Anonymná sexuálna hračka 1.č. - súťažná

Aug 23, 2020 · 2,941 views pinktoxins

Podmienky sme si dohodli vopred. Môžeme si s ňou robiť, čo chceme. Pod podmienkou, že my neuvidíme jej tvár a ona neuvidí tie naše. Len anonymné telá. Všetci budeme mať po celý čas nasadené plynové masky. Tie nám dajú okrem primárneho faktoru anonymity aj možnosť hrania sa s kontrolou dýchania. A v neposlednom rade vôňu gumy, ktorú tak milujeme. 
Pri príchode ju vo vedľajšej izbe čakala pripravená plynová maska s veľkým latexovým cumľom. Ten jej mal zabrániť akémukoľvek nechcenému hlasovému prejavu počas hrania. Vošla k nám už s nasadenou maskou. Telo ako na fotkách, ktoré nám poslala. Cez malé zorníky masky sme mohli vidieť len jej oči. Oči trocha vystrašené, uväznené v tesnom zovretí gumy. Skontrolovali sme, či maska dobre tesní. Rukou sme jej zakryli dýchací otvor. Pri nádychu sa maska tesne prisala na tvár. Kývla hlavou a niečo nezrozumiteľné zamrmlala. Dôkaz toho, že cumeľ zapadol na svoje miesto. Ešte si nezvykla, že s cumľom hlboko v puse nemá zmysel rozprávať. S maskou nemala ešte žiadnu skúsenosť. Dýchala zrýchlene. Pri dýchaní musela vynaložiť väčšiu námahu. Cumeľ v puse aktívne necmúľala ani ho nesala. Nebolo vidno žiadne pohyby čeľusťe ani počuť typické mľaskavé zvuky. Neprijala ho ako niečo, s čím sa môže hrať. Brala ho ako cudzie teleso v puse, ktoré ju umlčalo. Ako niečo ponižujúce, nedôstojné dospelej ženy. Vedeli sme, že je to len otázka času. Pri sexe sa v maske potíte oveľa intenzívnejšie ako normálne. Pot z tváre nemá kam odtekať, a hromadí sa dole pri puse. Ak máte v puse cumeľ a nesajete ho, hromadiace sa sliny vám začnú vytekať z pusy a zmiešavať sa s potom. Či chcete alebo nie, okolnosti vás veľmi skoro prinútia k saniu a prehĺtaniu. A prečo sa tomu brániť, keď tá chuť latexu so slanou príchuťou vlastného potu je neopakovateľná. 
Keď sme jej pevne pripútali ruky aj nohy, vydala sa napospas našej fantázii. Stala sa z nej naša anonymná sexuálna hračka. Nemienili sme ju šetriť pred žiadnymi našimi gumovými perverznosťami. Nasadili sme si latexové rukavice a zľahka jej prstami prechádzali po klitorise a masírovali bradavky. Jej telo sa postupne uvoľňovalo. Plynulo sme prešli k prsteniu. Pička bola vlhká, latexové prsty v nej krásne mľaskali. Šťavička z nej stekala rovno na análik. Nepotrebovali sme ani gél. Stačilo iba jemne zatlačiť, a prstík už bol v tesnom zovretí. Z masky sa ozvalo prvé výraznejšie zastonanie. Po chvíľke rytmického prstenia oboch dierok už bol análik pripravený na niečo väčšie. Krásne tvarované nafukovacie dildo klinovitého tvaru sme jej najskôr ukázali. Z masky sa ozvalo zúfalý pokus o protest, nezrozumiteľné mumlanie. Hladkaním po hlave sme ju trochu upokojili, ale z jej očí obavy nezmizli. Za pokračujúcej stimulácie pičky sme ho opatrne začali zasúvať do zadočku. To už bolo sprevádzané tiahlejším stonom. Jej krásne oči sa otvorili dokorán. Šlo to hladko a plynulo. Pri najširšom konci dilda, keď cez zvierač musí prejsť ten najväčší objem a musí sa prekonať väčší odpor, stíchla a zatajila dych. Okamih keď dildo zmizlo za zvieračom, bol sprevádzaný jej obrovským výdychom úľavy. Ešte chvíľka hladenia, a potom sme jej párkrát dildo prifúkli. Výkriky prekvapenia prezradili, že na tento pocit nebola pripravená. Prstom v rukavici strčeným v pičke sme pohmatom cez spodnú stenu vagíny skontrolovali objem nafúknutého dilda. Jej tesná pička sa stala razom ešte tesnejšou.
Bola kompletne pod našou kontrolou. Kontrolovali sme všetky jej dierky aj dýchanie. Obzvlášť vzrušujúce bolo pri tom pozorovať zblízka jej oči za zahmlievajúcimi sa zorníkmi masky. Z jej očí sa dala vyčítať celá škála výrazov. Od vystrašeného "čo sa to deje?", následne zvedavé  "čo bude nasledovať? " cez drankajúce "ešte, ešte prosím" prechádzajúce do "toto už nemyslíte vážne" až po "už dosť, prestaňte, lebo omdliem". A všetko to bolo sprevádzané intenzívnym zvukovým prejavom. Veľmi intenzívnym. Aj keď značnú časť utlmila maska a cumeľ v puse, aj napriek tomu bola tá intenzita ohromujúca. Zvuky vychádzajúce z masky boli v jej prípade kapitolou samou o sebe.Tlmené stonanie, slastné mľaskanie, zvuky rytmického sania a cmúľania sprevádzané tlmeným huhňaním. Cumeľ v maske jej už zjavne neprekážal. Pri intenzívnejšej stimulácii sa stonanie menilo na vzlykanie a prechádzalo do tiahlého, miestami až zvieracieho vytia. S blížiacim sa orgazmom prechádzalo do takých výšok, že to bolo pre ucho až nepríjemné. Po chvíli sme si uši radšej utesniliti plastifónmi...

Similar stories