Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
sexy lingerie
group sex
swingers
fingering

Personal description

Pěkný den všem pohodovým lidem :-)

Vidíme že je to tu jen o fantazii a setkání se všichni boji.. Byť jde jen o pouhé poznání se vzájemných sympatii.. Horší jak ve školce.

Je Vás tu spousta lidí co nečte, pak stejně napíše.... Ešte bych pochopil dyž by to aspoň bylo nápadité originální....

Největší problém tu je že všichni dělají předčasné ukvapené závěry na základě vlastní fantazie, bez osobní komunikace.. Proto chce každé vše vypisovat a pak se ,,posere'' z vlastní fantazie, přitom by nic z toho nevznikko při nezávazném setkání.

Hledali jsme spřízněné lidičky na příjemné, pohodové uvolnění, rozptýlení z všedních dní, tak dlouho až jsme našli..
Bezpečně bez komplikací soukromí každého z nás.
Nejsme sobci myslíme každý na svého miláčka, aby jsme mohli užívat mlsání stejně.. :-) jsme ,,normalnich" postav, mladšího vzhledu. Budeme rádi za podobný protějšek.. máme to kousek do Brna a Vel Mezu

Vzhledem k času který máme, nechodíme na slepé schůzky s každým co si napíše..
Hledáme kdo vi co chce, kdo se hloupě neptá.. Kdo pošle foto obličeje, dyť je to jinak antisexualni..

Nereagujeme na pouhé ,,Ahoj" a nebo prosté, sprosté holé věty. Nereagujeme také na všetečné dotazy místních pavlačových zženštilých drben s varlaty, zda jsme už někoho našli, má to nejen nulový dopad na tvou-vaši realitu, ale je to rozhodně jen naše věc a nějaký dialog s tím rozhodně nerozpohybujete.

Pomluvy jsou pořízené závistivci, rozšiřované hlupáky a akceptované idioty.

Pomluvy vznikají ze závisti, která je nejvyšší formou uznání, protože nejvíc vás odsuzují za to, co vám sami závidí.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, blbci je roznášejí a idioti jim věří..

Vidime že tu stále všichni hledáte, ale odpověď nepošlete.. potom nehledáte jen plýtváte časem všech zúčastněných.. Jen je nám divné že všichni reagujete stejně a přitom ani nevíte zda to foto je opravdu odesílatelovo. Dyť jde jen o to se potkat a zjistit zda se ještě někdy potkáme.. Přestaňte se bát, nebo si lhát.. jsme přeci dospělí a snad i rozumní lidé, ne??

Ps: Někdo s kým by jsme se mohli v klidu poznat.. je to tu těžký najít vhodný protějšek.. aby si padli fyzicky, mentálně, momentálně, třeba i opakovaně a tak vůbec včetně chutí, co bude všem zúčastněným příjemné. Buďte upřímní, stejně nevíte zda preferujeme to či ono

Je to tu opravdu náročné.. osobně si myslíme že je problém v předčasných závěrech na základě zaslaných ,,pár řádcích" před samotným setkáním.. které se pak nekoná z mylných představ protějšků. Nebo údajně velké vzdálenosti, nakonec se nesejde nikdo s nikým ani po letech marného vypisování. Dyž se všichni vyptávaji tak se ani nepotkají.. Přitom osobně při stejných otázkách by člověk poznal toho druhého a bylo by vše možná jinak. Pokud nemáte nic o sobě v profilu, tak o sobě něco napište do zprávy, jinak se nedivte že neodepíšem neberte to osobně. Věk cca max 55..? let

SUPEEER TAK MUSÍME POCHVÁLIT JEDNOHO JEDINCE KTERÝ SE JEVIL JAKO FAVORIT OD PRVNÍHO Okamžiku, výběrového řízení.. ANI NENÍ MOŽNÝ ŽE PO TOLIKA LETECH SME TU POTKALI ČLOVĚKA KTERÝ JE FAJN, NEKOUŘÍ A JE ,, NORMALNI'' 23.11. PROBĚHLO KRÁSNÉ SETKÁNÍ A JIŽ PLÁNUJEME DALŠÍ SETKÁNÍ *175* pěkně jsme si vychutnali i druhé setkání.. nejvíce snad ženuška 28.12.