Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex

User videos (1)

Personal information

Sex:
Age: 56 years 56 years
Zodiac sign: Aries Virgo
Sexual orientation: bi
Marital status: married married
Eye colour: brown brown
Hair colour: brown black
Height: 185 cm 160 cm
Weight: 98 kg 65 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
fisting
oral sex
sex in public
group sex
sperm
swingers
sneaking

Personal description

...I MY HLEDÁME!!!!....nebráníme se pozvání na sex ve čtyřech ale ani akcím ve více a klidně i ještě více lidech. Rádi popijeme a zasexujeme. Praha a okolí.
Jací jsme my?Vše o nás je v našich inzerátech a infu...
Co vlastně chceme a hledáme? Prima páry a skupiny které stejně tak jako nás baví sex ale i společnost kde se lidi baví bez předsudků a přetvářky. Nejsme žádní atleti, ale i když je nám přes padesát, stále držime pohromadě 😉.
Prosíme nepište nám pokud: nevíte co chcete, stydíte se za sebe, nejste zdravotně OK a hlavně pokud nemáte hygienické návyky❗❗❗

Stalo se moderním informovat o nespolehlivém nicku. Tady je jeden z nich: Zara 11!!! Naslibují hodně a hodinu před akcí to písknou s tím že ONA to dostala! Podruhé źe se ozvou *50*
A další ublafanej kretének je FARMA. Jeho nebohé paní se udělalo špatně až těsně před akcí 8/8/16. Na smluvený sraz nepřišli a omluvu napsali až po srazu!*49*.
BitchesNO1...další ublafánci, případně jen rukožmoul. Keců milion, fotky požadují, odpověd a mejdan prý druhý den a už se neozývají ani neodpovídají na maily. Jdi k čertu a nezdá se nám ani pardvapar.