Asistentka reprodukcie (súťažná)

Sep 6, 2020 · 3,317 views pinktoxins

Pre medicínske prostredie máme veľkú slabosť. Hranie sa na doktorov je náš obľúbený domáci scenár. A zrazu tu bola príležitosť skúsiť podniknúť niečo v reálnom nemocničnom prostredí. Ale pekne po poriadku.
Po dlhšom čase neúspešných pokusov rozšíriť našu rodinu prirodzenou cestou, rozhodli sme sa podstúpiť zákrok umelého oplodnenia. Po sérii konzultácií a vyšetrení nastal čas, pre odber vzorky spermy na oplodnenie priamo na klinike.
Centrum asistovanej reprodukcie. Už len ten názov bol zdrojom nášho častého perverzného fantazírovania. Vymýšľať si scenáre, ako môže prebiehať tá asistencia nás vzrušovalo. Až nás v jednom momente napadlo, prečo nevyužiť šancu, a neskúsiť si ten odber spermíí užiť po našom.
Mali sme informácie, ako to približne prebieha. Zaujalo nás to, že v miestnosti určenej pre odber, kde sú kvôli stimulácii obligátne porno časopisy a DVDčka, je aj možnosť asistencie partnerky. Tento fakt mám naštartoval fantáziu a následne prípravy.
Naším primárnym fetišom je latex. V spojení s medicínskym prostredím je to pre nás vysnívaná kombinácia. Bola by veľká škoda v tomto prípade latex vynechať. Ostávalo už iba vymyslieť, ako ho tam prepašovať a využiť v čo najhojnejšej miere.
Pandemické opatrenia nám to značne uľahčili. Mať rúško a latexové rukavice, je v dnešných dňoch bežná vec. Mať latexové rúško, to už nie je bežné. Ale ani nič také, čo by okolie upútavalo. To už sme mali vyskúšané. Takéto rúško síce nemá skoro žiadnu ochrannú funkciu, ale tá opojná vôňa latexu, ktorú celý čas inhalujete nás neskutočne rajcuje. A zároveň nás rajcuje, ak je latex transparentný. Vtedy vidíte, ako pot lepí latex na telo a tvár.
Ja som si vybral hnedé, jemne dymové retro rukavice. Manželka priesvitné vysoké rukavice až po lakte. Keď si obliekla blúzku s dlhým rukávom, nikto nemal šancu všimnúť si ich. Rovnako ako si nikto nemohol všimnúť čo má pod nohavicami a blúzkou. Že je navlečená od krku až po päty do tesného overalu z transparentného latexu, to som vedel iba ja.
Pred odberom spermy je povinná trojdňová sexuálna abstinencia, aby sa maximalizoval počet spermií. Už keď som jej doma pomáhal navliecť jej sexy nahé telo do tesného zovretia latexu, bol problém ovládnuť sa, aby som svoj vzácny náklad udržal v semenníkoch. Manželka si vybrala tú najväčšiu kabelku, aby do nej zbalila čo najviac našich hračiek. Nevyhnutnosťou bola dýchacia maska s obrovským latexovým cumľom. Čierna, voňavá, latexová, presne taká, akú používajú pri operačných zákrokoch na anestéziu. Spoľahlivo tlmila manželkine hlasné výkriky a stonanie. Pribalila zopár náhradných latexových cumľov, rukavíc a nafukovacíe análne kolíky. Pohrávala sa s myšlienkou, že jeden si strčí do zadočku už doma a absolvuje s ním už cestu na kliniku. Ale vyhovoril som jej to. Ten pohľad, ako si ho tam zasúva, by ma už úplne odrovnal. Už tak som cestu absolvoval s mohutnou erekciou. Celý proces príprav, cesta do centra a čakanie v čakárni, bola pre nás nekonečne vzrušujúcou predohrou. Vzrušenie z toho, či všetko prebehne tak, ako sme si naplánovali nám pumpovalo adrenalín do žíl. A mne aj krv do penisu. V čakárni som mal čo robiť, aby som maskoval svoju erekciu. Manželka sa zase nervózne hmýrila na stoličke. A to nielen z napätého očakávania. Latexový overal je nepriedušný. Aj keď v čakárni nebolo veľmi teplo, pot jej stekal po celom tele a tvári. Latexové rúško sa jej lepilo pri každom nádychu na tvár. Cícerky potu z tváre si utierala vreckovkou. Ale medzi nohami mala tak vlhko, že zips v rozkroku na overale to neutesnil, a na nohaviciach sa jej pomaličky začala zväčšovať mokrá škvrna. Tak toto sme nedomysleli.
Keď na tabuli zasvietilo naše poradové číslo, brali sme to ako vykúpenie.
Za dverami nás privítala sestrička. Mladá, okolo dvadsiatky, sexy postava napasovaná v krátkej modrej uniforme, rúško, chirurgické biele latexové rukavice. Dala nám vyplniť formulár a veľmi milo nám pri tom vysvetľovala ďalší postup. Keď sa manželky pýtala, či bude so mnou pri odbere, manželka sa ešte viac začala potiť. Preskakujúcim hlasom odpovedala že áno a nervózne si rukou v rukavici utrela pot z čela. Chcela vyplniť formulár, ale v mokrej hladkej latexovej rukavici sa jej pero kĺzalo, ruka sa chvela. Kôli latexovému rúšku prilepenému na tvár sa jej ťažko dýchalo. Vyzerala, že sa tam každú chvíľu zloží. Mladú sestričku to asi dosť vyľakalo. Na otázku, či je jej nevoľno manželka už len nemo prikývla. "Poďte, zavediem vás do ordinácie, tam je chladnejšie." Otvorila dvere a pomohla mi podoprieť manželku. Prepla vypínačom za dverami, a na strope sa rozblikal rad neónov. Z tmy sa vynorila stredne veľká ordinácia, alebo skôr operačná sála. Nebolo tam totiž žiadne ležadlo. Jediné miesto kde sme ju mohli položiť bolo polohovateľné gynekologické kreslo, so strmeňmi na nohy. Spustila kreslo nižšie a pomohla mi uložiť manželku. Nohy jej vložila do strmeňov.
Vedľa kresla bol dýchací prístroj. Bez otáľania otvorila vzduchový ventil, jednou rukou vzala dýchaciu masku a druhou manželke stiahla spotené rúško z tváre. Dýchaciu masku jej pritlačila na tvár. "Len pokojne, dýchajte zhlboka, kyslík vám pomôže". Hľadela jej uprene do očí, a hladkala jej spotené čelo."Všetko bude v poriadku." upokojovala ju mäkkým hlasom. Manželke dýchanie kyslíku cez masku očividne pomáhalo. Oči sa im stretli. Poznám ten manželkin pohľad. Ten pohľad znamenal úplnú odovzdanosť. Jej oči hovorili, môžeš si so mnou robiť čo chceš. Ibaže teraz ten pohľad nepatril mne. Sestrička ten pohľad zaregistrovala a nemohla ho pochopiť inak ako ja. Trocha v pomykove uhla pohľadom smerom k manželkiným nohám. A tam, v rozkroku, mokrá škvrna, veľká ako dlaň. Čo iné ju mohlo napadnúť, ako že sa manželka v šoku pomočila. Ale na takéto situácie bola trénovaná. Pripla masku popruhmi manželke k tvári a skôr ako sme stihli zareagovať, jej začala rozopínať a sťahovať mokré nohavice. Ten jej výraz v tvári, keď pod nimi zbadala spotený latexový overal, ten si budeme pamätať dlho. Oči vypleštené doširoka, čeľusť jej padla. Keby nemala rúško, videli by sme pusu otvorenú od prekvapenia. Na moment zamrzla, zatajila dych. Dych sme zatajili aj my. Zmätene pozrela na manželku, potom na mňa. Neviem aký hlúpy výraz som mal pritom ja, ale odovzdaný pohľad manželky najskôr na ňu zapôsobil. Stiahla jej mokré nohavice. "Skúsim vám to vysušiť" povedala ticho.
Hlavou naznačila k stolu s plastovými nádobkami.
"Nezabudnite, že vzorka musí byť sterilná. Snažte sa aby s ničím neprišla do kontaktu" Krátko ako keby zaváhala a potom prišla tá ledva počuteľná veta:
"Chcete s tým pomôcť?
Jej pohľad smeroval na manželku. Tá len bez slov prikývla. Mne sa skoro podlomili nohy. Teraz by som ten kyslík potreboval ja.
Pristúpila k manželkinej hlave a uistila sa, že už dýcha pravidelne. Ako jej na zápästí kontrolovala tep, manželka uchopila jej ruku a jemne ju nasmerovala do svojho rozkroku. Nebránila sa. Rozopla zips na overale a rukou v chirurgickej rukavici začala trieť klitoris a prsty zasúvať do vlhkej pičky. Manželka začala vzdychať do masky. Zaujatý sledovaním tejto scény, som zabudol na to hlavné, kvôli čomu sme tam. Až keď sa na mňa obe spýtavo pozreli, vzal som jednu z pripravených nádobiek. Bol som tak nadržaný, že stačilo pár pohybov rukou a už som ju plnil semenom. Sestrička prerušila prstenie. Vzala vzácnu vzorku a bez slov s ňou odišla do vedľajšej miestnosti. Zmätene som tam zostal stáť s stále stoporeným penisom. Manželka v spotenom latexe ležiaca v gynekologickom kresle s roztiahnutými nohami, s maskou na tvári, blízko orgazmu. Keby ju sestrička ešte chvíľu prstila, skončilo by to orgazmom. Veľmi hlučným orgazmom, ktorý sme si za daných okolností nemohli dovoliť.
Z tašky som vybral našu dýchaciu masku s obrovským latexovým cumľom. Roztrasenými rukami som odopol masku z manželkinej tváre a vymenil ju za našu. Pripojil konektor hadice a masku priložil manželke k tvári. Špičku penisu som jej priložil k pičke a špičku cumľa v maske k jej perám. Ako som pomaly zatláčal penis do pičky, súbežne som jemným tlakom na masku zasúval cumeľ do pusy. Po chvíľke sa rytmické mľaskanie penisu v pičke miešalo s rytmickým mľaskaním v maske. Zrazu som zacítil na zadku dotyk a následne tlak. Cez rameno som zbadal sestričku. Jej horúci dych som cítil za uchom a jej nagelovaný latexový prštek v anále. Druhou rukou mi šikovne masírovala semenníky. Jazyk mi strkala do ucha a keď som otočil hlavu k nej, už som ho mal hlboko v puse. Manželkin hlasový prejav už neberal intenzitu, tak som jej masku ešte tesnejšie pritlačil na tvár. Jej lesklé latexové telo sa vzoplo v kresle a následne vyvrcholila v mohutnom orgazme. Sestrička mi zatlačila prstom na prostatu a ja som striekal znovu. Do pohotovo pripravenej nádobky, ktorú držala v druhej ruke.
Nastal čas odvďačiť sa našej asistentke. Manželka jej uvoľnila miesto na kresle. Bez slova si poslušne ľahla, vyložila nohy do strmeňov a nechala sa pripútať. Gaťky už nemala. Spod vyhrnutej uniformy na nás vykukla jej vyholená pička. Pripravil som na dosah latexový cumeľ a nafukovací análný kolík z kabelky. Manželka zaujala polohu medzi jej nohami a jazykom, prstami a latexovým cumľom sa pustila do oboch jej dierok. S zvyškom našich hračiek som sa presunul za hlavu sestričky. Prechádzal som jej prstami v latexových rukaviciach po tvári, ušiach, perách. Pootvorila pery a nechala vkĺznuť môj latexový prst do úst. Cmúľala ho vášnivo s patričným zvukovým prejavom. Keď vystriedala všetkých desať prstov, usúdil som, že chuť latexu jej nebude úplne proti vôli. Manželka zjavne odvádzala dobrú robotu, lebo sestrička sa divoko krútila a vzpínala v kresle. To bol ten správny čas, aby dostala do pusy aj niečo iné ako prsty. Kývol som manželke. Držiac sestričku jednou rukou pod bradou, druhou rukou som jej pod nos a k perám priložil vlhký latexový cumeľ, ktorý mala ešte pred chvíľou v pičke. Mysliac si že je to znova môj latexový prst, pootvorila pery a jazykom párkrát olízala cumeľ. V momente, keď pochopila že to je niečo iné, vyplašene na mňa pozrela, začala mykať hlavou a verbálne protestovať. Pokus niečo povedať spôsobil iba to, že už mala polovičku cumľa v puse za zubami a stačilo už len jemne zatlačiť, aby som prekonal odpor vzpierajúceho sa jazyka, ktorým sa snažila cumeľ vytlačiť z pusy. Protesty sa razom zmenili na nezrozumiteľné mumlanie. Vkĺzol jej celý hlboko až ku krku. Chvíľu trvalo, kým pochopila, že musí cmúľať a prehĺtať, aby ju hromadiace sa sliny nedusili. A keďže s manželkou sme boli dokonale skoordinovaní, v tom istom momente jej do zadočku zasúvala nafukovací análný kolík. Sestrička nemohla bojovať súčasne na dvoch frontoch. Musela predýchať zväčšujúci sa kolík v zadočku a tak poslušne cumeľ v maske cmúľala. K jej prvému orgazmu sme sa dopracovali spoločnými silami za sprievodu jej krásneho tlmeného mumlania a vzdychania.
A keďže sme boli ozaj vďační pacienti, vymenili sme si s manželkou pozície, aby sme jej dopriali aj ďalšie orgazmy. Análny kolík som nechal na mieste, len som jej pičku vyplnil mojim znova stoporeným penisom. Manželka pri hlave jej vymenila cumeľ v puse za zvyšný nafukovací análný kolík. Už to nebol boj. Sestrička pekne spolupracovala. Jazykom olizovala latexový kolík a nechala si ho strčiť do pusy. Manželka ju hladkala po nafúknutých lícach a z bezprostrednej blízkosti sa jej pozerala do očí. Užívala si jej bezmocný pohľad prosiaci o ďalší orgazmus. Ten prišiel prekvapivo rýchlo. Ale vedeli sme, že ak použijeme jej vlastné zbrane, má na viac.
Manželka jej vybrala kolík z pusy, utrela jej vytekajúce sliny a nechala ju nabrať dych. Potom vzala dýchaciu masku, zapla prívod kyslíku, masku si priložila na tvár, olízala cumeľ v maske a pár krát sa zhlboka nadýchla. Na chvíľu som vytiahol svoj penis z sestričky a masku ktorú mi podala som priložil sestričke medzi nohy. Cumeľ v maske pekne vkĺzol do rozhorúčenej pičky a prúdiaci kyslík jej chladil prekrvené pysky a klitoris. Po chvíľke som masku vrátil manželke, a pripravil sa na simultánny zásun. Ako manželka zasúvala sestričke do pusy cumeľ obohatený o jej vlastné šťavičky, ja som zasúval dole. Z masky sa ozývalo slastné mľaskanie. Trtkať ju do tesnej mľaskajúcej pičky, zúženej nafúknutým kolíkom v riťke, a pozorovať ako poslušne saje to, čo by ešte pred chvíľou nevzala do úst a vzdychá pri tom do masky od rozkoše, prekonalo všetky naše fantázie. S kyslíkovým dopingom by vydržala dlhšie ako ja. Musel som si jej masku požičať, a dopriať si pár hlbokých nádychov, aby som jej ten orgazmus vládal dopriať.
Vzoriek bolo nakoniec toľko, že sme ich museli číslovať, aby sme nezabudli, ich poradie. Keď sme sa už obliekali a balili, sestrička podišla k počítaču v rohu a chvíľu tam niečo ťukala. Skonštatovala, že prvá vzorka spermatu je už otestovaná a vyhovujúca, a tie ďalšie teda nebudú potrebovať. Ale že by bola škoda ich len tak zahodiť. Vzala jeden z našich cumľov, namočila ho do nádobky s mojím spermatom a s chuťou ho olízala a stčila celý do pusy. Semeno jej tieklo po brade. Na druhý cumeľ vyliala obsah ďalšej nádobky ako polevu a ponúkla ho mojej manželke. Tá ostala v pomykove, ale nechcela sa dať zahanbiť. Poslušne otvorila pusu a namočený cumeľ si nechala strčiť do úst. Sestrička si vytiahla cumeľ z pusy, dôkladne ho pooblizovala, a strčila mi ho
do úst. "Nezabudnite na rúška" povedala s šibalským úsmevom a vytiahla si obe naše latexové rúška za šnúrky z pičky. Nasadila nám vlhké rúška na tvár cez cumľe v puse. "Neopovážte si ich dať dole, vaša budúcnosť je v mojich rukách" žmurkla.
Teraz sánka padla nám obom.

Similar stories