Personal information

Sex:
Sexual orientation: hetero hetero

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sexy lingerie
nylons
bondage
uniforms
high heels
dominator - slave

Personal description

Děkujeme za Vaši přízeň, vzkazy a ohlasy *15**15**15*

Ač se to nezdá jsme konzervativní pár *22* s jasně daným nastavením hodnot *24*

Mnoho let jsme zde byli a neměli jsme se zač stydět, ale to co se nám před lety líbilo už zde v takové míře zastoupeno není, ti lepší odešli nebo se stáhli do ústraní a ti zbylí z těch lepších jsou zde sporadicky.

Kvalita odešla a zůstala kvantita.

Pár (jednotky) lidí se zde dá označit za rozumné, slušné lidi mající nějaké hodnoty, názor a jejich tvorba se dá respektovat jako projev jejich osobnosti.

Vždy jsme respektovali heslo, žij a nechej žít a k mnoha pracem a sebeprezentacím ač jsme mohli a měli to právo tak se nevyjadřovali. Říkáme si, nekažme jim tu radost, je to jediné co mají, jediné spojení se světem, jediný komunikační kanál, jediný náboj jejich šedého a bezútěšného života.

Přes nějaký standard, nějaký základ pod který se nedá jít tu člověk komunikuje s lidmi všech zájmů ať už zajímavých, esteticky snesitelných, gramaticky a intelektně akceptovatelných.

Nemáme rádi a uvádí nás k rozesmání galerie typu vyfocený penis, rozkrok či řiť a toho název či popisek JÁ, shrnuto podtrženo, majitel této prezentace je neslušně řečeno čůrák.

Proboha živého vždyť ti lidé zde prezentují sebe sama, ta nejspodnější, nejnižší nejubožejší forma prezentace, vyfocení genitálií. Je snad něco nižšího ? Myslíme že nikoliv, každý kdo si má nositele nicku představit tak vidí co ? Genitálie. A i ty genitálie lze stejně jako jiné části lidského těla hodnotit jako krásné, hezké, pěkné, ošklivé, či dokonce nechutné. Málokdo však sebekriticky označí svou chloubu za nechutnou, že ?

Co ? Co si myslí majitel galerie v níž je vyfocen jeho chabý penis držený v ruce a galerie se přes několik stejných fografií probíjí ke zdárnému cíli výstřiku jehož pár kapek finišuje tuto misi plnou fantazie, nadšení, vzrušení a erotiky ? Očekává že jeho vzkazník zasype hromada zpráv od slečen, dam, paniček a žen ? Jenom primitiv z nejnižších pater společnosti je schopen dosáhnout takové výše že se dopracuje do tak náročného stadia jakým je focení genitálií , postříkaného prádla, poprskaných monitorů, honění za volantem či jiných autoerotických forem.

Každý člověk by se měl vždy posouvat někam dále, nahoru, posouvat své hranice, odpoutávat od spodních pater, každého normálního zajímají terasy a výšiny, málokoho zajímají zatuchlé sklepy a mršina která zde bují.

Začíná-li galerie výstavkou pomůcek, vyrovnaných robertků či jiných plničů otvorů můžeme si být jisti že se v ní povětšinou jiný partner neobjeví a většinou skončí ukázkou nějakého vyplněného otvoru nebo výstřikem…
Platí zde pravidlo, čím více pomůcek, tím méně žen, správně rozuměj žádná.

Používá-li někdo označení objektu hodně vznešeným názvem boubelka či plnoštíhlá, vždy se jedná o prasnici. Platí to samozřejmě i pro případy ze strany druhého pohlaví, ten kdo uvádí že je plnoštíhlý tak je normální tlusté prase.

Lidé bez galerií by zde neměli co pohledávat, za jejich stěnu anonymity se dát schovat cokoliv, sliby, kecy, popisy jich samých, majetkové poměry a cokoliv dalšího.

Obecně platí že sex zábava chudých, zde pravidlo nezpochybnitelné. Zde si každý myslí že napíše pár řádků (často s chybami) a druhá strana si ho pustí do ložnice, dá mu najíst, napít a ještě mu dá na taxíka. Jak může někdo bez galerií vůbec někomu napsat a nutit se někomu do postele? Bez galerií se nepozná jak vypadá, z jaké sociální vrstvy pochází, v jakém prostředí se pohybuje, co má rád, co praktikuje, jak se obléká, jestli má doma čisto, nebo je to socka s jedním brlohem v rohu někde na ubytovně.

Píšou nám lidé, chtěl bych se k Vám připojit a užít si sex v latexu, miluju latex, my na to dobře , jaký máš ? A On, žádný nemám, ale miluju ho…. :) Sice žádný nemá, ale miluje ho.. :(

Lidé často píšou, nehledám profi.. a proč ? Protože na ni nemá !, ona taky není žádná profi unavená mamina (plnoštíhlá) které jde o to vydělat pár stovek na večeři, nájem a boty pro kluka, nebo flašku pro již několikátého druha. Správná profi by neměla dělat nic pod 3 tisíce, aby se neutahala pro pár stovek a za pár let nebyla zničená, utahaná a bez peněz.

Polovina zdejších jsou podvodníci, nositelé červených nicků značících ženy nejsou zdaleka vždy ženy, štíhlé krásné kočky na fotografiích nejsou vždy krásné kočky které Vám přijdou otevřít..

V životě bysme si domů nikoho nepustili, nevime kdo to je, co má za úmysly, jestli nás uspí a vykrade, přepadne, nebo něčím nakazí.
Může to být zde hojně zastoupený zoufalec, psychopat, nevyrovnanec, nositel různých komplexů, životní ztroskotanec, či nositel viru hiv.

A protože člověk má být tam kde se dobře cítí ( my se zde už dobře necítíme) tak jsme se po několika letech zdejší účasti rozhodli se dále tohoto marasmu, zmaru, bídy a hnusu neúčastnit.

První galerie sem byla umístěna 25.08.2006, je možné že deset let zde mohlo stačit. Uvidíme.