Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 193 cm
Weight: 80 kg

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
oral sex
sexy lingerie
SM
bondage
high heels
fingering

Personal description

Intelektuál, duševno, hudba, poezie, politika, sportování, posilování ...Laškování, flirtování - Ideálně mám rád ("fitnes") svalnatá hezká stehna a lýtka, oválný boky a pevný ženský zadek, bradavky - dudlíčky, ostré rysy tváře, pevnou ženskou "ručku"ale třeba i sub...všechno má svůj půvab.Ušlechtilé nordické umělecké typy, ale i snědé, vášnivé, smyslné, srdečné, hravé sadistky i erotické trapičky, je to přece všechno taková hra, potěšení, zábava, koření života. ...Hmmmm....Ženy, ženy, ženy...


Spíš než anatomické detaily obdivuji celkovou ženinu osobnost, dominanci, krásu, šarm,eleganci a svádění, dobrá erotika je podstatná, sexuální praktiky ani ne - Mám rád ženské akty, svůdné, ostré, bystré, smyslné, inteligentní oči a také povídání jemně erotické - i o čemkoliv jiném - o životě - s inteligentní oduševnělou ženou nebo nějak zajímavou...Hledám sexy osobnost, dámu = i dívka, - nejen samici jako zvíře, jak jsou tu tak často ženy prezentovány. Miluji nejenom ženské tělo, ale i duši, tedy na ni mám i určité nároky !!!
Ale nebojte se, nemám přehnané nároky - jsem tolerantní, respektující a milující ženy !!!! Někdy může ale zcela okouzlit i žena naprosto protikladná. Pokud máme ale spolu déle vydržet - byť jenom psát, nemůže být "blbá" a nebo povahový "šmejd"..