Návštěva wellness - část: rezervace

Feb 1, 2024 · 2,522 views MrDevil

Cestou z práce chodím kolem jednoho wellness, pracuje zde moc milá slečna. Malá, drobná blondýnka, s obarvenou hlavou na fialovo, modrýma očima a nádhernou postavou.

Když je hezky, má otevřené dveře a občas sedí venku na židli. Díky tomu si sem a tam vyměníme úsměv a prohodíme pár milých slov. Dost často nenosí podprsenku a nebudeme si nic nalhávat, zrak mi tam čas od času zklouzává, zvlášť když vidím ty její krásné bradavky pod tričkem.

Pořád mě přesvědčuje, ať se zastavím ve wellness, že se mi tam bude moc líbit. No prostě zaměstnanec roku, který hledá klienty po svého šéfa kde může. Nebo ne?

No a tak se rok s rokem sešel a člověk si říká, že by se mohl trochu odměnit a jít vyzkoušet dané wellness. No což, na internetu jsem pořídil hodinový voucher pro sebe a přítelkyni a vyrazil udělat rezervaci.

Hned po příchodu do wellness už od vchodu se na mě směje a mává známá tvář.

Pro jednoduchost dále budu pokračovat:
B - prsatá nádherná blondýnka
J - já (budoucí návštěvník wellness)

B: Tak co, už je den D?
J: Ano, už to přišlo.
Vytáhnu z kapsy voucher a předávám jí ho. Domlouváme termín.
B: Jakou místnost chceš zarezervovat? (ve wellness je víc místností s různým vybavením)
J: Nevím. Co nabízíte?
B: Jo, ty jsi tu vlastně ještě nebyl, chceš se tam jít podívat?
J: To by bylo moc fajn.
Odcházíme spolu přes recepci do zadní místnosti.
B: Tady máme jednu místnost s whirlpool, sprcha, sauna a postel. Pojď se podívat dovnitř, ukážu ti to tady.
Vcházíme do místnosti a já se rozhlížím. Ukazuje sprchu, saunu, whirlpool.
J: Pěkné.
B: To ano, tahle místnost se mi líbí nejvíc a i ta postel je dost pohodlná. Klidně si to vyzkoušej.

No proč ne. Sednu si na postel a zkouším jak je tvrdá. Najednou si ke mě přisedne i blondýnka, podívá se na mě a dá mi ruku na stehno. Jsem totálně vykolejený, koukám se na ni jak na svatý obrázek (je neskutečně sexy). Hledím do jejich krásných modrých očí a čas utíká. Sedíme tam a koukáme na sebe. Natočím se k ní, pohladím jí po tváři a políbím. Divné, žádná facka nepřichází.

Po pár vteřinách se líbáme a oba dva navzájem mazlíme. Hladím jí po bocích zádech a zadku. Po nějaké chvíli se odtáhne a svlekne si tričko. No co myslíte, zase nemá podprsenku. Potvora. Bože ty její prsa jsou ještě hezčí, než jsem si představoval. Ještě se k tomu kousne do spodního rtu a kouká na mě. Jsem ztracen. Natahnu se k ní, rukama začnu mazlit její prsa a začnu líbat ji i ty její krásné bradavky.

Chvíli pokračujeme a najednou cítím, jak mi rozepíná pásek a kalhoty. Rukou hbitě sahá do mých trenek, kde už se tyčí můj ztopořený penis a jemně ho masíruje. Honí ho tam a zpět. Po chvíli se mi vysmekne a odchází ke dveřím od místnosti a zamyká je. Cestou zpět k posteli si rozepíná kalhoty.

Přijde ke mě a začne mi sundavat tričko. No co. Nechám si sundat tričko a sundávám si i kalhoty i s trenkama. Koukáme na sebe. No spíš ona na můj penis. Pak zase kouká na mě. No asi jsem prošel, protože si začne sundavat kalhotky a ponožky. Lehne si a já si lehám vedle ní.

Mazlíme se a líbáme. Je to nádherné. Nakonec si lehne na záda a já si lehnunna ní, ona roztahuje nohy a já do ní pomalu vstupuji. No asi se jí to líbilo, je celá mokrá a připravená. Při pronikání do její krásné studánky hezky zavzdychá.

Pronikám do ní hlouběji a hlouběji. Mazlím rukou její prsa a vidím jak se na jejím čele dělá vráska z toho jak se jí to líbí. Takto se mazlíme nějakou tu chvíli. Pak ho z ní vyndám a ona kouká co se děje. Chytám jí za bok a otačím na všechny čtyři. Při otočení jí lehce plesknu přes zadek a ona se na mě usměje. Popleskám jí penisem po pipince a zase do ní vstoupím. Držím jí za boky a pronikám do ní. Moc si to užívá. Je tam vedro a pěkně z nás obou teče. Po chvíli to už ale na mě přichází, při posledním přírazu ho vydavám a stříkám jí na záda. Oba šťastně padneme vedle sebe do postele a oddychujeme.

J: Bože.
B: To bylo dobrý, viď?
J: Jo.
To už ale vstává a chce odejít. Chytím jí za ruku.
B: Pusť, musím jít pracovat.

Tak jí pouštím. Utře se do připraveného ručníku pro hosty, obléká se a odchází. Já se také obleču a jdu ven. Potkávám jí na recepci, jak něco dělá v počítači. Koukne se na mě, usměje, rozloučíme se a já odcházím.

Druhý den ráno volám na rezervaci termínu - protože se na to včera nedostalo.

Časem vyplynulo, že má přítele. Nechce na tom nic měnit a byl to jen takový jednorázový úlet. Pro ni úlet, pro mě věc, na kterou nezapomenu do konce svého života.