Jak jsem si naběhl s Vandou

Apr 10, 2016 · 14,884 views Loumar

Bydlím už delší dobu sám v jednom z panelákových bytů na Jižním Městě a dnes jsem se probudil a dostal děsnou chuť si to hned po ránu ještě v posteli udělat. Bylo kolem půl sedmé ráno, sousedi v tu dobu chodí do práce a když si někdy nechám otevřené dveře z ložnice do předsíně, slyším i klapání podpatků na chodbě nebo otevírání výtahu a vzrušuje mě představa, že někdo pár metrů ode mě už musí jít do práce, zatímco já se ještě pěkně v posteli uspokojuju...občas si při výkřiku při vyvrcholení říkám, jestli to třeba někdo na chodbě nemohl slyšet a teď mi nezávidí, že si užívám a zároveň si myslí, jak jsem zvrácený.:-)

Toho rána mě napadlo, že si to trochu okořením a přivážu si ruce a nohy k posteli, vzrušuje mě představa bezmocnosti, i když jsem to ještě nikdy s nikým nezkoušel. Lehl jsem si v pyžamu na záda a postupně strčil nohy a ruce do připravených kožených ok pout a za všechny zatáhl, aby se stáhla.
Chtěl jsem si nejdřív vyzkoušet, zda se jednou rukou z pout dostanu, abych se mohl na konci rozvázat, jenže jsem zjistil, že se pouta utáhla příliš silně a už to nejde uvolnit. Ze začátku jsem byl ještě celkem v klidu a tahal silou za pouta a říkal si, že se někde určitě nějaké povolí nebo nepřetrhne, ale akorát se pouta více utahovala. Po nějaké době už jsem začal být celkem zoufalý, když jsem měl zápěstí celá zarudlá, ruce a nohy mě bolely a utahaný, zadýchaný a zpocený snahou vysvobodit se jsem zůstal ležet na posteli. Zalilo mě horko a přemýšlel jsem zděšeně, co budu dělat.

Pohlédl jsem k levé ruce a všiml si na stolku mobilu, který ležel blízko a na který jsem byl schopný dosáhnout. "Není jiná možnost.", rozhodl jsem se rychle. Chvíli jsem ještě přemítal, komu zavolat, aby to tolik neřešil a vzal to s nadhledem a hlavně kdo mě pochopí, když o mně zjistí tuhle "úchylku".
Zavolal jsem nakonec své kamarádce Vandě. Po telefonu jsem ji řekl, ať se na nic neptá, přijede a zazvoní u sousedů v pátém patře, kteří už jsou v důchodu a určitě budou doma, a vypůjčí si náhradní klíče, které mám u nich uložené a přijde ke mně.

Vanda poslechla a asi po půlhodině už slyším spásné odemykání dveří a hned hlásím: "Jsem tady, v ložnici."
Čekám, že to bude trapas, ale i trochu reakci pochopení od Vandy, která to mlčky přejde, rozváže mě a pak bez otázek chápavě zmizí do práce.
Místo toho propuká při prvním pohledu v neuvěřitelný smích. "Ano, asi to vypadá legračně", říkám si v duchu, ležíc zoufale na zádech a i trochu naštvaný z její překvapivé reakce. Vanda se nepřestává smát a kouká na moje bezmocné tělo, jak leží v pyžamu připoutané na posteli.

Nechápu, že nic nedělá a začínám být opravdu podrážděný..snad už mě rozváže!!!???
Když se přestane smát, přichází ke mně a rukama mi vyhrnuje tričko od pyžama a začíná mě hladit na břichu a na prsou...."Co děláš!!???" ptám se s ostrým tónem. "Chtěl sis hrát, ne?", odpovídá provokativním hlasem. "To jo, ale sám", odvětím stroze. "Nech toho a rozvaž mě", říkám už opravdu rozčíleně. "Sáááám??, ty jsi ale sobeček.", odpoví Vanda ještě koketnějším tónem a hladí mě dál a vytahuje mi tričko až k hlavě, hladí mě v podpaží a na rukou a pak lehce prsty přejíždí pod krkem a pyžamem mi zakrývá oči. "Neeee, nech toho, slyšíš?", křiknu znovu, ale už trochu bezmocně.
Mlčí. Jak mám přes oči hozené pyžamo, vidím jen siluetu postavy, ze které je jasné, že si svléká tričko a ke mně zavane nádherná vůně její voňavky spojená s vůní jejího těla. "Ty jsi ale protiva.", zareaguje po chvilce ještě koketnějším tónem hlasu.
Naklání se nade mě a cítím jak mi vlhkými rty a jazykem líže bradavky...neuvěřitelně mě to dráždí, lehce mi je i zkousne a já zatínám zuby a cítím, jak zároveň vahou svých prsou a těla leží přímo v mém rozkroku. Prsa má horká a můj penis tvrdne a ona musí mezi svými prsy i přes mé trenýrky cítit, jak se vzpřimující se klacek snaží vměstnat mezi její ňadra.

Snažím se Vandu nějak odstrčit, aby přestala...jedna věc jsou přeci mé představy a jiná věc je realita. Tohle nechci, křičím uvnitř, ale nemá to cenu, jsem zcela v její moci...

Líbá mě svými rty na ústa, nejdříve provokativně přes mé tričko a pak mi ho přetahuje přes hlavu a jazyk mi vášnivě strká do pusy a hraje si s mým, zajíždí hluboko do pusy a pak rty saje každičké místo na bradě, na krku a cítím její horký dech na uchu, když mi jazyk strká dovnitř, což mě přivádí k šílenství.
Zároveň cítím, jak při tom rukou zajíždí pod trenýrky od pyžama a opět škádlivě poznamenává: "Ale, ale, pánovi se to líbí.", a přetahuje mi předkožku několikrát tam a zpět. Ruku má ještě zvenčí studenou, což mě v kontrastu mého horkého ztopořeného penisu neuvěřitelně rozpaluje, pak rukou sjíždí ještě níž a hladí mi moje kulky a pak mě na nich lehce šimrá..., tam jsem velmi citlivý, jak to ví?

Pak se pusou přesouvá dolu a líže mě jazykem na prsou a pak s ním zajíždí do pupíku a přitom mi stahuje rukama trenýrky od pyžama, jako by se nechumelilo. Přivoní si k mému pyji jak dravec ke kořisti a já obracím vzrušením oči v sloup. Pohladí mě rukama několikrát na vnitřní straně stehen a po chvíli už cítím horký a vlhký pocit na mém žaludu. Začíná mi ho kouřit. "Neee, to neee.", snažím se v duchu opět bránit a bojovat s tím.
Vzpírám se už i rukama a nohama, ale není to nic platné, pouta se mi jen více zařezávají do rukou a nohou a jsou už utažená na doraz.
Vanda si užívá laskání mého pyje, kouří ho hluboko a pak ho zas vyndavá a jazykem mi olizuje dokola žalud a cucá ho a pak ho zase strká hluboko do pusy, jak jen to jde. Zažívám smíšené pocity bolesti z pout a vzrušení, jak mi ho krásně kouří.

Pak ho pouští z pusy a rukama mi roztahuje nohy a hladí mě na nich nahoru a dolů až ke kotníkům a přitom mi ocumlává kulky a strká je do horké pusinky. Ani jsem si nevšim, že už se mám podstatně rychlejší tep, hlasitě dýchám, potím se a běhá mi mráz po celém těle.

Pak vstane a ptá se: "Máš tu někde....?" a rukou naznačí natahování kondomu. Neříkám ani slovo. Jde pomalu k zásuvce nočního stolku. "Neee, na to zapomeň!", křičím už celý zadýchaný a dosti vzrušeným hlasem. Vytahuje jeden suverénně ze zásuvky a vrací se ke mně. Pohoní mi trochu ještě péro a pomalu mi natahuje kondom, dívá se mi při tom do očí a vidím na ní, jak si se mnou děsně hraje a baví ji to, když vidí, jak jsem bezmocný a "trpím". Cítím, jak je péro už úplně tvrdé. Vanda si stahuje kalhotky a v sukni na mě drze pomaličku nasedá, vychutnává si každý milimetr vniknutí. Při dorazu na mě dosedne plnou vahou a já vyjeknu....aaaaah. Zalívá mě horko a přestávám se ovládat. Pomaličku se na mně začíná houpat svým tělem a kroužit boky a celou vahou mě při tom přiráží hluboko do matrace, že se nemůžu ani hnout, ruce a nohy jsou pevně přitažené v poutech a napnuté jak na skřipec.

Svýma rukama mě při pohupujících se pohybech tlačí na břicho a hladí mě podél těla na trupu. Pak si sama hladí dlaněmi prsa a dráždí se na bradavkách, na velkých dvorcích už jsou bradavky pěkně tvrdé a na vlhkých prsou má nepatrnou husí kůži. Je vidět, že si to taky užívá, kroutí se do rytmu čím dál rychleji, hladí se na krku a prsty projíždí své rozcuchané krátké vlasy...chtěl bych se jí také dotýkat, ale nemůžu...jako kdyby to věděla, hladí si dlaněmi svou krásně kulatou prdelku.
Při jejím pohybu nahoru vylézá můj klacek na chvíli z její provlhlé kundičky a pak na mě Vanda opět plnou vahou dosedne a já cítím každičký milimetr svého žaludu....začíná sama tiše sténat a nahlas dýchat, aah..aah, to mě dráždí ještě více, mám pocit, že už to nevydržím a zatínám snad veškeré svaly, které mám a zároveň mám pocit, že už o sobě ani nevím.
Vandino tiché sténání se začíná měnit ve stále hlasitější a hlasitější a hlavně ve sténání se stále se zkracujícími intervaly. Jestli někdo stojí na chodbě, musí to stoprocentně slyšet, ale je mi to úplně jedno, už nedokážu ani myslet.
Vanda se opírá jednou rukou pevně o mou hruď a trochu se nadzvedá, druhou si sahá do své totálně provlhlé kundičky a prsty od její šťávičky mi strká do pusy. Pach její kundičky mě dostává a já už se neovládám.
Vanda na mě ve zlomku vteřiny padá celým svým tělem a svým horkým dechem hlasitě křičí do mých úst..aaaaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaah aaaaah. Zmítá se ve slasti...ani já už to nevydržím a při hlasitém vzdychání do ní stříkám velké množství spermatu.
Oba si užíváme ještě několik vteřin krásného ....... a díváme se jeden druhému do očí.
Když je po všem, konečně mě uvolňuje z pout a já zůstávám ležet totálně vyčerpaný a zároveň neuvěřitelně šťastný.
Nakonec mi dává několik něžných polibků a pak pomalu vstává a s hihňáním se obléká. Já ležím stále znavený na posteli a ona se jen nakloní a do ouška mi zašeptá...příště klidně volej zas...a se šibalským úsměvem se otáčí a odchází do práce.