Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sex:
Age: 51 years 48 years
Marital status: married
Eye colour: blue green
Hair colour: brown
Height: 185 cm 175 cm
Weight: 85 kg 65 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex
SM
sperm
swingers
fingering

Personal description

Ahoj,
jsme manželé, co si plně vyhovují. Tady hledáme kamarády -- zpestření, které - po zkušenostech co máme -- vždy náš vztah nabije. Ano, zkušenosti máme.
Nehledáme opice, co spolu pouze šukají. Chceme si s kamarády rozumět, tzn. být naladěni na stejnou notu....

Jsme na erotickém serveru, čili otevřeně k sexu:

1. dva v ní, míníme v kundičce, nikoliv sendvič. TO je paráda, pokud se to podaří. Není to jednoduchý, Dva v ní je úžasný v tom, že pár se vůbec nehýbe, všechno zajišťuje druhý chlap. Mít krásný dráždění dole a přitom se nehýbat je zvláštní a rajcovní. Ale: nesmí chlapovi vadit, že si tře péro o druhý péro...!

2. orál je krásný, ve čtyřech je nezapomenutelný! Klasická poloha 69 se může rozpojit a složit na 6969 nebo 6996... nejrůznější varianty.... kdo vyzkoušel, chce zas !

3. Asi každá to má ráda klasicky - a i jazykem. Nádhera je dopřát jí to NAJEDNOU a užívat si jak se jí to líbí. Pro muže je to náročný, má druhý péro fakt blízko. Tady hrozí slabý otřes mozku, když se ten druhý rozjede.... odměnou mu bude až se vystřídají !

4. Anální hrátky neupřednostňujeme, ale ROZHODNÉ se nebráníme -- zde máme ještě rezervy !

Všechny výše popsané formy užívání si ve čtyřech se dělají střídáním všech se všema, hezky spravedlivě. Pokud se všem všechno líbí a mají radost i z toho, jak se to líbí těm druhým. A vidíte, ani jsme se nedostali ke klasice, kterou se samozřejmě začíná, že se ti "cizí" dva spolu poznávají - čili se "jenom" vystřídají... nebo je v začátku rajcovní být vedle sebe, každý se svým, na průzkum vyrazí ručky šmátralky....


Civilně - milujem víno, výlety, exotiku, kolo, hory, lyže, moře, jachty a klauny u sasanek - či jiné sapíny. Stačí takhle naše záliby ? Setkáním u skleničky se určitě musí začít, kafíčka nepovažujeme za ztrátu času. Chceme najít přátele, NIKOLIV těla na sex.