Searching

Woman
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
sex
talking

Personal information

Age: 50 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: hetero
Marital status: married
Eye colour: blue
Hair colour: grey
Height: 173 cm
Weight: 70 kg

Sex hobbies and interests

sex in public
group sex
swingers

Personal description

jsem 41 letý ženatý nekuřák z Prahy se třemi dětmi, mám rád rockovou a klasickou hudbu, hraju na kytaru, jezdím na kole i pěškobusem do přírody a toužím po společnosti krásné dívky. Sex s manželkou už mě moc nebaví, a tak hledám někoho do postýlky. S dívkami na privátku se mi sex jakožto zpestření mého sexuálního života sice líbí, ale chtěl bych najít někoho, kdo bude tolik vášnivý s bujnou fantazií jako já a zároveň se mu budu moc líbit.

Moc rád se líbám, hladím a lížu bradavky ženských prsou. Moc rád lížu celý klín zároveň s prstěním... Potom mám rád samozřejmě milování na koníčka, zezadu i misionáře, někdy rád zkouším i jiné polohy z Kámasútry.
Jsem vysloveně mazlík, a chtěl bych se s Tebou nejdřív sejít a popovídat si o našich představách o společném sexu někde v hospůdce v centru Prahy, chceš? Samozřejmě Tě zvu na oběd! Nechci se prozradit manželce, takže využívám polední pauzu k záletům, vždycky se domluvím v práci, že si něco v Praze zřídím a přijdu za dvě hodinky a cítím se báječně občerstvený...

Budeš chtít něco zkusit se mnou? *21*
Strycekvana, strycekvana@email.cz


!!!!! POZOR, VYDĚRAČ !!!!!
Nepište žádné osobní údaje na tyto e-mailové adresy:
stribrna.verca@seznam.cz
medvidecek@yandex.com
medvidecek@gmx.com
... za již zrušeným profilem vercasilverka se skrývá vyděrač, který z vás tahá osobní údaje a pak vás začne vydírat!!!!!
Strycekvana