Searching

Man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

Personal information

Sex:
Age: 34 years
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: divorced single
Eye colour: green green
Hair colour: brown
Height: 173 cm 173 cm
Weight: 44 kg 44 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
dominator - slave

Personal description

tak a je to tady....
Dohodnul jsem se se svojí krásnou štíhlou, veselou a mladou milenkou, že najdem vysokého sportovně založeného sympaťáka na sex a s tím spojenou zábavu na vysoké úrovni. Rádi se občas zajdeme pobavit do těch nejlepších podniků a tam při večerní atmosféře, krasné hudbě, kvalitnímu jídlu a pití, necháme na sebe pusobit intimnost našich hříšných myšlenek, které občas ještě podpoříme “něčím hodně kvalitním” a pak se moje krásná holka změní v opravdovou smyslnou nadrženou sexy dračici, tzv “žemu vamp” která je řízena svými pudy a vyžaduje silně dominantní ruku dominantního muže.
Když píšu, že ona je velice sexi, tak to tak opravdu je!! Garantuji, že taková další luxusní kočka na reálné setkání se tady vyskytuje velice zřídka, jestli vubec!
Tmavší blond, vysportovaná pevná postava a krásně udělané prsa č3. *13**13**13*. 173cm/44kg, prostě sen každého úspěšného muže. Moje milenka miluje sex extrémně moc a její sexapeal je tak velký, že je jí pro jednoho chlapa škoda. Jestli jsi se našel v tomto popisku, máš rád hry a role a toužíš zažít také tu žhavou sexi atmosféru, která začíná flirtem v luxusním baru a končí hodně divokým sexem bez jakýchkoliv zábran v pětihvězdičkovém hotelovém apartmá, tak neváhej a napiš.
Pisálkové, studenti a muži mladší 20ti let, ani nepište. Hledáme vyrovnaného chlapa, který má styl a umí si srovnat priority života.