Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sexual orientation: hetero

Personal description

Vítám všechny amatérky na svém profilu.

Odhaduju, že pro většinu z Vás je úvodní popisek navštíveného amatéra možná stejně nebo víc důležitý jako fotka obličeje (tu poskytnu těm ženám, kterým uznám za vhodné). Třeba si uděláte přibližný obrázek o tom, kdo za tímto profilem stojí.

V první řadě považuju za vhodné zmínit svůj rodiný stav - ano, mám zaškrtnuto ženatý. Pro spoustu z Vás jsem se právě ocitnul na černé listině zahýbačů, bastardů, násilníků a honičů zneužívajíc svaté instituce manželství a měl bych nejmíň shořet v pekle. Každý to prostě máme nějak.

Sex je pro mě důležitou součástí života a za"normálních" okolností (rozuměj - ve fungujícím partnerském soužití), bych nejspíš o tuhle stránku ani nezavadil. Jenže jak vidno, nejsem v té "normální" skupině a tak se tady po hlavě vrhám do dobrodružství s neutuchající touhou potkat femme fatale nebo prostě holku / ženu / maminu toužící po někom kdo je schopen souznít s chlapem jako já mimo regulérní vztah a řádit společně v posteli i mimo ni. Fantazii se meze nekladou.

Nepatřím mezi nejpohlednější alfasamce se čtyřiceticentimetrovým nástrojem. Obluda taky nejsem, ale mou lebku dekoruje impozantní letiště s udržovaným povrchem kolem dokola. Postavou nejsem atlet, ale sport mi není cizí, takže něco málo svalstva se na těle najde. K tradičnímu tatíkovi s pivasem mám zatím doufám daleko. Podobu ostatních tělesných částí proberu při vhodné příležitosti rád osobně.

Považuju se za člověka s pozitivním náhledem na život, bývám vtipný, kreativní, někdy zase extatický, a někdy taky trochu líný a taky požitkář.

K něžnému pohlaví se ze své přirozenosti chovám uctivě a nikdy a za žádných okolností nejsem hrubý nebo násilný. Neočekávám, že při čtení mého profilu ucítíš pověstné šimrání v podbřišku nebo nutkání ze sebe strhat všechno oblečení a nekompromisní touhu se se mnou seznámit, náznak uvedeného a tvoje zpráva v mé schránce mi naopak zvýší hladinu adrenalinu a hlava pak v závislosti na rozpoložení zahrne tvou schránku neslušnými návrhy co by kdyby.

Nebráním se občasným schůzkám dle apetitu a tvým možnostem. Jsem mobilní, takže se nebráním ani výletům do sousedních krajů.

Žijeme jen jednou a tuto jízdu je třeba si náležitě užít se Vším všudy.