Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
sex

Personal information

Sexual orientation: bi
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 168 cm
Weight: 52 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
latex
oral sex
sandwich
sexy lingerie
nylons
group sex
bondage
swingers
sneaking

Personal description

Moja erotická fantázia si žiada okoreniť sexuálnu energiu: môj priateľ, ja a sympatický párik, alebo žena len somnou alebo aj s priateľom, alebo len s priateľom, alebo príťažlivý muž somnou pred očami môjho partnera, alebo...? Som sympatická štíhla čiernovláska, s malými kozičkami, bezprostredná, vyrovnaná a sex ponímam ako zábavu ktorá ma baví, dobíja... a je mi prirodzené si tento život užívať po všetkých stránkach tak, aby ma tešil.
Už nemám tiež dvadsať a nie som dokonalá, ale pri sexuálnych hrách mi záleží aj na zovňajšku druhej osoby - hlavne na vzájomných sympatiách, iskre, osobnosti....celku.

...možno natrafím na ozaj voňavé a pikantné korenie :)

/Nehľadám partnera, absolútne nič zaväzujúce, žiadnu agresivitu, tlak, požadujem a samozrejme aj ponúkam diskrétnosť a 100% zdrav.stav./

...Dopĺňam dodatočne odkaz pre niektorých menej chápavých mužov: NEHĽADÁM si ani milenca, nemám záujem chodiť na kávy a drinky, mám dlhodobý vzťah v duševnej aj fyzickej symbióze... Sex je pre nás oboch zábavou a akákoľvek tretia osoba, alebo osoby sú len pre tú prítomnú chvíľu. Ďakujem za pochopenie chlapci.