Orgazmus misto vecere

May 6, 2024 · 677 views atios1

Zacalo to tim ze jsem chtel udelat dobry dojem ze se umim postarat.
Moje pracovní doba mi obcas dovoli vymyslet a zazit neco co se neplanuje ale deje spontanne.
Bylo obdobi korony tak bylo treba  improvizovat.
Seznamil jsem s holcinou a rikal si ze by bylo dobry zajit nekam na jidlo pokec trosku se uvolnit. Slecna nebyla zadna holka salatovka ale nekdo kdo oceni kus masa coz bylo a je presne muj clovek. Korona nam nastolila pravidla nesmyslne  zakazy omezeni a taky  zmeny v pracovni dobe. Dotycna slecna ktera byla zvykla chodit na ranni smeny zacala obcas chodit na odpoledni a v tom jsem videl moznost nekde posedet ale nebylo kde. Restaurace zavrene nebo omezeni TECKA pasu a ockovaci prukazy no vsechny ty kraviny.
Diky sve praci jsem ovsem vim kde se najist kdykoli,neni to zrovna nejbliz ale co by clovek neudelal kdyz chce stravit s dotyclou co nejvic casu. Slovo dalo slovo a nase spolecna cesta zacala vyzvednutim v 20h u domu slecny. Cesta byla sice dlouha ale spolecnost vic nez prijemna takze nebylo kam spechat, temat k hovoru bylo nepocitane, 160km rychle uteklo a ja se mohl pochlubit a byt na sebe hrdy ze i kdyz jsou omezeni JA SE UMIM POSTARAT. Zaparkujem vystoupime na Studene Loučce u Mohelnice ,v restauraci se svitilo,pohyb byl viden  coz bylo dobre znameni ,po prichodu ke dverim me malem trefila mrtvice !  Na dverich napis Z DUVODU KORONY OMEZENA PRACOVNI DOBA 6-22 ....  SKALOPEVNA JISTOTA ZE TAM SE NEZAVIRA BYLA PRYC.
Koukali jsme na sebe a zacali se smat. No byl to neuveritelne trapny moment zvlast po tom co jsem nasliboval hory doly ze takove klobasky jake maji tam jeste nemela....a  OPRAVDU NEMELA,bohuzel. Slecna nad tim mavla rukou a rekla, tak te pozvu ja a šli jsme se smichem  k nedaleke pumpe koupit zataveny toust a fidorku,bylo 1h v noci a my se misto klobasky ladovali fidorkou a toustem z plastu.

Cesta zpet byla plna smichu nad zazitkem,odmenou mi byli vrele dotyky a usmevy polibky na odpocivalde pred Olmikem.
Vsadil jsem na jistotu a rekl ze se alespon projdem kolem Zermanicke prehrady ,ta tam snad bude !
Bylo uz k ranu a ochladilo se takze po prochazce kolem vody kde se krasne odrazely hvezdy mesic jsme oba uvitali teplo auta stojícího pod veřejným osvětlením . Vzajemne mazleni a libani provazelo hlazeni a jemne doteky. Nic velkeho jen takove to poznavaci tuleni a mojkani.
Slecne se to vse dost libilo stejne jako me a jednou rukou si rozepnula dobre padnouci rifle. Ruka smerujici dolu naznacovala ze nezustane jen libani a hlazeni. Vyuzil jsem situace a chtel ponorit rovnez ruku do jejiho rozkroku ale byl jsem odmitnut ze neee,NA TOHLE JE MOC BRZO. Chvilku jsem to vydrzel a pak jsem to zkusil znova ,jeji ruka kmitala behem libani v picince tak rychle ze to nemohlo trvat dlouho a udela se . Zacalo si ozyvat vrzani plastu dveri a palubovky jak silne se do nich zapirala nohama pri hrani se svou pickou uveznenou v riflich. Polozil jsem ruku na jeji pazi a polamu sjizdel az na kmitajici prsty,citil jsem jak moc je mokra,celou ruku mela od milostne stavy,nejakou dobu pokracovala sama a pak zacala svou ruku vytahovat ze sveho mokreho klina a rekla .....DODELEJ ME ... trvalo to jen chvilku provazene polibky a pohledy z oci do oci , zmitala sebou uzivala si orgasmus ,ja jen s usmevem a nadsenim sledoval jak silny je. Jeste nejakou chvilku jsme si lezeli v naruci jak jen to tedy v mezich moznosti auta dalo a zanedlouho jsme se vydali k domovu ,hodina zdatne pokrocila , vysadil jsem ji neco po 7h rano. Krasne stravena noc,oba jsme byli utahani unaveni ale maximalne spokojeni jak krasne to dopadlo.

Similar stories