Bábika v hračkárstve (časť druhá)

Feb 27, 2024 · 484 views provokaterik

Stretli sa krátko po šiestej pred obchodom. Pozrel na ňu prekvapene, možno nečakal, že ho naozaj počká. Ale ona už dnes po ničom inom netúžila, len po tom aby ju vyobracal jeden skúsený, slušný muž.

Ponúkol jej ruku, vzala ju a nechala sa viesť k nemu domov. Neprehovoril. Prvé slová, ktoré sa medzi nimi povedali, vyslovila ona: "Wau!"


Vošli do jeho izby a ona uvidela na jeho policiach vystavené hračky, no nie pre deti. Mnohoraké tvary a veľkosti ju okamžite ohúrili. Pozrela na neho.

"Začneme niečím malým," povedal s úsmevom, ona sa usmiala tiež.

Pristúpil k nej a začali sa bozkávať, rukami jej pritom jemne ale sebaisto skúmal telo, zachádzal pod tričko, z jeho dotykov jej bolo jasné, že je nadšený z pŕs, ktoré pod tričkom našiel. Roztúžil ju veľmi rýchlo.

Pritlačil jej ramená aby ju zosunul na posteľ a ona si poslušne sadla. Drgol ju aby sa rozvalila na chrbát a ona to urobila. Zavrela oči, užívala si, že z nej sťahuje nohavice.

Pozrela sa na neho, ako sa nad ňou týči. On sa naklonil a zobral z police úzku špirálovitú vec.

Obtrel jej špičku predmetu o pičku a ona zvlhla ešte viac, pulzovala jej. Zasunul špičku trochu dovnútra. A potom začal jemnučko, pomaličky zasúvať.

Cítila tvar tej veci v sebe, postupne ako do nej prenikala, vnímala celú jej štruktúru a bola vo vytržení.

Vytiahol to z nej a natiahol sa po čomsi inom. Táto tyč bola hrubšia, hrubkovitá. Opäť začal pomaličky, no teraz po pár zásunoch zvýšil tempo. Kĺzal v nej hrubým umelým penisom a jej sa roztriaslo celé telo. Prichádzal na ňu orgazmus. Zvreskla. Chvíľu nedýchala, celé telo sa jej naplo a potom prišlo neskutočné uvoľnenie, rozlievajúce sa po celej bytosti.

Zavnímal jej procesy a vytiahol z nej hrubočizné monštrum. Pocítila na nej niečo iné, otvorila oči a zbadala jeho hlavu sklonenú v jej lone. Šibrinkoval jej po klitorise jazykom a ona sa urobila znova.

Natiahol sa po ďalšej hračke. Skúšal ich jednu za druhou, orgazmovala a orgazmovala a nemala dosť.

Keď chytal do rúk asi dvadsiatu hračku schmatla mu ruku.

"Chcem živý," zavrčala.

Stiahla mu trenky a už pochopila, prečo mal toľko hračiek. V gatiach nemal bohviečo. Bola však taká roztúžená, prevalila ho na chrbát, nasadla a začala skákať, no hneď vyskočil. Neskákala teda, pevne sa pritisla a jemne sa začala mrviť, dopredu dozadu sa na ňom hojdala a on začal vzdychať. Cítila ho len trochu, ale stačilo to, zaberal jej len predsienku, ale bolo to dosť. Dosadla silnejšie a cítila, že sa napol aj on. Vytekalo z nej niečo husté, lepkavé. Vystokla sa a zvalila na posteľ, veselá, rozdráždená.

On neváhal a siahol na policu a dokončil ju hračkou v tvare draka.

Similar stories