Dnešní setkání s Amatéry

Apr 5, 2021 · 3,353 views sex2vec

Sex jsem měl naposledy před rokem s Tondou v autě, když si přijel před panelák, kde bydlím. Rozhodl jsem se domluvit si setkání s pár lidma, kteří reagovali na povídky. Slíbil jsem připravený, že JEDNOMU dám, ale nevěděl jsem ještě kterému. Místo schůzky byla zastávka u jednoho lesoparku poblíž. Na místě čekali v pět hodin ráno tři postarší muži. Chvíli jsme čekali na dva další, kteří nepřišli. O to větší byla radost těch co přišli. Pak jsme se vydali na procházku lesoparkem směrem k lavičkám u mola. Nepotkali jsme nikoho. Začali jsme probírat postavy z mých povídek. Jeden pak navrhl, ať se svlíknu. Já, že ne kvůli zimě. On však měl v batohu deku, a tak ji jen přeze mě přehodil. Zeptal se pak, jestli si může šáhnout. Já po vyjeknutí upřesnil, že jen zahřátýma rukama. Bylo vidět, že jim to dělá dobře. Druhý přitom řekl, ať se postavím, že si mě chce prohlédnout zezadu. Ve skutečnosti mi rukama sahal na zadek. Poznamenal jen, že jsem se očividně připravoval a pohladil mi dírku. Znovu jsem se k nim otočil čelem. Zeptal se na Tondu, jestli byl můj první. Já řekl že jo, a že kdyby nebylo Jany nebyl by žádný první...
"Z těch fotek jak ti cáká do pusy vypadal nějaký snědší." Já řekl, že je to dobrý postřeh. A že to je rom. Další se mě zeptal, jak dlouho jsem za ním chodil. Shodou okolností to byl soused z druhého vchodu o dvě patra níž, takže dokud jsem bydlel na původním místě.

Třetí říkal, že si přišel jen pokecat. Ale bude tahat sirky taky, protože když mě viděl zezadu, tak by si zašukal. "Chci ti do té dírky pomalu vniknout" dodal a rozepl si zip kalhot. Řekl jsem, že teda jo i bez sirek. Byl to ten, který přeze mě přehodil deku. Už si dával i gel na penis. A já se na něj pomalu posadil.
"Ahh, to si nechám líbit" Řekl, když do mě vniknul. Deka byla dost dlouhá na to, aby pohled skryla. Ti dva si aspoň ruzně sáhli a ptali se, jaké to je. Nikam nespěchal, takže to bylo příjemné. Koukal jsem na vodní hladinu. Přitom jsme si povídali, třeba o tom, jesli mě Evžen někdy píchal, nebo s kolika muži mám vlastně zkušenost."Budeš už?" zeptal se jeden. "Jo, je to rajc!" Odpověděl mu. "Ahhh, to - kdyby viděla moje manželka" Řekl a zrychlil přirážení. "No co, měla by radost" řekl kdosi. V tu chvlíli se udělal. Jeden mě poprosil, abych se postavil a otočil se k němu zády. "Ano, pěkně se udělal kanec." pochválil a prstem zkoumal. "Naposled tě stříkal Toncek, viď?" řekl. "Asi před rokem" odpověděl jsem. "Kolik vám je? Zeptal jsem se dotyčného, který mě šukal. Odpověděl, že mu táhne na 65, ale vlilo mu to síly do žil.

"Chlapi já říkal jednoho." odpověděl jsem na další narážky. Povzbudili mě, ať se aspoň vyhoním. Takže jsem jim vyhověl. Jenže pak mi byla zima i přes deku. Takže jsem papírovým kapesníkem utřel všechno sperma co na mě nastříkali (i tak), znovu se oblékl a vydali jsme se zpět na zastávku.

Similar stories