Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: brown
Height: 181 cm
Weight: 85 kg

Dating Ads (1)

Hravý dom

Man seeking man
Czech Republic Hlavní město Praha

Od dnešní večera do nedělního odpoledne mám konečně více volna. Najde se v Praze dominantní daddy s chutí na nějaký hrátky? Úkoly, nucená nahota, chastity cage, shock collar, pet play, role play, spanking, mučení, kolíčky, edging, prstění, piss, crossdresing, focení, position play atd.... Měj alba a mozek. Očekávám od tebe velké péro a nějaký hračky. Napiš scénář na co máte chuť se mnou dělat.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
latex
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
bondage
uniforms
dominator - slave
transexuality
fingering

Personal description

28 y.o.

Ahoj! Jsem normální kluk z Prahy, co se po práci občas nudí a hledá nějakýho kamaráda/kamarádku. Mám neutušenou vnitřní potřebu se neustále někam posouvat, ať už kariérně nebo v osobním životě. Rád se učím nové věci, objevuji, experimentuji.

Jestli jsi vyrovnaný jedinec, ať už muž či žena, tak si budeme rozumět. Preferuji starší, než jsem já, takže ideálně 30-55 let. Sportovnější nebo normální postavu. Jestli něco zajímavého umíš a rád/a předáš zkušenosti, tak se mi klidně ozvi. Určitě vymyslíme něco na oplátku.

Momentálně potřebuji zlepšit Angličtinu, osvěžit si základy Ruštiny, rád se naučím na hudební nástroj - na to budu asi stejně antitalent, nebo rád najdu učitele plavání. Jsem otevřen, ale i jiným zajímavým dovednostem.

V sexu mám rád hlavně Role play, submisivitu, spank, úkoly, chastity.

Držím palce zde normálním lidem, aby jim z toho tady nejeblo. :)