VOJKOVICE

Mar 21, 2024 · 2,316 views Benesovskakunda

Tak už máme konečně trošku teplo a může jeden opět vyjet za svou zábavou - cruising - orální sex a hlavně polykání které znožňuji.Ano kouřím pro potěšení a polykám s chuti.
No prostě občas si podám inz. a pak v čas který jsem napsal tam jedu.Musím říci,že neděle byla mrtvá a nikdo tam nepřijel , prostě 10 hodina blbý čas.Doma jsem napsal nový inz. na útery 19.3. po 16 hod. (odepsal jeden a vyklubal se z něho kecal).
Ani nevím co mě to v pondělí napadlo ale hodil jsem si korunou a vyšlo , že mám jet.
Hodil jsem sprchu , oblékl černé krajkove kalhotky , černe silonky a vyrazil směr Vojkovice , cestou u hřbitova jsem se dooblékl - černé mikinové šaty a baleríny.
Přijel jsem u stavebnin se otočil , popojel dopředu a čekal.Najednou odjela dvě auta,dal jsem technickou 5 minutovku - prošel se lesíkem jak čubka,nikde nikdo tak,že pojedu domů.V autě jsem na Bi amateri.cz.napsal ve Vojkovicích opět nikdo , nedojel jsem ani vedle do vsi a pípla SZ. Jaké Vojkovice , píši u Odolené Vody , opět ZP - teď jsi odjel.
Řikal jsem si mám se otočit nebo ne a jet domů máš domluveno na zitra , no hodil jsem si přece v práci korunou a řekl si tak bude huba plná dnes a zitra.
Vrátil jsem se ,Ano jedno auto tam opravdu stálo , projel jsem okolo něj a otočil se.V autě seděl ml.týpek ( na ml. moc nejsem)
a to jsem mu i řekl.Asi 50- 100 metrů před výjezdem na hlavní jsem zasravil a šel do lesa,týpek se jel otočit a zastavil za mojim autem a šel zamnou do lesa.
Čůráka si vyndal z poklopce , opět jsme se minuli a on řekl vím nejsi na mladší.Došel jsem do auta,nased a čekal zda někdo nepřijede.
Týpek se otočil , šel k mému autu a přes stažene okynko jsme debatili.On stàle nechcešho ho přeci jen ochutnat , stále.ho mél z poklopce venku a pohoňoval.Najednou řekl no nic otočil se a šel do lesika.
Já si říkal co teď mám , nemám jít za nim.Řekl jsem si TY ČUBKO PROČ JSI SEM PŘIJRLA , NO PROČ.Odpověď byla jasná HULIT,HULIT A HULIT.Nasadil jsem si černou kuklu přes kterou jsem si dal růžovou kočiči masku a vyrazil do lesíka za typkem.
Řekl,no ty jsi ale poslušná čubka ani nevim jak už jsem klečel a začal ho hulit.Wau měl pěkného čůràka , hulím , hulim a najednou tel. (volala přítelkyně , źe už je z práce doma a zda bych cestou nekoupil tatarku) , týpek si myslel , že.je.konec a já se znovu přisál a dal se do práce.Najednou mě chytíl za hlavu a začal mě do huby mrdat,to pak udělal ještě několikrát.Pak začal hekat , přiráźet do mé huby a pak padlo slovo POLYKÀŠ , neřekl jsem ani slovo otevřel jsem hubu , jazykem mu začal dràždit uzdičku - pochopil , když to na něj přišlo chytil mě za hlavu a napumpoval mě to do krku , řekl šikovnà kurvička.Šli jsme k autum kde mě řekl díky kundo a odjel.
Jo a ten domluvíný orál na druhý den nebyl - opět Kecal.

Nickname
Region
manPU manPU
Slovakia
Zapomenutyy Zapomenutyy
Czech Republic Olomoucký kraj
Hladina Hladina
Slovakia Žilinský kraj
Pherson Pherson
Czech Republic Hlavní město Praha
pohodak_17_6 pohodak_17_6
Slovakia Prešovský kraj
Metal219 Metal219
Czech Republic Jihočeský kraj
TantraRelaxCZ TantraRelaxCZ
Czech Republic Jihomoravský kraj
sedrik sedrik
Slovakia Nitriansky kraj
Pajkin Pajkin
Czech Republic Liberecký kraj
vonavej vonavej
Czech Republic Hlavní město Praha
Alicek65 Alicek65
Czech Republic
Belousekk Belousekk
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Teac Teac
Czech Republic Jihomoravský kraj
BDSMsluha BDSMsluha
Czech Republic Jihomoravský kraj
radek37 radek37
Czech Republic Olomoucký kraj
marlazensky marlazensky
Czech Republic Karlovarský kraj
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
Dominikmusk Dominikmusk
Czech Republic
Bucaneros Bucaneros
Czech Republic Středočeský kraj
Ivanino56 Ivanino56
Slovakia Trnavský kraj
naked70 naked70
Czech Republic Jihomoravský kraj
milda70 milda70
Czech Republic Liberecký kraj
Romana73 Romana73
Czech Republic Pardubický kraj
Zenaty-bisex Zenaty-bisex
Slovakia Bratislavský kraj