Searching

Woman
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex

User videos (1)

Personal information

Sex:
Age: 45 years 32 years
Zodiac sign: Scorpio Gemini
Sexual orientation: hetero bi
Marital status: divorced unmarried partners
Eye colour: blue brown
Hair colour: brown brown
Height: 179 cm 165 cm
Weight: 90 kg 85 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

SAMOTNÍ MUŽI NEPIŠTE, NEMÁME ZÁJEM!!!

Jsme nekuřácký pár z jižních čech, okres Český Krumlov. Hledáme pár - nejlépe nekuřácký, který je plně přístupný výměně partnerů, a to k občasnému setkávání nejlépe ve SW klubu v Praze, kam víceméně pravidelně jezdíme. V případě že bychom si padli do oka, setkávali bychom se i mimo klub..
Jsme dost časově vytížení a musíme náš čas pečlivě plánovat -máme malé děti. V drtivé většině máme čas víkendy (pá,so,ne)..
Náš profil a vzkazy obhospodařuje téměř výlučně naše pánská polovička, ale jakmile dojde k něčemu zásadnímu (ověřovací telefonát, fotografie, termín osobní schůzky...), toto je okamžitě konzultováno, neděláme nic druhému za zády.
Dále - protože podvodníci, honiči, pisálci a lákači fotek přitvrdili, jsme i my nuceni zpřísnit bezpečnostní opatření, takže.. po pár zprávách žádáme společný telefonní hovor (nebo WhatsApp video hovor), civilní fotky posíláme jen výjimečně, většinou - až po telefonátu, nebo certifikovaným - jsme rovněž certifikováni a myslím že to není tak těžké.. Děkujeme za pochopení.
H&J