Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Sex:
Age: 47 years 47 years
Zodiac sign: Leo Leo
Sexual orientation: hetero bi
Marital status: married married
Eye colour: brown green
Hair colour: brown brown
Height: 178 cm 178 cm
Weight: 68 kg 59 kg

Dating Ads (3)

Máš ráda kluky i holky?

Couple seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha

Jsme manželský pár nekuřáků, rádi jezdíme k vodě a k moři, na výlety, do divadla, na kolo a na brusle, prostě to nemusí být jen o sexu ale i o skutečném kamarádství. Můžeš být i mimopražská, dá se u nás přespat a časem případně i bydlet..

Sex hobbies and interests

oral sex
group sex
bondage
swingers

Personal description

Jsem vdana bi zena, oba jsme s manzelem nudisti (je to mnohem prijemnejsi a pohodlnejsi nez mit na sobe studene plavky) ale nikoli exhibicionisti a nerada potkavam reprodukce svych intimnich fotek na netu. Civilni fotku na pozadani radi posleme. Mame dva potomky v puberte, bydlime na severu Prahy a radi cestujeme.
Ja navic rada opery, manzel zase koncerty, oba muzeme divadlo, galerii a radi zajdem na dobry obed nebo veceri do nekuracke restaurace. Ja se navic rada vrtam v zahrade na baraku v Usti a kdyz je s kym tak taky rada chodim na tury po kopcich a lesich do okoli.
Tady jsme proto ze se mi rozpadl vztah s moji dlouholetou pritelkyni tak si hledam novou kamaradku na vylety i do pelisku. K holce jsem rada dominantni (k manzelovi bych si to nedovolila) a rada se koukam kdyz ji to za me pritomnosti dela. Radi s manzelem obcas vyrazime na swingers takze bereme i pary a mit jednoho v ustech a druheho v kundicce je taky moc fajn ale jen kdyz je u toho ten muj a panove na kluky jsem hodne vybirava, jednoho opravdu sikovneho uz mam doma a toho za zadneho nevymenim ;) Navic uz si me priroda vyrobila tak ze se na ulici spis otocim za peknym zadkem nebo poprsim nez za ramenama..