Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 43 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: unmarried partners
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 182 cm
Weight: 76 kg

Sex hobbies and interests

sexy lingerie
nylons
group sex
sperm
swingers
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Je nám relativně dost na to, abychom věděli, co chceme. A taky bychom už měli vědět, že to nepřijde, pokud si nevyjdeme vstříc. Vzájemně. Ale je nám stále ještě právě tak akorát, abychom si to chtěli a moc dokázali moc užít.

Tudíž hledám holčinu, či raději snad dámu, co se čas od času bude chtít cítit jako princezna. A nebo pár (kvůli tomu jsem tady tenhle profil zakládal, ale to je tady opravdu komplikované...), který hledá někoho navíc. Prostě někoho, s kým společně sdílet ono "chvění". Na pohodu, se respektem k našemu vzájemnému času a podmínkám.

Hledám občasné REÁLNÉ schůzky buďto se zadanou/ vdanou ženou, nebo párem. Kde si užijeme právě to, jak to je - a že by to tak být nemělo :-) Nakonec, necitlivější erotogení zónou je právě naše mysl :-)

Jsem šťastně zadaný a nehodlám na tom nic měnit. Ale to štěstí už trvá docela dlouho. Tak dlouho, že se z něho postupně vytratil adrenalin, thrill, jiskření. To je důvod, proč jsem tady.

Jsem se Středních Čech, ale pracovně se pohybuju po celé ČR. Jsem mobilní, takže místo bydliště bych až tak moc neřešil. Plzeň, Střední Čechy, Pardubice nebo Hradec jsou dosti reálné destinace.

Jsem docela sportovec, nekuřák a pravidelný dárce krve. V zásadě nepromiskuitní a pokud si s někým sedneme, nemám v úmyslu hledat nic dál.

Co je naopak naprosto důležité, je absolutní diskrétnost, bezpečnost a zdraví, jak vaše, tak moje. O tom ale asi více při přímé komunikaci. A všechno dál je už jenom na nás...

Qwerty1604@seznam.cz

Krásné léto všem, kdo jste třeba dočetli až sem :-)

Update: červen 2023