Manželský sex

Nov 22, 2023 · 3,279 views teen00

Bol to deň ako ktorýkoľvek iný, manželka doma na materskej a ja pracovný deň ...klasika starosti
Večer sme uspali deti manželka si konečne ľahla na gauč a pustila seriál, ja som zatiaľ ešte spratal riady z linky a utekal do sprchy.Taká každodenná rutina.
Vyšiel som z kúpeľne sadol som si k ntb. slúchadlá na hlavu a sledoval seriál, proste konečne oddych.

Idem aj ja do vane, prehodila moja ako prešla okolo mňa a vošla do kúpeľne. Ja som bol úplne zažratý do,, nových epizód,, Asi po hodine vyšla manželka z kúpeľne v župane sadla si na gauč a opýtala sa ma či idem za ňou.

Prebehlo mnou obrovské vzrušenie hneď som si uvedomil čo príde. Aj keď unavený z celého dňa chuť na sex je stále . Vedel som aké to má moja tažké celý deň 2 deti takže aj keď toho sexu bolo naozaj veľmi málo nikdy som ju nenútil ani nič nevyčítal.

Sedela na gauči s roztiahnutými nohami a hlavou zaklonenou dozadu a župan jej zakrýval jej sexy vlhké telo, tomuto sa odolať nedalo, strhol som slúchadlá z hlavy hodil ich na stôl , ntb som zavrel a v momente som stál pred ňou.
Pristúpil som bližšie ruku som jej položil na tvár pohladil a jemne som ju začal bozkávať, jazykom som jej jazdil po perách a cítil som že mi bozky opatuje, druhou rukou som zašiel pod župan k jej prsiam a hladil som jej ich striedavo s miernym stláčaním to ju veľmi vzrušovalo a začali sme sa vášnivo bozkávať.

Znova zaklonila hlavu dozadu a ja som jej uvoľnil župan, mala na sebe sexy ružové čipkované nohavičky presne vedela že toto ma vzrušuje, položil som ju na chrbát a začal ju boznávať na krku a jazykom som schádzal až ku klucnej kosti jednou rukou som držal a hladil prsia,palcom som jemne masíroval úplne tvrdú a vystúpenú bradavku k druhej som sa zatiaľ dostal postupným bozkávaním a lízanim až som ju mal v ústach a jazykom som na nej krúžil . Bola taká nadržaná že rukou mi stlačila môjho ako kameň tvrdého vtáka a jemne mi ho honila. Boky zdvihala oproti mne a snažila sa ho nasmerovať na svoju kundicku.

Nie nie, ešte budeš musieť počkať... Povedal som jej a ona len zavzdychala. Strčil som jej ruku do nohavičiek mala krásne dohladka vyholenu kundicku čo ma ešte viac rozpálilo.Prostrednikom som jej prechádzal cez pysky a dráždil klitoris vlnila bokmi a vzdychala vzrušením vedel som ze to chce a potrebuje, neodolal som tej jej krásne mokrej kundicke, stiahol som jej nohavičky roztiahol nohy doširoka a zaboril sa do nej tvárou.

Chytila ma za hlavu ešte pritlačila k sebe a začala krásne vzdychať áno, áno ešte .... Jazykom som prechádzal úplne od zadočku cez celú kundicku a vždy som sa zastavil a strčil jej ho dnu aby som nasal na jazyk jej šťavy, tiekla vzrušením.Presne takto to mala rada ...

Poď uuuž ... Z jej hlasu bolo počuť že uz ma chce cítiť v sebe, rukou sa natiahla po župan a aj keď bola riadne mokrá vytiahla z vačku lubrikačný gél , posadila sa a na špičku žaluďa mi dala riadnu dávku gélu, pekne mi ho pohonila a rozotrela a priložila môj žaluď k jej nedočkavej kundicke.
Milujem ten pocit keď jej ho tam strčím celý s chladivym gélom do jej horúcej mokrej pičky.
Začal som prirazal pomaly ale tvrdo až po koniec a hneď som cítil ako sa celá trasie a že to na ňu ide. Rukou si začala dráždiť klitoris a ja som priražal rýchlejšie a rýchlejšie jej dych zrýchľoval, celá sa prehla jej zuby sa zaryly do spodnej pery a vykríkla aaanooo aaach spravila sa, pritiahla ma k sebe chytila za zadok a pritlačila do seba ja som ešte nebol ale cítil som ako sa celá trasie a jej kundicka pulzuje na mojom vtákovi.

Pár minút sme takto na sebe ležali a ja som ju pomalými pohybmi stále šukal a cítil každým ďalším prírazom ako sa jej vzrušenie znova stupňuje. Vytiahol som ho a ona bez slova sa otočila hodila na zem deku a dala sa na 4. Šukal som ju zozadu a palcom som jej dráždil analik jemne som jej ho strčil dnu a krúžil a cítil som ako sa znovu jej pička stahuje a pulzuje, rukou si zasa pomáhala a dráždila pičku, miláčik už to nevydržím ... Ešte chvíľu prosím chcem sa ešte raz spraviť poprosila ma roztrasenym hlasom, pokračovali sme ešte pár minút a znova jej hlasné aaaach božeee ... Hlavu zaborila do podusky a ten jej krásny pevný zadok mi nechala vystrčený nech si ho pekne došukám, za pár sekúnd a rýchlych prirazov som ho vytiahol a všetko jej vystriekal na zadok a chrbát..... Než sme prišli k sebe tak sme niekoľko minút ležali len tak vedľa seba , utrpel som všetko moje semeno dali sme rýchlu sprchu a pri tom ako som jej robil ešte masáž nôh do pár minút zaspala.

Naozaj tych spoločných chvíľ je veľmi málo ale Milujem tento náš spoločný hlavne neplánovaný sex, milujem jej sexy telo a jej nadržanosť keď sa vzruší ....

Similar stories