dozadu. Musel byť strašne nadržaný. Doteraz sa len pozeral na to, ako si so mnou Martin užíva, a všetko sa to v ňom určite hromadilo. Ešte raz som sa skúsila z toho vyslobodiť.
"Kamil.. hmm.. veď ma ani nevidieť na zábere.", ozvala som sa zadýchaná.
"To nevadí..", zamrmlal celý červený a znova mi ho pchal až niekam na mandle.
Keď už som myslela, že neprestane, zrazu ho vytiahol, pomohol mi zo sedačky a vyložil si ma na stôl, ktorý bol inak úplne mimo záber kamery. Nasúkal sa mi medzi nohy a vzrušene mi začal lízať a sať prsia. Hneď na to mi pridvihol nohy a rýchlym pohybom mi stiahol nohavičky. Presunul hlavu medzi ne a začal ma spracovávať ústami. V miestnosti to len tak mľaskalo, ja som ho držala za tie kučeravé vlasy a mykala som sa ako vo mne jazdil jazykom.
"Kamil.. hmm.. kamera..", povedala som skoro plačlivo, ale on ako by ma nepočúval a lízal ešte dobrých pár minút.
Potom sa rýchlo postavil, rukami mi naznačil, aby som si ľahla na stôl, a hneď priložil svoj zdurený žaluď k môjmu otvoru.
"Počkaj, počkaj..", snažila som sa protestovať, ale stihla som sa pridvihnúť len na lakte, keď ho do mňa prudko zasunul až nadoraz.
Bolesťou som vykríkla, ale Kamilovi to bolo jedno. Hneď ma začal nakladať, čo mu sily stačili. Keď som sa trochu spamätala a pozrela dole, zbadala som, ako vo mne jazdí úplne nechránene.
"Kamil, to predsa..", chcela som niečo povedať, ale hlas mi uviazol v hrdle ako ho do mňa začal ešte silnejšie vrážať.
Už sa nedal zastaviť, šukal ma ako zmyslov zbavený.
"Ó bože!", zakričala som, a už som aj zabudla na to, že nás nenatáča žiadna kamera.
Bez kondómu som ho cítila oveľa viac, navyše Kamilov bol o dosť hrubší. Tak som tam teda ležala na stole, opretá na lakťoch, hlava zaklonená, nohy pridvihnuté a ten tučný chlapec ma preťahoval, ako keby to malo byť to posledné, čo spraví. Držal ma pevne za boky a striedavo mi pozeral na natriasajúce sa prsia a do rozkroku. Aj keď neviem, či tam cez svoje brucho dovidel. Bol celý spotený a červený. Začalo vo mne chtiac - nechtiac stúpať vzrušenie, zvalila som sa úplne na stôl a chytila sa rukami pevne jeho okrajov. Stonala som a vzdychala na celú miestnosť, hlavou som metala do strán. To asi Kamila povzbudilo, trochu sa nahol dopredu, chytil mi agresívne prsia a skrátil prírazy. V podstate bol takmer úplne vo mne, vyťahoval len kúsok a hneď prirážal naspäť. Kmital vo mne tak rýchlo až triaslo celým stolom. Bruchom sa opieral o to moje a ja som vedela, že zachvíľu budem. Prišlo to ale rýchlejšie než som si myslela. Náhle sa mi zatmelo pred očami, prešiel mnou kŕč a mala som pocit akoby som práve vybuchla. Tými poslednými zmyslami, ktoré mi ostali, som zachytila aj Kamilov tlmený výkrik, natlačil sa do mňa, čo to šlo a spravil sa aj on. Bolo to takmer súčasné. Ešte stále mi v rukách zvieral prsia a hlasno nadomnou oddychoval. Keď sme obaja prišli k vedomiu, Kamil ma pustil a odišiel sa obliecť. Ja som sa narýchlo poutierala, tiež som si na seba nahádzala svoje veci a odišla. Kamil mi, samozrejme, ani nezaplatil, čo som si uvedomila až doma.

Strašne som sa bála, že tento úlet neostane bez následkov, ale našťastie ma Kamil neoplodnil (čo som sa dozvedela až neskôr, ale pre plynulé rozprávanie príbehu to spomeniem). Od Martina som dostala smsku až o pár dní. Napísal mi, že bol odcestovaný, a ak mám záujem niečo natočiť, môžem sa večer zastaviť. Odpísala som mu: 'A budem natáčať s tebou?' Na odpoveď som dlho nečakala: 'Jasné, že so mnou. A s kým iným?'. A tak som si bola definitívne istá, že ma Kamil oklamal, len aby ma mohol pretiahnuť. Som ja ale blbá, pomyslela som si. Večer som však už znovu klopala na ich dvere. Keď sa nám s Kamilom stretli pohľady, prvý uhol a tváril sa, že niečo nastavuje.
"No a.. čo chcete natáčať dnes?", spýtala som sa nečakane prvá.
Obaja boli z toho chvíľu prekvapení, ale potom sa ozval Martin:
"No.. napadlo ma, či si nevyskúšaš nejaké.. hmm techniky, ktoré sa v porne bežne používajú.."
"A.. aké napríklad?", trochu vystrašene som sa spýtala.
"Nič zložité.. môžeš mi ho skúsiť honiť prsiami, potom môžme vyskúšať hlboké hrdlo, no a nakoniec.. by si mohla všetko prehltnúť. Čo ty na to?"
V hlave mi rezonovalo to 'hlboké hrdlo', ale ešte viac som sa bála toho prehĺtania.
"No.. hmm.. pripravil si si toho celkom dosť.", silene som sa usmiala.
"Je to len nápad.. ako vždy, všetko je na tebe.", odpovedal Martin. "Ale tieto veci sú v porne úplne bežné.. hlavne to prehĺtanie."
Keď hovoril to posledné slovo, uprene na mňa pozeral a ja som mohla jasne vidieť ako je na to nadržaný, ako veľmi si to chce so mnou vyskúšať.
"Oukej, skúsme to..", prikývla som.
Martin sa potešil a už sa vyzliekal do naha. Nasledovala som ho v tom aj ja, ale nechala som si nohavičky, nebolo treba odhaľovať viac než bolo nutné. Martin sa uložil na gauč, roztiahol nohy a pokynul mi, aby som si pred neho kľakla. Ešte som sa ho ani nedotkla, a už ho mal znovu tvrdého ako kameň. Hneď mi začal dávať pokyny, aby som sa na ňho natlačila a vzala jeho penis medzi prsia. Keď som si ho tam zavádzala, len potichu povedal:
"S týmito to pôjde jedna radosť.", a prstami mi ich hladkal.
Keď som si ho tam poriadne uložila a prsia stlačila k sebe, pozrela som na Martina.
"Môžeš sa začať hýbať.. pomaly hore - dolu.", zavelil.
Poslúchla som. Najprv mi to veľmi nešlo, ale postupne som sa do toho dostala.
"Trochu mi naňho napľuj..", povedal.
Nachvíľu som ho pustila a poriadne ho navhlčila slinami. Potom som to skúsila znovu.
"Lepšie, že?", usmieval sa Martin.
Len som zakývala hlavou a sledovala, ako mi jeho mokrý penis kĺže medzi prsiami. Žaluď sa pravidelne objavoval a mizol. Kamil to samozrejme všetko dôsledne zaznamenával.
Po pár minútach ma zastavil s tým, že prejdeme na ďalšiu techniku.
"Vezmi si ho do úst.", povedal bez okolkov, ja som sa posunula na kolenách trochu dozadu a začala fajčiť.
Chvíľu ma nechal pracovať samú, ale potom ma chytil rukou za temeno.
"Môžem?", spýtal sa už trochu červený s nadržaným pohľadom v tvári.
Na odpoveď ale nečakal a s každým zásunom do mojich úst trochu viac pritlačil. Hneď som si spomenula ako mi dal naposledy zabrať Kamil. Toto ešte nebolo také hrozné, ale smerovalo to k tomu. Ani som sa nenazdala a Martin si ma chytil pevne za vlasy.
"Skúsime trochu pritvrdiť.", povedal pomedzi zuby a už si ma prudko nabodával.
Opäť som trochu zakašľala, ale inak som sa držala. Sliny mi vytekali z úst na Martinove vajcia a mala som pocit, že cítim jeho žaluď až niekde hlboko v krku. Zrazu si ma silou nabodol až na doraz a držal. Pery som mala úplne pri jeho koreni. Neverila som, že mi ho dokáže dať až tak hlboko. Po pár sekundách ma pustil úplne, vyrovnala som sa a rozkašľala. Utierala som si sliny z brady a úst a so zaslzavenými očami pozerala na Martina.
"Vau..", vyšlo z neho, bol zo mňa úplne hotový. "Sprav to ešte pár krát."
Hneď ma chytil za hlavu, ani som sa nestihla poriadne vydýchať a už som si ho znovu pravidelne zasúvala do krku. Potom mi znovu pritlačil temeno dolu a držal. Tentokrát ma trochu zradil dáviaci reflex a rýchlo som sa odtiahla. Slzy mi už tiekli po tvári. Martin na to veľmi nehľadel a o pár momentov som už pokračovala. Ešte niekoľko krát si nabodol moje ústa až po vajcia a potom ma pustil. Postavil sa predomňa a strčil mi ho znovu do úst. Na moje prekvapenie mi však nechal medzi perami len žaluď a sám si ho začal honiť.
"Priprav sa..", povedal zadýchane a ja som hneď vedela, čo ma čaká.
Zavrela som oči a čakala. Už o niekoľko sekúnd začalo Martinom trhať a v ďalší moment som zacítila na jazyku prvý prúd teplej tekutiny. Za ním ďalší a ďalší. Zamračila som sa a chcela sa odtiahnuť, ale Martin akoby to predvídal a druhou rukou ma pevne držal za hlavu. Keď konečne dostal všetko semeno zo svojich vajec do mojich úst, pomaly ho vytiahol. S plnými ústami a zamračeným pohľadom som sa naňho pozrela. Kamil samozrejme točil každý detail.
"Prehltni..", povedal potichu Martin.
Ešte chvíľu som sa odhodlávala, ale nakoniec som všetko na dvakrát prehltla. Nijak som si to nevychutnala, ale popravde to nebolo až také zlé, ako som si myslela. Martin bol očividne spokojný, bodaj by nie.. Dnešný výkon mi ohodnotil na 50 euro a s tým som odišla domov.

Keď som sa večer zvalila na posteľ, začala som rozmýšľať nad tým, ako ďaleko to už zašlo, a či by som s tým nemala prestať. Ak by som o tomto dozvedeli moji známi, či dokonca rodičia, neviem čo by som spravila. Nevedela som, či som pripravená na to, že o mne budú všetci vedieť, že točím porno. Aj keď zatiaľ len takto na skúšku..
O nejaký čas mi prišla správa, a keď som zbadala, že je od Kamila, stiahlo mi nervozitou žalúdok. Pýtal sa ma, či sa nezastavím na jedno natáčanie s ním. Chytila som sa za hlavu a hneď som si spomenula nato, ako tvrdo ma preťahoval a hlavne ako sa spravil rovno do mňa. Dlho som rozmýšľala, čo mu odpíšem. Najprv som ho chcela hneď odmietnuť, ale potom som sa rozhodla, že tam pôjdem, a aspoň si to s ním vydiskutujem.
Prišla som za ním ešte v ten večer. Keď som vošla dnu, hneď som zbadala pred kamerou na zemi nachystaný matrac.
"Ahoj. Môžeš sa.. vyzliecť.", začal zhurta.
"Počkaj, Kamil..", pozerala som na neho. "Chcem sa s tebou.. porozprávať."
Chvíľu bol zarazený, tak som pokračovala.
"Minule to zašlo.. hmm.. trochu priďaleko, nemyslíš?"
"Ja.. jaa.. neviem.", koktal.
"Pozri, ak si chceš so mnou niečo natočiť, musíš sa vedieť kontrolovať.. nemôžeš byť ako nejaké.. zviera alebo čo.", poúčala som ho.
Kamil teraz trochu zčervenel, a opatrne prikyvoval. Ani neviem prečo, ale prišlo mi ho trochu ľúto a rozhodla som sa dať mu ešte šancu.
"Tak dobre..", pozrela som na matrac. "Čo si si dnes pre mňa.. nachystal?", trochu som sa dokonca usmiala.
Kamilovi sa v momente rozžiarili oči a začal mi hovoriť, čo by chcel robiť na tom matraci. V podstate to bola klasika, nejaké fajčenie, sex.. nič špeciálne.
"Fajn..", súhlasila som. "Tak tento raz nezabudni zapnúť kameru a hlavne sa drž svojho scenára, dobre?"
Kamil samozrejme pritakal a v očiach som mu zbadala podobný nadržaný výraz ako naposledy. Verila som však, že sa poučil.
Vyzliekla som sa rovno do naha a kľakla si na matrac. Kamil stál v momente odhalený predomnou. Dnes mu penis hneď nestál, asi ho trochu schladil ten príhovor, čo som mu dala. Chytila som ho do ruky a začala pomaly fajčiť. V mojich ústach začal takmer okamžite rásť. V jednu chvíľu som ho jemne olizovala po celej dĺžke, v ďalšej mu zase zmyselne sala žaluď. Občas som si ho zasunula hlbšie. Kamil ma zatiaľ nechával tak, nijak sa v podstate neangažoval. Bola som spokojná, asi moje slová dopadli na úrodnú pôdu. Rozhodla som sa, že mu za odmenu doprajem čosi navyše. Vytiahla som si ho z úst a zamierila jazykom nižšie - začala som mu oblizovať vajcia, najprv len jemne, potom som pridala, dokonca som ich aj sem-tam sala. Kamilovi sa to evidentne páčilo, začal hlasno dýchať a hladkal ma po vlasoch. Zrazu akoby sa v ňom niečo preplo, trochu ma odsunul, a prudko mi vopchal vtáka do úst. Znovu začal byť trochu agresívny. Nachvíľu som sa vyšmykla, ale stihla som povedať len:
"Kamil..", a už som mala znovu zapchaté ústa.
Položila som dlane na jeho stehná a snažila sa odtláčať, ale on ma chytil jednou rukou za vlasy, druhou pod bradou a prirážal ako besný. Začala som vydávať neurčité zvuky, akoby som chcela niečo povedať. Sem - tam som si pomedzi to musela aj odkašľať a nezaobišlo sa to ani bez zvukov dávenia. Kamil na to vôbec nehľadel a pokračoval v zneužívaní mojich úst. Už ani neviem ako dlho som to znášala - Kamilov penis bol celý polepený od slín, rovnako ako moje ústa. Cítila som ako mi v lepkavých chuchvalcoch stekajú aj na prsia. Postupom času som si na toto drsné fajčenie podivným spôsobom zvykla. Nie, že by to prestalo byť nepríjemné, ale hrdlo a ústa sa akokeby prispôsobili. Z očí mi tiekli slzy a mejkap som mala určite celý rozmazaný.
V jednom momente Kamil prestal a trochu odomňa odstúpil. Nechal ma vydýchať, no nevládala som ani rozprávať, tak som si aspoň poutierala ústa a oči. Hlasno som oddychovala a čakala som, že ma hneď zvalí na matrac, ale zodvihol ma, znovu sme zamierili pri ten stôl na kraji, no tentoraz ma cez neho prehol a chystal si ma zobrať odzadu. Zvalila som sa hruďou na stôl. Hlavou mi len stihlo prebehnúť, ako to znovu dospelo až sem, alebo čo som mohla spraviť inak, ale vzápätí ma z týchto myšlienok prebral Kamilov penis prudko vnikajúci do mňa. Samozrejme, hneď ho zarazil najhlbšie ako mohol a mnou bolestivo trhlo.
"Á.. bože!", bolo jediné na čo som sa zmohla.
Kamil na nič nečakal a prirážal hneď od začiatku. Pevne ma držal za boky a svojim telom narážal o môj zadok. Počula som len ako ťažko dýcha, no ja som bola určite hlučnejšia. Zo začiatku som priam kričala, ale ako postupoval čas, trochu sa to vo mne ukľudnilo. Obzrela som sa za seba, Kamil celý spotený zasúval a uprene sledoval môj zadok, ktorý sa vlnil v rytme jeho prirážania. Určite už aj zabudol na nejakú kameru, ktorá bola natočená úplne iným smerom. Pomaly som sa pridvihla tak, že teraz som sa rukami opierala o stôl a zaklonila som hlavu. Kamil mi v momente jednou rukou schmatol vlasy a potiahol dozadu. Teraz som bola prehnutá ako luk. Takto si ma pár minút podržal a ja som cítila ako vo mne opäť rastie vzrušenie. Nepotrvá dlho a spravím sa, napadlo ma. Zrazu mi pustil vlasy, nahol sa dopredu a podobral mi rukami prsia. Začal rýchlejšie dýchať a znovu skrátil prírazy, ako naposledy. Vedela som, že zachvíľu bude, no ja som to mala tiež na krajíčku. Nechcela som, aby ma znovu vystriekal. A tak sa to vo mne bilo - dosiahnuť orgazmus a riskovať oplodnenie, alebo to celé stopnúť. Vedela som, že čas sa mi kráti. Nakoniec vyhral rozum. Rýchlym pohybom sa mi podarilo vyšmyknúť, otočila som sa smerom ku Kamilovi a kľakla si pred neho. Vzala som jeho vtáka do úst a fajčila tak, až som si ho zarážala sama do krku. Kamil mi o niekoľko sekúnd na to chytil hlavu, natlačil si ju úplne na seba a začal mi vrcholiť priamo v hrdle. Držal mi hlavu nabodnutú na jeho penis s celou silou a striekal mi tam dávku za dávkou. Ani som nemusela poriadne prehĺtať. Keď skončil, rázne ma pustil a chvíľu sa na mňa pozeral. Ja som sedela na zemi, totálne zničená a tiež som pozerala na neho. Zhlboka som dýchala, až sa mi dvíhal hrudník. Potom sa Kamil otočil a odišiel sa obliecť. Ja som si ešte poutierala ústa a zachvíľu som zamierila k svojmu oblečeniu aj ja. Musela som si poutierať aj ten rozmazaný mejkap, a až potom som vyšla von.

Similar stories