Searching

Purpose of search:
sex

Personal information

Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 190 cm
Weight: 89 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
fisting
sexy lingerie
bondage
dominator - slave
fingering

Personal description

Ahoj.

NEJSEM OTROK, JSEM SUBMISIV!
Jsem 24 lety student. Mam dlouhe vlasy a modre oci, mival jsem stihle telo ale trosku mi narostlo brisko. Nicmene bych rekl ze krome briska mam stihly zbytek tela. Holim se ve predu i v zadu, ale mam 'normalne' chlupate nohy. Jsem velice submisivni, ale SM mi nic nerika.

Oralni sex mi nikdy moc nerikal, kdyz me nekdo kouril, nevzrusovalo me to a spis mi to bylo neprijemne, a kourit dildo nebo peis mi taky nic moc nerika. Zato muj zadek, ten byl cilem meho vzrusovani uz v puberte. Rad snim nad tim, jak se stanu neci hrackou, jak jsem zneuzivany a uzivany, a nemuzu s tim vubec nic delat. Jak jsem jen dira pro nekoho jineho uzitek.

Momentalne ziju sam. Bondage, znehybnovani, oddalovani orgasmu, roztahovani moji diry, skrceni, to vsechno jsou me nejvetsi zaliby. Jsem nejstastnejsi, kdyz mam svazane a roztazene ruce a nohy, nebo vsechno svazane do jednoho uzlu. Kdyz lezim na zadech a mam ruce v poutech, a nohy pripoutane za krkem. Nebo kdyz mam ruce pripoutane k noham, zadek ve vzduchu, a oblicejem se opiram do postele. Vzrusuje me moc, kdyz se nemuzu hybat, kdyz nevidim nebo neslysim co se deje. A kdyz me nekdo skrti rukou nebo paskem, tak me vsechno vzrusuje 10 krat vic.

Doma mam suplik plny hracek, do ktereho casto chodim, a hraju si. At uz dildo, nebo kolik, rad se protahuju, nekdy i nosim cely den analni kolik.

Nedavno jsem si poridil pas cudnosti, ve kterem jsem byl 48 hodin, a moc se mi libilo neustale myslet a citit, jak nemuzu nic. Chvili to trva nez se narvu do toho maleho zarizeni, protoze me to tolik vzrusuje a hned narostu.

Celkove me bavi hratky s moji dirou, kterou se neustale snazim roztahnout vic a vic. Rad bych dosahl cele ruky, ale to asi bude jeste chvily trvat. Mezitim budu trenovat sam.

Moje muzstvi je 9x3cm, a vejde do tesne klece (viz galerie), ale kdyz se krev rozproudi, tak je 17x4.5cm. Do me se momentalne vejde dildo o velikosti 17x5cm.

Jestli te neco z toho co pisu zajima, tak mi urcite napis! Inzerat sice nemam, ale hledam hledam!