Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Zodiac sign: Gemini
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 181 cm
Weight: 89 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
foot-fetish
piss
sex in public
nylons
sneaking

Personal description

Hľadám príťažlivú, šarmantnú a inteligentnú spoločníčku vo veku medzi 40-53 rokov (môžeš byť aj mladšia, ak Ťa priťahujú zachovalí päťdesiatnici). Hľadám Ťa nielen na erotiku, ale aj na spoločný šport (bolo by fajn, keby si mala rada cyklistiku), výlety, sem tam kultúra. V erotike mám rád aj úplne "bežné" veci, ale občas na spestrenie je skvelá návšteva erotickej pláže (a keď už nie erotickej, tak aspoň nudistickej a urobiť tam trochu sexi atmosféru :-). Teda taká zmes spoločného exhibicionizmu a vyeurizmu :-) Toľko k mojim "úchylkám", ale som priaznivo naklonený aj rôznym "úchylkám" z Tvojej strany pokiaľ Ťa budú vzrušovať a nepôje o úplné bizarnosti, tak sú vítané.
Nemám žiadny problém zoznámiť sa bežným "klasickým" spôsobom. Takto cez inzerát to ale má svojský pôvab. Ale predsa len asi Ty aj ja hľadáme niečo viac a niečo iné, ako je bežný štandard. Som finančne zabezpečený a určite som pozorný muž, ale nie som charita - hľadám si seberovnú partnerku po všetkých stránkach. Z čisto praktických dôvodov by si mala byť z Bratislavy alebo blízkeho okolia.
Na časovo obmedzenú dobu som si tu vytvoril album, ktorý dokumentuje moje ostatné tri roky. Takto si o mne môžu záujemkyne vytvoriť rámcovú predstavu.