Harpa - Jaro na severu (4)

Jan 11, 2024 · 1,006 views Puldraka

Večer se zvolna změnil v noc a Jacob už pro daný okamžik pomalu vzdával svoje snahy o nalezení dračice, která ho svým tajemným svůdným kouzlem téměř připravila o rozum v přítmí sklepení. Očima hledal obě podezřelé Gudrun i Matildu v pomalu řídnoucích skupinkách bujaře se bavících návštěvníků slavností v šenku, kolem ohniště i na dvoře. Nakonec aspoň na chvilku usedl na lavici vedle rožně v šenku a pohodlně se opřel zády o rozehřáté kameny obložení ohniště, kde se pořád ještě dopékaly kusy masa a nahodilá kapka tuku zasyčela tu a tam v plemenech nebo řeřavém uhlí.

Přivřel oči a na chvilku si dovolil přenést se do sklepení v okamžiku, kdy mu ta modrá ještěrka uštědřila jeden políček z hravosti přes jeho stojící kopí v rámci milostných her a druhý přes obličej, za to jak si jí barbarským hryzancem označil na zadku. Pousmál se. Kdo by to byl řekl, že se jemu, divokému bojovníkovi, bude líbit taková drzost a ženská rozmařilost. Inu líbila.

"Stříbrňák za tvoji myšlenku." zaslechl nezaměnitelně melodický hlas. Víčka mu okamžitě vystřelila a zrak zaostřil s bystrostí jestřába. Útlý pas, mléčná pokožka, rudé rty a dlouhé černé vlasy s prameny stříbra. Gudrun. Dvojbarevný pohled ho pobaveně sjížděl v celé jeho zbroji. Skoro chlapecky se usmál: "Ty si nechám pro sebe, vzácná paní, přeci jen, některé myšlenky nejsou vhodné pro jemnocit úctyhodných hostů."
Přimhouřila oči a vpila se do jeho modrého pohledu. "Myslíš Jacobe?"
V ten okamžik by dal poslední minci všech svých bývalých i budoucích žoldů, aby věděl, jestli její bílou kůži zdobí na zadku otisk jeho tesáků. Nic tomu nenasvědčovalo. Nikde ani náznak černého líčidla nebo jiného zbytku kostýmu.
"Přišla jsem s tebou probrat Edgarův léčebný plán, jestli na to máš nyní čas." dosedla lehce vedle něj na lavici směrem ke dveřím.

"Povídej, Gudrun." naklonil se k ní seveřan. Celou svou bytostí vnímal křehké ženské tělo vedle sebe.
Gudrun se dala do vyprávění. Seznamovala Jacoba s tím, jaké byliny bude potřebovat, do jakého loje dá to či ono, jak jsou nutné teplé koupele i levandulová sůl a jaká protahovací cvičení a hybnost zvyšující manipulace má v plánu s Edgarem v nejbližších dnech vykonat. Jacob hypnotizovaně hleděl na vlnění jejích rudých úst a záblesky drobných zubu mezi nimi. Jediné, na co dokázal myslet bylo to, jaké by to bylo, kdyby mezi těmi rty úřadoval jeho jazyk a o pár chvil později i jeho mužný bijec.
"Halóó" luskly před jeho očima dva dlouhé štíhlé prsty. "Posloucháš ty mne vůbec?" Ze setrvačnosti zopakoval poslední tři věty, které pronesla. To Gudrun malinko ukonejšilo a pokračovala ve vysvětlování. Jacob už nemohl snést to, jak se při spílání začala dmout její drobná ňadra ze šněrovačky. Musel přes klín přehodit houni, aby nebylo vidět, že už se zas bouří jeho mužná síla. Skoro se za to ve svém věku styděl. V ten večer už proběhla Margitina lekce doplňování kvásku v podobě jeho mlíčí do kukuřičných placek, potom divoké setkání s modrou dračicí a malé škádlení děvečky, co špehovala Margitu s Federikem.

Sotva malinko ukrotil svoje myšlenky, natáhla se Gudrun k míse na stole v šenku. Kukuřičné placky. "U všech bohů!" zaklel Jacob pod vousy. "Říkal jsi něco?" ptala se Gudrun. Jen zavrtěl hlavou a sledoval jak se zakousla do placky, ve které se pravděpodobně ještě mrskalo nějaké to jeho semínko. To bylo příliš. Ocas mu pod houní vystřelil do dlaně. Hlavně, ať po něm nikdo nic nechce a už vůbec ne vstát.

"Zajdeme se podívat do herbáře a sýpky, co máte k dispozici?" švitořila Gudrun, jakoby mu viděla do hlavy.
"Nechme to na zítra za rozbřesku, bude tam lépe vidět..." Uklidňoval aktivní snahy Gudrun Jacob. "Jsem vážně unavený!" Aby svůj argument nějak podpořil, zavřel oči a dělal že dlouho a vážně rozmýšlí... "Copak Jacobe, slavnost nejde podle plánů?" Horký dech Gudrun ho polechtal na uchu, když se ho zblízka tiše ptala a přitom mu ruku položila na stehno. Jacob už hlasitě zaskřípal zubama. Všechnu svojí odhodlanost musel soustředit na to, aby tu horkou dlaň neposunul na podobně horký kus jeho krví nalitého kusu masa, hlásícího se o svá práva pod houní v klíně.

Jacob měl pěvně stisknutá víčka a tak si Gudrun mohla dovolit vypadnout z role a skoro škodolibě se usmála. Pěkně ti všechno vrátím i s úroky, ty čuně, běželo jí hlavou, když pod rukou cítila, jak se svaly v mužném stehně zaťaly a slyšela skřípění stoliček o sebe. Ale ani ona neodolala kouzlu tepla těla vedle sebe a její dech se lehce zkracoval, když si představila, jaké by to bylo, přejet rukou po horké lidské kůži pod kterou se vlní svaly místo kožených kalhot a nechat jí stoupat až do epicentra horké mužské síly.

Tenhle jejich duel sledovala z povzdálí Matilda, která přišla z obhlídky hostinských pokojů, kde vkládala do ohnišť kameny, aby hosté měli jak si zahřát slamníky, až půjdou zmožení medovinou nebo pivem na svá lože. Gudrun se nakláněla k Jacobovi a ten se snažil tvářit, že tam není, ale napětí celého těla i to, jak mu cukalo v čelisti, znala Tilda velmi dobře a byla si jistá, že má co dělat, aby se na Gudrun nevrhnul. Z řeči jeho těla uměla po několika měsících obcování číst velmi dobře. Kupodivu ani nežárlila, vlastně na ně narazila při hledání vysokého mladého muže, kterého si Gudrun přivezla jako doprovod. Jestlipak by neměla víc štěstí v jeho svádění, když jí nastavování dekoltu a zadnice při přípravě jejich pokoje nevyšlo, teď, když bude lehce uvolněn nějakým lahodným mokem? Odtrhla zrak od sedící dvojice a vydala se do služebního prostoru hostince ve snaze dlouhovlasého Hanse někde zastihnout.

Hans měl plné ruce práce. Po pár číších medoviny a silného vína se několik měsíců neukojené potřeby jeho těla hlásily o slovo. Posedával kolem ohně v šenku i na dvoře a očima sledoval pohyby i pohledy dámské části hostů. Snažil se vyhodnotit, která z místních by byla ochotná k jednorázové zábavě v jeho náruči, aniž by si tím vysloužil nějaký spor v místní komuně, kde bude muset pár týdnů přebývat. Matilda, která jeho libido probudila k životu nebyla nikde v dohledu a současně si nebyl jistý, zda by nějakým svým výpadem nepopudil pána místního hostince. Přesto mu jeho tělo jednoznačně říkalo, kde by rádo zapustilo svůj kořen. Jen při myšlence na Tili cítil, jak mu mužství tepe přívalem horké krve.

Jeho zrak konečně spočinul na osaměle stojící ženě, která mu s trochou fantazie Tili připomínala. Ramena zabalená v tlustém šálu, pod nimi vykukoval kousek mléčné kůže dekoltu, světlé oči a plné, dobře vykrojené rty. Šněrovačka a nabraná sukně skrývaly dobře její tělo, takže neměl jak vyhodnotit zbytek její tělesné konstituce. Vydal se proto k ní a podle úsměvu, kterým jeho pohyb častovala, si byl jistý, že jeho pozornost bude vítaná.

"Hans.. a ty?" zeptal se a přitom jí podal ruku. "Anna." odpověděla tiše a sklopila zrak. Její plachost, kdy jí zrak utíkal na zem k botám a přitom ruměnec na tvářích prozradil, že dívčí krev začala v žilách proudit rychleji s jeho dotekem, ho vzrušil. "Zatančíme si?" následovala krátká otázka, na kterou Anna odpověděla rychlým přikývnutím. Za chvíli už jí Hans držel kolem pasu a pomalu se s ní otáčel za zvuků hudby na vyšlapaném kusu země vedle muzikantů. Její boky se pod širokou sukní jemně vlnily a jeho prsty tak měly pocit, jako když hrají na flétnu, byla malá a útlá a jeho velké kostnaté prsty jí v pase, dokonale utaženém šněrovačkou, téměř objaly. Věděl, že tohle nevydrží dlouho. Byla moc malá na to, aby se k ní při tanci se svojí výškou fyzicky přiblížil tak, jak potřeboval pro to, aby svému vzrušení malinko ulevil. A tak s ní absolvoval jen dva kratší tance, při kterých zjistil, že zpod dlouhých blond vyšisovaných řas na něj mrkne pár modrých očí a že Anna není místní a přijela jen na slavnosti se svým otcem a sestrami, které se ale někde rozprchly anebo odešly už do pokoje, kam jí se ještě nechce. U toho na něj mírně mrkla a Hans hned věděl, co téhle malé laňce pomůže ke zdravé únavě.

"Pojď do šenku, dáme si spolu pohár vína.." navrhnul jí a ona s úsměvem přikývla. Za několik okamžiků už hleděl jak její rty barví do ruda horké převařené víno a jí do tváří stoupá víc a víc červeně. Stál s ní v ústraní ve výčepu hostince a dal si záležet, aby jedna jeho ruka neustále neopouštěla kontakt s jejím tělem. Jemně jí přejížděl po zádech a počítal křížky šňěrování svými prsty. Vzpomněl si, jaké křížky na zádech měla Tili, když se ohnula k jeho slamníku. Zatracená Matilda, nedá mu pokoj v myšlenkách ani teď.
Vzal Annu za ruku a naznačil jí pohybem hlavy směr do chodby, kde věděl, že bude dostatečně temno, aby mu mohla být trochu po vůli. Po jejích stranách bylo hned několik výklenků do nějakých místností personálu a různých komor a některé z nich už byly zabrané roztodivnými páry v rozmanitých fázích intimního rozhovoru. Anna následovala dlouhý krok vysokého mládence a nechala se za ruku vést do tmavšího úseku chodby a trochu se jí tajil dech, když cestou míjela tu ženu klečící před rozparkem malého zavalitého muže, nebo jiný pár, kde muž bez okolků vykasal sukni své partnerky a klouzal rukou pod jejími suknicemi, zatím co si s ní nonšalantně vykládal a nahlas se smál tomu, jak ona skučela. Kdo ví, co pod těmi vrstvami látky prováděl.

Odvracela hlavu ze strany na stranu, aby svátek plodnosti a probouzení jara slavícím návštěvníkům dopřála maximum soukromí a přitom jí ta osobní blízkost těchto situací nečekaně vzrušovala. Rychlý krok za vysokou postavou příjemně rozproudil její krev. Hans s ní náhle pootočil jako předtím při tanci a aniž by jí dal přiliš na výběr, vmanévroval jí do hlubokého výklenku dveří nějaké místnosti, až zády narazila na jejich chladné masivní kování. Tyčil se nad ní a bez dalších zbytečných slov ji chytil v pase a vysadil výše na dveře, kam jí připíchl svým tělem jak exotického motýla. Nohama automaticky obtočila jeho boky, a ruce zavěsila na jeho ramena.

"Jsi lehounká jak pírko Anno," zašeptal Hans do jejího ucha a jemně se zakousl do jeho lalůčku. Dívka něžně vydechla, Hans si to vyložil jako souhlas a sjel rty pod její ucho a na krk směrem dolů. Cestička slin a žhavý dotek kluzkého jazyka a horkých rtů přiměl Annu jemně zasténat. Hans se potěšeně usmál. Vrátil se ústy přes hrdlo a čelist k jejím rtům a konečně jí pořádně políbil. Anniny vzdychy tlumila jeho pusa, když se přisál k jejím rtům a zakousl se do plných a kyprých obláčků jejích úst. Jazykem se vydal na průzkum do tajemných hlubin pusinky malé seveřanky. Její reakce nebyly nijak odvážné ani hbité a tak přidal na důraznosti tím, že se slabinami prohnul proti jejímu klínu, zahalenému pořád zbytečně mnoha vrstvami látky.

To ta zelenooká divoženka by se jistě na dveřích jinak kroutila a tancovala, vnutila se mu opět do myšlenek Matilda. Sakra... otevřel oči a najednou ho modré tůňky se zlatavými řasami kolem skoro rušily. "Zavři oči děvče a užij si to..." zavrněl a Anna ho poslechla. Hans měl pocit, že se chystá obcovat se dvěma ženami najednou. Jedna ho dráždila v myšlenkách a druhá mu právě velmi ochotně propůjčovala své tělo.
A tak zavřel oči i on nechal Matildu tančit své svůdné tance za svými víčky, zatímco zabořil ruku do dekoltu blonďaté Anny a zkušeným pohybem pevných prstů vyhmátl hrot jejího ňadra, který hezky promáčkl až Anna zasténala a pak sklouzl dlaní níž a obkroužil hebký, kulatý a pevný tvar mladého poprsí.

Za jeho zády vrzly dveře, ale Hans už nebyl k zastavení. Jeho ruka se vynořila z dekoltu a vykasala sukně které bránily v doteku jeho klína s tím dívčím. Najednou byl hrozně netrpělivý. Rozhrnul svůj rozparek a našel prsty neomylně cestu za horkem ženské studánky rozkoše. Ta už byla rozpálená a vlhká, jak rosou smočený drnek jarní travičky. Prsty jednoduše protáhl štěrbinku a Anna se rozechvěla. Nechtěl na nic čekat a ani se ptát, své mužství přimáčkl žaludem na puklinu a než by se Anna mohla jakkoliv začít bránit jeho vůli, zatlačil žaludem proti horké a štavnaté dírce. Rozestoupila se před jeho průnikem jak jemný jarní květ a on bez zábran klouzal horkými záhyby až svojí délkou narazil na dno dívčí tůňky chtíče. Byla měkká, horká a vlahá a svírala ho těsně po celé délce. Nebyl v ní zaklíněn celý, jejich tělesné poměry plnému průniku nepřály. Proto chytil Annu pevně za prsa, která vytáhl z jejího výstřihu a znova mocně dorazil. Anna by zaječela nebýt toho, že tlumil její hlasité projevy svým jazykem a rty. Ještě dva mocné přírazy a byl v ní skoro celý. Anna se kroutila ale nedal jí šanci ani prostor na únik. Bušil do ní, až těžká petlice na dveřích poskakovala a dávala všem v okolí najevo, v jakém rytmu se tu tančí sprostý tanec plodnosti.

Anna mu odevzdaně povolila v rukách a on jí projížděl celou svojí délkou a vnímal celým svým mužstvím, jak se mu krásně přizpůsobila. Její vzdechy už byly plné slasti a rozkoše, počáteční nepohodlí rozbil svým dorážením na malé kousky. Tolik jí chtěl naplnit, potřeboval se uvolnit, potřeboval si zakřičet do jejích úst. Ale ona ještě nebyla připravená jít tenhle kousek cesty s ním. Vložil jednu ruku mezi ně a neomylně vyhmatal v horkých záhybech jejího pohlaví zdroj rozkoše, jemně na něj zabrnkal a podle jejích vnitřních stahů věděl, že tudy vede správná cestička. Stačilo párkrát zakroužit a Anna se vzepjala na jeho ruce a zakousla se mu do jazyku, ponořeného v jejích ústech. Zmítala s ní vlna orgasmu, když v náhlem pohnutí mysli ten dlouhý prst nacpal podel svého ocasu do jejích útrob, dvakrát přirazil a jak v něm začalo cukat vytrhl své kopí ven a nachal ho vypustit dlouhé bílé cákance do spodniček sukně kolem pasu, zatímco prstem Annu vedl k druhému vrcholu. Dál zuby drtil její rty, když se bez dechu po druhé vyvrátila v záblescích rozkoše a smáčela mu prsty svojí šťávou.

Hans se spokojeně usmál, za tu zaneřáděnou suknici ve které bude muset další den chodit si druhé vyvrcholení určitě zasloužila.
Opojení se zvolna rozplývalo v únavě z celého večera. Nechal Annu sklouznout podél svého těla na zem a jemně jí upravoval vlasy zahrnutím za rozpálená a rudá ouška.
Hladil jí po tvářích a jemně líbal. "Děkuju Anno...za krásný slavnostní zážitek.."
Anna se spokojeně usmívala, vypadalo to, že ani jí netrápí svědomí.
"Myslím, že musím jít do pokoje, trochu upravit a vyčistit své oblečení," uchichtla se rozvěrně.
"Doprovodím tě..." nabídl se galantně Hans a nabídl jí své rámě, které Anna okamžitě přijala. Odpoutali se od dveří a otočili se směrem k východu z chodby. Hans koutkem oka zaznamenal pohyb lemu šatů a šustění látky ve výklenku dveří co měl celou dobu za zády. Jeho pohled sklouzl tím směrem. Matildiny šaty. Poznal by je kdekoliv. Pokračoval v chůzi a na tváři se mu rozlil rozpustilý úsměv. Opravdu obcoval najednou se dvěma ženami, aniž by to jen tušil. Tenhle příběh jistě bude mít své pokračování, pomyslel si v duchu. Snad to pokračovaní bude plné vzrušení a touhy a ne výčitek.

Matilda stála ve tmě dveří příručního skladu vína a zády se opírala o kov dveří, který jí příjemně chladil do šíje. Divadlo, kterého právě byla svědkem jí úplně sebralo dech. Cítila jak jí po stehně teče dlouhá, horká, vlhká stopa důkazu jejího vzrušení.