Kamilova oslava narozenin

Apr 8, 2021 · 5,767 views sex2vec

Náš vztah trochu zatížilo zkouškové období. Připravovali jsme se zrovna s Nikol v mém pokoji na zkoušku, když někdo klepal na dveře. Byl to Tonda a žadonil o orální sex ve výtahu. Přestal jsem mu totiž reagovat na jeho nadržené telefonáty už před pár měsíci. Inzerát, který jsem mu dával totiž přinesl svoje ovoce. A on byl po nesčetně pokusech už měsíc s novou přítelkyní. Tentokrát úměrné jeho věku. Nikol mi řekla, že jsem ho měl pozvat dál, na pokec. "Líbí se ti stále?" Zeptala se. Řekl jsem ji, že chlapy s krásou moc nespojuju. Tonda mě naučil, že u vzrušení na tom nesejde. Zeptala se mě, co se mi na tom líbí nejvíc. A já ji odpověděl, že ten pocit, jak jim to dělá dobře. Řekl jsem jí, že semeno moc nemusím, ale ti chlapi to vždycky vyžadovali. Řekl jsem ji, že mi to ani nechybí.

"Mimochodem. Řikala jsi, že dva chlapy nemusíš. Tak tvé přání respektuji." Vysvětlila mi, že nemusí nagelované a nasvícené hošany v pornu. Ale, že si na ty ujeté řeči při chození se mnou zvykla. Vážně? Zeptal jsem se. Nakonec jsme místo učení koukali na svoje fotky s milenci. Měla jich pěknou sbírku. "Ten pán tě fakt šukal? Vždyť musí mít přes 120 kilo." Řekla. Odpověděl jsem jí, že Tonda má takové zavalitější známé. Řekla, že to je tak nechutné, až je to krásné. "Úplně vidím jeho výraz, jak mu to děláš" Řekla. Rozhodl jsem osmělit a ukázat ji onen první moment. Tonda si totiž od první chvíle všechno natáčel s infra přísvitem. Div se u toho pak neuhonil. Nečekal totiž, že se s ním ještě setkám.

"Vždyť tam jen spíš!" Řekla. "To je drzoun!". "Ono to má přes dvě hodiny. V 1:33 mi rukou otevírá pusu, aby mohl dovnitř." Řekl jsem. "Vzrušuje mě to, když vidím, že tam jsi ty a on jak je až nesmyslně nadržený." Řekla. Řekl jsem ji, že mě vzrušuje, jak venku rajcuje kolemjdoucí tím, že ona nenosí kalhotky. A to tak, že se s námi sem tam pár lidí dalo do řeči. Řekla, že půjdeme radši ven, ale nejdřív ať ji pěkně vystříkám. Pak jsme komentovali kolemjdoucí, co by kdo s kým dělal.
"Víš, jednomu z mých strejdů by ses možná líbil, přitom je hetero." Řekla, že jí to napadlo, když viděla, že vzhled moc nemusím. "Je to silný kuřák, alkoholik, má výraznou nadváhu... Mám pokračovat?" Řekla. Zeptal jsem se jí, kam tim míří. Bude mu 55, tak jestli by si mohl udělat trochu dobře. "Tak, že bys mu kapku pomohl." Pikantní na tom je, že původně chtěla jeho narozeniny využít k tomu, aby mě představila svým rodičům. A že je to přespříští sobotu.

Oslava se konala na chatě v horách. Nikol mě představila asi dvaceti lidem. Jejího strýce Kamila jsem poznal už jen kvůli popisu. Nikol mu už všechno napsala, takže se jen usmál. Asi po hodině mi řekl ať jdu s ním dovnitř do chaty. Zatímco ostatní byli ve víru zábavy. "Není to nějaký špatný vtip?" zeptal se Kamil. "Super!" řekl a posadil se na postel, když slyšel, že to vtip není. "Hlavně diskrétně chlapče." Nabídl mi lok z placatky. Jeho nevelký penis odpovídal jeho váze. Než se mi vystříkal do pusy, řekl, ať to tam nechám co nejdéle. A polknu to až venku, když se mnou bude chtít někdo mluvit. Že ho to neuvěřitelně rajcuje. Když jsme vyšli ven, čekala tam už Nikol, která mě zatáhla za roh chaty. A než jsem stihl uvažovat a reagovat, vlepila mi francouzský polibek. "Teda to je nechutný!" Zajásala. "Fakt si ho udělal." Utřela si ulepenou pusu kapesníkem. Pak mě u stolu začala líbat přede všema.

Za chvíli mě opět oslovil Kamil, že půjdeme ke studni pro nějaká piva. Řekl mi, že mám sympatickou postavu, a jestli jsem se připravoval jak Nikol slíbila. Řekl jsem, že jo. A on, že si to nechá líbit. A ať se svlíknu. Vyhověl jsem mu. Pleskl mě přes zadek. A pak znova. Stáli jsme na lesní cestě. On řekl, že je taky připraven a vytáhl z kapsy tubu gelu. Z kapsy kraťasů na zemi jsem vytáhl kondom. "Tohle ne. Zašel jsem si na test víš." Zdůraznil. "Mě už na stará kolena ani lecjaká kurva nedá, tak bych si chtěl užít. Víš?". Opřel jsem se rukama o strom, až jsem měl za chvíli odtlaky od jeho kůry. Po chvíli jsem uvnitř ucítil ten povědomý pocit. "Tak já jsem spokojen." Řekl Kamil. Vrátili jsme se k ostatním a dělali jakoby nic.

Similar stories