Experiment II.

Aug 14, 2018 · 5,701 views IronButterfly

Moje sebevědomí zařadilo lehce zpátečku, protože mi došlo, že se to doopravdy stane, že si konečně vyzkouším sex s touhle překrásnou černovláskou s dokonalým tělem.
„Snad nejsi nervózní?“ vyzvídala Martina.
„Ne, jen jsem ráda, že jsem tady zrovna s tebou,“ přiznala jsem.
Martina mě políbila a svlékla si šaty, které zdůrazňovaly její dokonalou postavu. Zjistila jsem, že celý večer neměla kalhotky.
„Pojď sem a sáhni si, jak jsem z tebe vzrušená,“ vyzvala mě, „myslím na tebe od chvíle, co jsi přišla.“
Přistoupila jsem k ní a sáhla na její kundičku, byla úplně mokrá. To, že jsem teď tu vlhkost cítila na vlastní dotyk, zvýšilo moje vzrušení k nepříčetnosti. Rozepla jsem si kalhoty, shodila i tílko, podprsenku a kalhotky. Stály jsme proti sobě nahé a já jsem si přitáhla Martinu k sobě a začala jsem ji líbat. V tu chvíli ta vášeň mezi námi naplno propukla. Lehly jsme si do postele, navzájem se hladily po celém těle a já se toho jejího nemohla nabažit.
„Chci zkusit, jak chutná tvoje pička,“ řekla jsem nesměle.
„To jsem moc ráda, doufala jsem, že se k tomu sama odhodláš,“ poznamenala Martina.
Posunula jsem se tedy na posteli níž, tak abych měla její kundičku v úrovni obličeje. Krásný pohled, tekla tak moc, že jí šťáva stékala po stehně. Neváhala jsem a slíznula jsem ji z jejího hebkého stehna. Martina lehce vzdechla. Moc mi chutnala. Pokračovala jsem a lehce jsem olízla velké pysky ze stran, pak jsem olízla ty malé a cítila jsem na vlastní kundě, že mě to co dělám, taky hodně vzrušuje, cítila jsem svoje mokro. Ale teď jsem si chtěla na sto procent užít Martinu. Od její krásné dírky jsem lízala směrem vzhůru ke klitorisu, kde jsem zastavila.
„Pořádně mi ho lízej a strč mi u toho dovnitř dva prsty a udělej mi to,“ prosila roztoužená Martina.
Poslechla jsem, lízala jsem jí její naběhlý klitoris a přitom jsem jí zároveň dráždila G bod. Moc jsem si to užívala, Martina vzdychala opravdu nahlas a to mě ještě víc povzbuzovalo a vzrušovalo. Nějakou chvíli jsem tak pokračovala, dokud se Martina neudělala. Měla silný mokrý orgasmus, postříkala mi obličej, nejdřív mě to zarazilo a byla jsem z toho trochu nesvá, ale pak mi poděkovala a řekla, že jsem byla úžasná.
„Tak a teď se podívám, co to provedlo s tebou.“
Sáhla mi rovnou na kundičku a já teprve teď pocítila, jak moc mě to vzrušilo a jak moc jsem z toho tekla.
„Jsi krásně mokrá, jsem ráda, že se ti tak líbím,“ říkala, zatímco mi moji šťávu roztírala po celé mojí kundičce.
„Líbí se mi, že nejsi oholená do hladka stejně jako já, děláš dobře, že si ty chloupky jen zastřihuješ,“ pochválila mě Martina.
Pak mi zničehonic strčila do kundy dva prsty, zajely tam jako nic. Kroužila s nimi dokola, já jsem začala zrychleně dýchat. Pak přidala třetí prst a začala mi dráždit klitoris. Zaklonila jsem hlavu dozadu, protože to byl skvělý pocit. Nic tak úžasného jsem nikdy nezažila.
„Líbí se ti to?“
„Ano, moc,“ vydechla jsem jen rychle.
„Nebudeš se na mě zlobit, když ti do ní strčím dildo?“ položila Martina zásadní otázku.
Chvíli jsem měla strach, bála jsem se bolesti.
„Nebude tě to bolet, neboj se, jsi připravená, vzrušená, bude se ti to moc líbit,“ ujišťovala mne.
„Tak jo, ale buď něžná.“
„Neboj se, jiná já ani být neumím.“
Zvedla se, otevřela šuplík a v ruce měla dildo ve tvaru penisu. Spolkla jsem všechny obavy, zavřela oči a čekala. Za chvíli jsem ucítila, jak mě s ním lehce hladí na kraji pičky, to se mi líbilo.
„Neboj, neudělám nic, co by se ti nelíbilo,“ uklidnila mě.
Potom zasunula kousek dovnitř do mojí kundy. Líbilo se mi to, chtěla jsem, aby pokračovala a zasunula tam to dildo celé. Byla jsem vzrušená a cítila jsem, že ho tam chci. A hned nato jsem ucítila, jak ho zasouvá plynule dovnitř, až dokud nenarazila na konec.
„Bože,“ vykřikla jsem.
„Takhle moc se ti to líbí?“ ptala se.
„Ano, prosím ještě,“ žadonila jsem.
A bylo mi vyhověno. Martina ho začala pomalu zasouvat dovnitř a ven, pak začala postupně zrychlovat a nakonec ještě přidala jazyk na můj klitoris. Takhle nějakou chvíli pokračovala, až jsem to už nevydržela a pocítila jsem svůj první orgasmus v životě. Mokrý. Stříkala jsem Martině na obličej tak, jako ona před chvílí mně. Bylo to neuvěřitelné.
„Tak co, spokojená?“ ptala se Martina.
Posunula jsem se blíž k ní, dala jsem jí dlouhý polibek a řekla jsem: „Ano, jsi úžasná, moc ti za to děkuju.“
„Nemáš za co, počkej tady, ještě jsme s tebou dneska neskončily. Za chvilku sem za tebou přijde Alena,“ řekla, mrkla na mě ve dveřích a odešla.

Similar stories