Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced

Sex hobbies and interests

oral sex
group sex
swingers

Personal description

Takže vážení. Pokud má někdo z ŽEN nebo PÁRU (M+Ž,Ž+Ž) opravdu eminentní zájem o vytvoření plnohodnotné FOTO-galerie,erotických fotografii,aktu,topless atd. Výroba klasickou cestou - FOTO BOOKu neni problém se bez ostychu KOREKTNĚ domluvit. Formáty A4-A1. KOREKTNĚ znamená pro obě strany : žádné dlouhé vypisování a plno otázek!!! KOREKTNOST je, domluvit si schůzku a hlavně přijít. Prostě dotáhnout záměr do konce!!! PŘEDEVŠÍM OSOBNÍ SETKÁNÍ JE NUTNOSTÍ, pro obě strany!!! A taky nebýt SLIBOTECHNOU jak tady mnozí jsou.To jen pro pořádek.Je tu spousta těch co mají plno řečí než se rozestele.A hlavně !!! Pokud někdo požaduje fotografii, je korektní být ověřen, nebo jako první poslat svou. S přáním dobrého světla pro FOTOAPARÁTY a koukatelných ED fotografii - FOTOGRAF CHarlie*7* (NE ! blikač s telefónem)

>S POVDĚKEM musím pochválit že se tu i tam tady najdou FOTOGRAFIE které mají i nějaký smysl.Bohužel je toho tu jak šafránu.

>Pokud jsem někdy někoho v DOBRÉ VÍŘE oslovil a ten neměl ani trochu slušnosti aby alespoň poděkoval ,nemá pro mě žádnou cenu ani jako člověk.