Searching

Man
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
talking

User albums (1)

Personal information

Sexual orientation: hetero
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 177 cm

Dating Ads (1)

Madam Lydie

S/M studios
Czech Republic Hlavní město Praha

Jsi pokročilý nebo začátečník? Přijď na lekci lehčího, ale i tvrdšího BDSM, kde zažiješ psychické i fyzické ponižování, tresty, hry s rolemi - pony play, dog play, výslech, přísná teta atd., částečnou feminizaci, footfetish, lechtání, fackování, POT, pánský anál, podvazování, plivání, věznění v řetězech, baštonádu, ballbusting, CBT, kolíčky, mučení bradavek, pálení ohněm a horkým voskem, výprasky, smokefetish + živý popelník. Mnoho let se zabývám TERAPEUTICKÝMI LEKCEMI, které jsou cíleně zaměřené na konkrétní problém dané osoby a PÁROVÝMI LEKCEMI, kde dominantní ženy učím být skutečnými dominami, taktéž KONZULTACEMI, což jsou hovory s těmi, kteří si nevědí rady se svou orientací, či svými odlišnými sexuálními potřebami a s páry, které začínají D/s vztah a neví, jak na to nebo jim stávající vztah nefunguje. LEKCE SI PLÁNUJI DOPŘEDU A VYŽADUJI TELEFONICKOU REZERVACI MINIMÁLNĚ DEN PŘEDEM! Telefon zašlu do zprávy.

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
foot-fetish
sexy lingerie
nylons
SM
bondage
transvestism
transexuality

Personal description

BDSM mě vždy přitahovalo, jen jsem to musela sama sobě přiznat, tudíž mám pochopení pro vaše potřeby, nicméně neskáču, jak vy piskáte. U mně vždy posloucháte vy!

Nabízím jak lehčí, tak tvrdší praktiky : psychické i fyzické ponižování, tresty, hry s rolemi (pony play, dog play, výslech, přísná teta atd.), částečnou feminizaci, footfetish, lechtání, fackování, POT, pánský anál, podvazování, plivání, věznění v řetězech, baštonádu, ballbusting, CBT, kolíčky, mučení bradavek, pálení ohněm a horkým voskem, výprasky, smokefetish + živý popelník.

K těmto účelům mám vybavenou místnost podle svých představ. 
Každý z vás je jiný, proto nemám žádný univerzální scénář. Nevadí mi improvizace z vaší strany, pokud je v normě a nezachází do toho, co nedělám. 

JSEM JEDINÁ DOMINA V ČECHÁCH, KTERÁ KROMĚ LEKCÍ NABÍZÍ VÝKLAD TAROTOVÝCH KARET. Karty pomohou s rozhodováním, nasměrováním, ukáží situaci nebo vztah v pravém světle.

Léta se zabývám psychologií a věnuji se i terapeuticky zaměřeným lekcím / párovým lekcím a konzultacím / individuálním konzultacím. KONZULTACE jsou hovory s lidmi, kteří si nevědí rady se svými odlišnými sexuálními potřebami a s páry, které začínají D/s vztah a nevědí, jak ho uchopit nebo jim stávající vztah nefunguje.
Také učím dominantní ženy být skutečnými dominami v D/s vztahu.

Dávám přednost stálým a věrným klientům. Vztah mezi mnou a klientem je založen na vzájemné důvěře a otevřenosti.

LEKCE SI PLÁNUJI DOPŘEDU, PROTO VYŽADUJI VČASNOU REZERVACI - MINIMÁLNĚ DEN PŘEDEM!

NEPOSKYTUJI NIC, CO JE SPOJENO SE SEXEM A CO TRVALE POŠKOZUJE ZDRAVÍ, STEJNĚ TAK NEPROVÁDÍM PRAKTIKY, KTERÉ NEMÁM UVEDENÉ V PROFILU!

VYŽADUJI RESPEKT, ÚCTU A SLUŠNÉ CHOVÁNÍ. 

MÉ SLUŽBY JSOU PLACENÉ :

samotný výprask 800 až 1500 Kč/hodina

lekce 2000 Kč/hodina

duo lekce s komtesou 3000 Kč/hodina

konzultace 1200 Kč/hodina

výklad karet 700 až 1200 Kč/hodina.

TELEFON PRO OBJEDNÁNÍ ZAŠLU DO ZPRÁVY.

Praha 10 Strašnice

Contacts

Phone number:
+420702565996