Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 47 years
Zodiac sign: Capricorn
Sexual orientation: hetero
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 172 cm

Dating Ads (1)

Láskanie

Man seeking woman
Slovakia Košický kraj

Ahoj. Som obyčajný pohodový zadaný vyťažený muž hľadajúci jednu obyčajnú pohodovú ženu. Ženu ktorá má rada orálne uspokojovanie, hľadenie, masáž, dráždenie až k vyvrcholeniu. Ženu ktorá rada prijíma a ešte radšej dáva. Ideálne ženu z blízkeho okolia. Vek nie je dôležitý. Oveľa viac záleží na vzájomných sympatiach, vôní a porozumení. Budem rád ak sa mi ozveš. Popíšeme spolu a uvidíme kam sa až spolu prenesieme💋*21*

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
group sex
swingers
sneaking

Personal description

Ahoj.
Hneď na úvod, som zadaný a preto foto tváre prvý neposielam. Je tu veľmi veľa divných ľudí ktorí ma už pár krát odrbali. No pravdaže existujú aj výnimky.
Som za osobné stretnutie a maximálnu diskrétnosť.

Z dôvodu opakujúcich sa otázok, NIE SOM RÓM. Ževraj, kto sa veľa pýta ten sa veľa dozvie. Takže kľudne píšte, človek nikdy nevie. *21**277* Tým že kliknete na nick neznamená že vás automaticky začnem otravovať. Nie kvôli tomu že by som nemal záujem o zoznamenie, no nemienim sa pridať k ostatným ktorí vás bombardujú správami.
Len pre poriadok a vašu predstavu. Mám krátke prešedivené vlasy, nenosím okuliare ani bradu či fúzy. Niekedy môžem mať strnisko.
Som silnejšej postavy.
A v trenkách nemám žiadne kladivo na čarodejnice, ak by niekomu len o to išlo. Moje M je menšie. Som obyčajný priemerný muž a pre všetkých mužských kolegov....nie, nemám záujem o samotného muža. Ďakujem za pochopenie