Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 32 years

Dating Ads (1)

Kamarátku

Man seeking woman
Slovakia Bratislavský kraj

Ahojte.
Viem že to je asi mimo tento portál, ale aj tak skúsim nakoľko pevne verím, že je tu kopec správnych milých osôb.

Veľmi rád by som spoznal ženu, ktorá by rada zašla niekam k vode si zachytať ryby ( jazero / rieka / rameno, ryby akéhokolvek druhu či akýmkolvek spôsobom ). Osobne nemám žiadne výhrady ani spojeniu rybárčenia na nuda pláži v letnej sezone ( ako napríklad ND Zlaté piesky / ND Malé čunovo )

Som milý jednoduchý pozitívne naladený muž. Mojou veľkou zálubou je rybárčenie ( som však ešte uplný amatér ) . Vždy ale chodím sám. Rád by som to ale zmenil a našiel kamošku s rovnakou zálubou. Ak som ťa čo i len trocha oslovil určite napíš. Veľmi rád odpoviem na čokoľvek čo by ťa zaujímalo. Budem sa tešiť každej správe.
S pozdravom Amater

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
fingering

Personal description

Ahojte veľmi rád by som touto cestou našiel kamarátku - slečnu / dámu, ktorá sa v tomto studenom období rada chodieva otužovať k jazerám. Hľadám teda dámu / slečnu bezohladu na vek, postavu, rodinný stav. Veľmi rád by som spoznal jednoducho milú osôbku, čo má rada otužovanie a chodieva aspoň raz týždenne ( ja sa otužujem nahý - teda nehamblivú )

Som pozitívne naladený 184 cm vysoký, váhou 95 kg, blonďavý, úplne jednoduchý muž. Aktuálne sa veľmi teším zo zmien ktoré som spravil ako napríklad : zmena stravy, fitko , bicyklovanie, plávanie, otužovanie, behanie. Jednoducho také aktívne osvieženie bežného života. Ak ťa môj popis zaujal, budem veľmi rád keď napíšeš. Som názoru, že vo dvojici či partii je vždy všetko veselšie.

Ak prípadne tiež len začínaš s behaním / bicyklovaním fitkom tiež môžme spoločne. Okrem toho, že som sa nadchol pre aktívny životný štýl aj veľmi rád masírujem ( len amatérsky nie som certifikovaný masér ). To je tak v skratke čo to o mne a čo by som tu ráď našiel.

Keď to zhrniem na záver : Jednoducho nechamblivú kamarátku ktorá ma podobné záluby ( sauna - pixxla vajnori, wellness, fitko, beh, bicyklovanie, nudistické pláže, kino, otužovanie ). Kľudne aj pár alebo partiu :)

Budem sa tešiť každej správe, takže ak ťa popis zaujal neváhaj napísať.