Personal information

Age: 40 years
Zodiac sign: Taurus
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 160 cm
Weight: 110 kg

Sex hobbies and interests

fisting
oral sex
sandwich
sexy lingerie
bondage
dominator - slave
fingering

Personal description

Prosim, ked uz mi pisete, aspon minimalne si vyplnte profil, alebo napiste o sebe nejake info do spravy. Rada by som vedela kto ma oslovil... Nebavi ma anonymom odpovedat a ani ma bavit nebude.
Na zadanych alebo zajacikov (a vzhladom na moj vek pre mna zajacik nie je iba nastrocny) tiez nie som, takze chlapci mozete byt mili, slusni, pekni ... ale bohizial ... tadialto cesta nevedie.
Ked chces vidiet ako vyzeram, najskor sa spytaj ci chcem vobec vymenit foto a potom posli rovno prvy :) argument typu "... ale ja som si pytal prvy ..." ma nezaujima. Neznamena to vsak, ze fotku poslem komukolvek kto posle mne.
A ano, mam tu stary nick ktory nepouzivam...
Vdaka
P.S.: NIE SOM POVINNA ODPOVEDAT NA KOHOKOLVEK SPRAVU! Skuste si prosim pripustit moznost ze proste nechcem odpovedat = nemam zaujem. Urcite nebudem jedina ktora Vam neodpovedala a garantujem Vam, ze nebudem ani posledna. Nasledne nadavky tomu zarucene nepomozu.
Boze pani, ked Vam neodpoviem preco mate pocit ze fotka vtaka na tom nieco zmeni? Zarucujem Vam ze nezmeni. Nie som na podobne fotky zvedava tak ma usetrite prosim.
KED NEODPOVIEM NA DRUHU ANI TRETIU SPRAVU URCITE SA TAK NESTANE ANI PO TEJ PATNASTEJ, CESTNE ISKRICKOVSKE. NAOZAJ MOZETE VYNALOZIT ENERGIU NA NIECO INE A ZMYSLUPLNE.