Searching

Woman
Purpose of search:
relationship

Personal information

Age: 37 years
Zodiac sign: Pisces
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: blond
Height: 179 cm
Weight: 88 kg

Sex hobbies and interests

uniforms

Personal description

Oblasti ČR které mi přijdou jako dostupné pro setkání a ze kterých mi muže žena napsat :

Pardubický kraj
Královéhradecký kraj
Olomoucký kraj
Jihomoravský kraj
Moravskoslezský kraj
Praha



Nějakou dobu tady už mám svůj inzerát a po zkušenosti jaké jsem tu z cca 100 odpovědí dostal, bych rád uvedl na pravou míru jak si ze svého pohledu představuji odpověď na inzerát:

V první řadě by v odpovědi mělo být oslovení, poté samotný text který by měl mít za cíl mě oslovit a na konci podpis. (vypadá to jako nepřehnané nároky, pravda je ale opačná.)

Obvyklé typy žen od kterých dostávám vzkaz :

Nevyplněný profil :
Jak mě má zaujmout profil kde nic není, jde sice napsat aby mi to daná žena sdělila ale to mi přijde divné. Jednak mě nebaví to psát pořád dokola a i ženu asi nebaví to pořád dokola psát. Samotná žena by se neozvala muži který tu nemá nic vyplněné a proto reaguje na vyplněný profil ale sama si ho vyplnit neumí. Za mě kontraproduktivní.

Starší žena (35 let +) :
Ne že bych byl vybíravý ale při vybíraní ženy se kterou bych šel na rande a chtěl v ideálním případě mít vztah nevím co si mám myslet když mi napíše žena 46 let ...

Žena krev a mléko nebo baculka :
O těhle pojmech mám určitou představu co do téhle kategorie patří a co už je hodně za hranicí. Sám jsem byl v situaci kdy jsem trpěl obezitou třetího stupně a i když to bylo těžké vypořádal jsem se s tím protože jsem si vážil svého zdravý. Nechápu tedy moc proč mi tedy o rande píše žena který má 162 cm a 115 Kg ...

Žena která nemá o mě zájem :
Docela často se tady opakuje scénář kdy mi pošle vzkaz žena která si přečetla můj inzerát až do konce nakonec jí to zaujalo na tolik že i reaguje vzkazem a ve vzkazu se nakonec dozvím že o mě nemá zájem. Logická posloupnost kterou mi hlava nebere.

Žena učitelka /gramatička :
Několikrát se mi zde stalo že mi píše že mám 2 gramatické chyby, 3 gramatické chyby, 6 gramatických chyb aby mě oznámila ve vzkazu že tam jsou a že je to špatně, je potřeba abych inzerát uvedl do gramatické správnosti. Jak se říká tam kde buch člověku něco sebere, jinde něco přidá. Takhle to mám i já, mám diagnostikované onemocnění které mě předurčuje k občasné gramatické chybě kterou můj mozek neregistruje. Na pro ti tomu jsem dostal nadělenou eidetickou paměť. Hold člověk nemůže mít všechno. Navíc se považuji za upřímného člověka takže kdybych si inzerát opravil na popud někoho
tak aby byl gramaticky správný přišlo by mi že vlastně dané ženě lžu v tom jaký jsem, a právě proto jsou tam nechané a má to poukazovat na to že žena mě má brát takového jaký jsem a né takového jaký bych měl být nebo by mě chtěla mít ona.

Žena z finanční policie :
Ta se většinou identifikuje tak že inzerát přečte a napíše že nemá zájem protože jsem v inzerát zmínil svůj první vydělaný milion. A jí logicky z toho vyplyne že jsem muž co chce zaujmout penězi. K tomu mám jednoduché vysvětlení je to to samé jako v případě gramatické chyby, nebudu lhát abych se dělal jiný než jsem to v první řadě v té druhé nepovažuji milion jako bohatství. Průběrný Čech který dokonči studium a pracuje až do důchodu vydělá 10 milionů, milion korun je ted ekvivalent 5 leté práce. Viděl jsem li za rok to co průměrný Čech za 5 let nepovažuji to za bohatství ani poukazování na fakt že bych měl být milionář. Jen pro představu milionář není ten co má milion korun (at už v hotovosti nebo třeba v nemovitosti) Světově uznávaným pravidlem pro to aby se člověk mohl považovat za milionáře je majetek v hodnotě 1 milion dolarů. (nikoli korun) Pokud by se chtěl například titulovat multimilionář musel by mít majetek v hodnotě 10 milionu dolarů. To jen pro upřesnění kdo je ve světě milionář.

Pokud jsi to tedy dočetla až sem což by mě mile překvapilo dám ti jednoduchý návod jaká odpověď mi přijde upřimně zajímavá :

Normálně mi napiš tak aby to vyznělo tak že to myslíš vážně a upřímně, jednoduše se představ, něco málo o sobě napiš jaký jsi a co hledáš ve vztahu se mnou, popiš se (v případě že nemáš vyplněný profil) a zašli svou civilní fotku o které si myslíš že ti to na ní sluší (z fotky bez obličeje,prsou, nebo rozkroku nic neznám) ty neupřímnější z vás jsou tak odvážné že přiloží i telefonní kontakt na sebe. Takových tu není moc ale dává to aspoň jasně najevo že svůj vzkaz myslí opravdu vážně. U takového vzkazu jsou jen dvě možnosti jak to skončí. Buď mi žena nepřijde sympatická pak tedy slušně odpovím na vzkaz a smažu ho. Ve druhém případě se ženou domluvím na kávě, večeři nebo kině. (4 schůzky) mám takto již za sebou jiskra sice nepřeskočila ale pro obě strany to byl zajímavý večer kterým nic neztratili .

S pozdravem David