Vysněný víkend

May 14, 2009 · 10,925 views myzmostu

Tak jsme právě přijeli na vysněný víkend jen sami dva. Jsme daleko od lidí, které známe a v místě, kde není signál na mobil.Pusto a prázdno jen mi dva, pár lidí z personálu hotýlku, jeden manželský pár okolo 50 let a rodina s dvěma správnýma rukama.V koutě jsme si ještě koutkem oka všiml nějaké paní, která seděla v rohu jídelny a byla otočená zády.

Než se vyřídili doklady a papírování ohledně ubytování, tak jsme si dali oběd a začali, plánovat jak celý ten víkend prožijeme. Asi první, co bude, tak si dáme sprchu, a to ještě nevíš, že mám zamluvené prezidentské apartmá, kde je obrovská vana a sprchový kout. Když přijdeme na pokoj, tak jsi němá úžasem, něco takového je jen v pohádkách a hodně luxusních hotelech. Obrovská postel, velká televize a krásný bar plný toho nejlepšího pití, o kterém se ti jen zdá. Nechám tě v tom úžasu, ať se kocháš a jdu se vysprchovat.Celou dobu přemýšlím nad tou ženou z jídelny, třeba tady není sama.
A jen její partner je třeba na pokoji a nebo na nedalekém golfovém hřišti, byl by to typm který ti splní další tvoje tajné přání.A tak jsme se rozhodl, že začnu pomalu spřádat tajné plány o splnění touhy.

Jak tak přemýšlím, tak jsme nějak zapomněl, že i ty jsi říkala něco o sprše, vyrušilo mě tvé otevření dveří do sprcháče, bereš beze slova gel a nanášíš mi ho na záda, lehce škrábeš, víš, že to mám rád a dělá mi to dobře. Začínám se na tebe tlačit a cítit tvoje naběhlé hroty bradavek, snažím se otočit , ale bráníš mi v pohybu, ještě chvilku mi škrábeš záda a pak pomalu sjíždíš níž. Zbytkem gelu mi začneš už omývat už hodně vzrušeného prince, je to hodně příjemné a jen to umocňuje pocit vzrušení. Konečně povoluje tvoje sevření a já se mohu otočit. Koukám na tvoje vzrušené bradavky a hned jednu beru do pusy a začnu jí sát. To je ale překvapení, když se prohneš, chytneš mě za vlasy a hlavu odtáhneš. Jen zakroutíš hlavou že ne a šibalsky se usměješ, dáš mi ruce za záda a tam je držíš. Nechám se tomu podat, protože mě to vzrušuje. Prsama začneš tlačit na tělo a začínáš u toho vlnit. Hroty bradavek dělají stopu v pěně, pouštíš mi ruce a pomalu se vlníš níž a níž, narážíš na mého ztopořeného prince, bereš si ho mezi prsa a začneš ho masírovat, je to naprosto úžasný pocit a podle tvého zrychleného dechu soudím, se ti určitě líbí taky. Strčíš do mě a proud ze sprchy mi pomalu splachuje gel z těla, počkáš, až nikde nebude ani stopa a pak si vezmeš prince do pusy a začneš ho lačně sát a kouřit. Vím, že to dlouho nevydržím a tak ti chci hlavu odtáhnout, ale ty se začertíš a znova mi dáš ruce za záda a pokračuješ dál , mám to na krajíčku a snažím se to zadržet, jak jen je to možný. Najednou ztrácím zrak a hučí mi v uších, z prince se žene jedna dávka za druhou a ty nepřestáváš sát , nestíháš ani polykat a koutky ti utíká pár kapek , stojím před tebou pokořený a rozklepaný, naposledy se přisaješ a jako třešinku mi dáš už na ochabujícího prince pusinku, prstem si dáš do pusinky to, co ti vyteklo koutky a labužnicky se usměješ, potom se dlouze políbíme.

Už jsem oblečený a čekám na tebe , pošleš mě napřed, že hned přijdeš. Rozhodl jsme se, že se půjdem projít do parku a uděláme si malou vyjížďku na lodičkách. Teď zase koukám já, přijdeš dolů v dlouhých letních šatech a krásným kloboukem. Vypadáš jako dáma a jsem hrdý, že jsi se mnou. Při procházce se občas zastavíme a líbáme se. Na lodičce sedíme proti sobě a já vesluji, jsi opřená o trup a hezky se směješ. Pomalu vesluji a ty zjištuješ, že jsme na vodě sami, chci objet celý ten velký rybník a taky okolo ostrůvku, který je skoro uprostřed.Když už se blížíme, tak si pomalinku vyhrnuješ šaty a já zjišťuji, že tvoji hebkou studánku nezakrývá nic, nemáš kalhotky a tím mě vyprovokuješ k tomu, abych jen přidal a jel rychleji k ostrůvku. Jakmile jsme zajeli do stínu stromu, tak jsem pustil vesla a vrhnul jsem se ti k nohám , ty jsi to čekala a tak jsi si sedla na kraj sedátka, abych měl krásný výhled a přístup k tvé už vlhké studánce. Jazykem jsem přejel po celé její délce a ty jsi se poprvé prohnula rozkoší. Jezdím dál nahoru dolu a dělá ti to moc dobře.Občas zajedu jazykem do hloubky a rozkmitám ho, abys cítila, že je uvnitř.Tvoje sladká šťávička ti stéká a ji slízávám, je tak dobrá jako jsi ty.Chytneš si mě za hlavu a začneš si jí štelovat a pohybovat, jak to potřebuješ a pomalu se blížit k orgasmu.Tvůj poštěváček se začíná pomalinku nalívat a ty jsi na vrcholu, cítím jak tečeš , ale stejně jako ty nestíhám vše slízat a polknout, teče mi to po bradě a v tu chvíli jsem si zase vzpomněl na tu ženu a představil jsem si, jak je teď místo mě a to mě zase vnutklo myšlenku na tvůj sen.Ještě chvilku jsem tě lízal a hladil, ty jsi ještě došla k dalšímu orgasmu a já věděl, že tento víkend se ti pokusím splnit další touhu.

Při příchodu na hotel stála ta neznámá na verandě a popíjela drink.Naše pohledy se střetly a já pokýval hlavou, šli jsme dál na pokoj a dohodli se, že se půjde na večeři. Ještě jsi se musela upravit jak to tak bývá, tak to bylo zase na delší dobu, na nic jsme nečekal a oznámil, že počkám v baru.Měl jsme totiž v plánu oslovit onu tajemnou ženu.

Byla tam a opět pila drink, bez váhání jsem k ní přistoupil a zeptal se, zda si mohu přisednout, její pohled byl jasný a tak než stačila otevřít ústa, už jsem seděl vedle.Objednal jsme si nějaké pítí a paní ještě jeden drink.Ptala se mě, kde mám ženu a tak jsme jí odpověděl, že hned přijde a hned jsem se jí zeptal na to samé, kde že má muže… Žádného nemá a je tichým společníkem hotelu a zároveň tady bydlí.Mezi tím už jsi došla až k nám a nastalo obvyklé představování, jmenovala se Jana a hned potvrdila, že jsme jí sympatičtí a na večer nás pozvala do místního casína a partii rulety.