Pan domácí

Dec 16, 2020 · 9,761 views Chubby_penguin

Konečně jsem se dostala domů, nahodila tepláky a uvelebila se před televizí. Jenom chvíli orazím a půjdu spát. Rozhlídnu se po bytě a všude vidím pohozený kousky oblečení. "Měla bych vyprat", pronesu do ticha a začínám se sbírat z gauče. Někdy moje bordelářství překvapuje i mě samotnou, prolétne mi hlavou, když s plnou náručí špinavýho oblečení zamířím do koupelny. Nacpu pračku, přidám prášek i aviváž, navolím teplotu, chci ji zapnout a nic. Cože? Otevřu pračku, zavřu, znovu poladim čudlíky a zase nic. Je tohle možný? Vždyť je skoro nová. Zkontroluju připojení vody, v zásuvce to mám, nejsem retardovaná. Prala jsem minulý týden a všechno bylo v pořádku. Koukám na pračku, čekám na zázrak a pochopitelně se sama od sebe nespustí. Cinknu na domácího, sice je to starej protiva, ale v těhlech věcech se vyzná.
Už nemám v bytě stání, obuju se, popadnu klíče a už beru schody po 2 do horního patra. Lehce stisknu zvonek a kloubem ťuknu na dveře. I přes dveře slyším jak nadává a šourá se směrem ke mně. Doufám, že jsem ho nevzbudila, to by mi nikdy nezapomněl. Prudce otevře dveře a stojí v nich značně překvapenej. "To seš ty? Co chceš?", nezačíná to zrovna dobře. Neohroženě se mu podívám do očí a mluvím na něj medovým hláskem: "Dobrý večer, pane domácí. Vím, že už je trochu pozdě, ale mám něco s pračkou. Mohl byste se mi na ni podívat? Jestli je to jen nějaká prkotina, abych zbytečně neburcovala záruční servis." Sjede mě pohledem od hlavy až patám a při zpáteční cestě se zastaví očima na mých kozách. Jo, na chodbě je zima a já nemám podprsenku, trčí mi bradavky a pokud tě to přiměje se pohnout, ty starej kozle, klidně se dívej. Zaplaším tyhle myšlenky a líbezně se na něj usměju. Pan domácí nespustí oči z mých bradavek, ale odkašle si a povídá: "Máš kliku, že si tak pěkně stavěná, děvče, pro starou Vomáčkovou bych to neudělal. Běž napřed a počkej na mě u sebe, vezmu si nářadí a oblíknu se." Souhlasně přikývnu a už letím do bezpečí svýho bytečku.
Pana domácího si všimnu až při cestě z kuchyně. Nešel a nešel a já dostala hlad. Nechala jsem mu pootevřený dveře, aby nemusel čekat než mu otevřu. Zrovna se sklání nad pračkou, něco si brumlá a mě zaujme viditelná změna jeho vizáže. Je oholenej, převlečenej a při očmuchání vzduchu cítím sprchový gel. On se osprchoval kvůli mojí pračce? Vyprsknu z týhle absurdní myšlenky a pan domácí se otočí. "Co mi dáš, když ti tu pračku zapnu do půl minuty?", ptá se a potutelně se usmívá. "Máte rád okurky? Zrovna jsem si jednu nakrájela.", opáčím. "Víš, že máš ložnici přímo pod mým obejvákem?", začne úplně z jinýho soudku. Zmateně zamrkám a odpovím, že nevím a nechápu kam tím míří. Blíží se ke mně a potemnělým hlasem mi říká: "Když ses přistěhovala, dost si můj život oživila. Nikdy doma nenosíš podprsenku a pořád se ti něco rozbíjí. A děláš si to každý večer, někdy i přes den. Všechno to slyším, to tvý kňourání a sténání. Máš to hodně ráda, viď? Ráda si jí mučíš a oddaluješ orgasmy, proto tak kňouráš." Stojí už úplně u mě, vezme mě za ruku, otočí mě zády k sobě a moje ruce si dá kolem krku. Vyhrnuje mi mikinový šaty a šeptá mi do ucha: "Ošukat tě chci už hodně dlouho, ale nikdy nebyla ta správná příležitost. Dneska to napravíme a ty mi podržíš, protože si potřebuješ vyprat. Budeš hodná holčička a potěšíš starýho pána, viď?". Hledím zmateně na dveře koupelny, cítím jak mi mezi prstama žmoulá bradavky. Je to moje slabost, vím, že mu podržím. Zvyšuje a snižuje tlak prstů, zvrátím hlavu, vydechnu a cítím jak vlhnu.
Jednou rukou opustí mou kozičku a po břiše mi míří dolů. Je mi celkem jasný, jakej má cíl. Zavrtá se mi pod gumu tepláků, rovnou i pod kalhotky, roztáhne mi pysky, sjede k dírce, aby si namočil prsty a krouží mi kolem klitorisu. Je k zbláznění nalitej, tepe touhou po doteku a prcina mi čvachtá. Rajcuje mě držet chlapovi, o kterýho bych normálně nezavadila ani pohledem. Jaký to asi bude až do mě strčí ten svůj starej klacek? Nemám čas tuhle myšlenku rozvinout, protože vyndá ruku z mých kalhotek, otočí si mě k sobě a strčí mi prsty od mojí šťávy do pusy. "Ochutnej se, čubičko. Ochutnej jak moc tě rajcuju", pronese a strčí mi do pusy i svůj jazyk. Líbá mě a u toho mě nutí couvat z koupelny. Docouvám až do obýváku, kde mi řekne ať se pomalu svlíknu. Přetáhnu si přes hlavu šaty, stáhnu tepláky, odkopnu je od sebe, zaháknu prsty za horní lem kalhotek a obnažím si i prcinu před svým starým domácím. Koho by to napadlo?
"Vylez si na opěradlo gauče, nech na něm kolena a opři se o pohovku. Pěkně jí na mě vyšpul, ať vím, že jsem vítanej a můžu ji pořádně ošukat. Bude se ti to líbit, uvidíš a já tě pak oprcám kdykoliv budu chtít". Pan domácí se nezdá. Poslušně splním jeho příkazy, chvíli si mě prohlíží a pak už cítím jeho jazyk, kterej se prodírá přes moje pysky. Hltá moji šťávu, špičkou jazyka mě píchá a cumlá mi kliťák. Sténám tak, že se mi začíná točit hlava a začínám ho prosit o jeho ptáka. "Ještě ne, maličká, mám ho velkýho a musíš bejt na něj připravená." S tímto sdělením do mě zasune prst. Krouží mi s ním v dirce, hladí poševní stěny, roztahuje mi jí, aby udělal místo i druhýmu prstu. S druhým prstem uvnitř mě už nestydatě prcá a hladí ta správná místa. Netrvá dlouho a postříkám ho, ale on nepřestává. Pořád mi prstama klepe do Géčka a já stříkám znovu a znovu až už mě nohy neunesou a já se zhroutím na gauč. Pan domácí mě vezme pod bradou, narovná mě, rozepne si kalhoty a strčí mi svýho macka do pusy. Měl pravdu, je velkej. Mám co dělat, aby se mi vůbec vešel do pusy. V průměru má tak 7 čísel a já trochu odsadím koutky, abych ho mohla sát. Cumlám mu ho, saju, do toho přejíždím jazykem po uzdičce a sem tam kmitnu po čůrací dírce a hladím mu koule. Chutná celkem dobře, uvědomím si. Drží mě za hlavu, ale nepřiráží, spíš mě hladí. Asi to dělám dobře :). Podívám se na něj, chvíli pozoruje jak si jeho ptáka strkám do pusy a pak si sedne na pohovku. Chytne mě za boky, já si přidržuju jeho ptáka a pomalu se na něj zezadu nasouvám. Když už jsem skoro u kořene, přirazí do mě. Zapřu se rukama o stůl a skáču na něm. Tahle poloha se mnou vůbec nic nedělá, ale chlapa si tím dobře omotám. Čas od času se na něj podívám a usměju se, když vidím, že je v rauši. Všimne si mýho pohledu a shodí mě ze sebe.
Ležíme oba na boku, on mi zvedne nohu a zasune ho do mě. Zkusmo párkrát přirazí, pak mou nohu pustí, chytne mě pod krkem a honí mi poštěvák. Jo, tohle už je jiný kafe. Za chvíli už vidím hvězdičky a cítím, že se blíží orgasmus. Udělám se, křičím u toho jako na lesy a když ho cítím do mě stříkat, udělám se znova.
Vyčerpaně se mu schoulím do náručí, on mě hladí po vlasech a zašeptá mi do ucha: "Teď si moje šoustací panenka, holčičko." Zvedne se, odchází a já slyším pračku, vesele si pere...

Similar stories