Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking
photo shooting

Personal information

Sex:
Age: 29 years 28 years
Zodiac sign: Gemini Libra
Sexual orientation: hetero bi
Eye colour: brown blue
Hair colour: brown blond
Height: 178 cm
Weight: 70 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
foot-fetish
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Ahojte, radi by sme sa predstavili a hneď ujasnili základne otázky. Budeme radi, keď podobné informácie získame aj my o Vás hneď počas začiatočnej konverzácie.

Sme mladý pár: M(29), Ž(28). Na amatéroch sme fungovali obaja roky samostatne a teraz spoločne. Nick je oboch a takisto odpisujeme a čítame konverzácie obaja. Sme overený fungujúci profil s fotkami, videami a účasťami na stretávkach.

Hľadáme: primárne páry a ženy, sekundárne muža s miernymi bi sklonmi. Hľadáme spoločné sexuálne kamarátstva a zážitky. Nič viac. Jediná podmienka je vzájomná sympatia a iskra. Preto ako posielame, tak i vyžadujeme civilnú fotku. Pre obe strany je to len plus. Bez fotky sa jednoducho nestretneme. Nie je to časovo efektívne.

Bydlisko: západné Slovensko, pri diaľnici Bratislavu aj Žilinu máme cca hodinku. Žijeme spolu, priestor máme.

Skúsenosti: máme pozitívne a na ich základe sme otvorení ďalším spoločným zážitkom, nezúčastňujeme sa akcii bez partnera/ partnerky. A áno, zúčastňujeme sa swingers akcií.

Niečo o nás: sme veselí, otvorení a priami ľudia. Času nemáme veľa a preto sa z neho snažíme vyťažiť čo najviac. Siahodlhé písanie si od ničoho nikam nie je pre nás. Podnetné a vtipné konverzácie naopak, áno. Život žijeme naplno a s úsmevom na perách. Milujeme každý svoju prácu a vieme o nej veľmi dlho rozprávať. Máme radi, keď ľudí baví žiť a zdieľať svoje nadšenie. Obaja vlastníme vodičský preukaz skupiny B a auto, obaja sme ašpiranti na skupinu A :).
Vzdelávame sa celoživotne, základnú gramatiku a používanie príboru a paličiek zvládame. Máme radi dobré jedlo a pitie, obaja varíme, hladní u nás neostanete.
Máme skvelý adaptačný potenciál :)

V prípade, že Vám náš krátky opis dáva zmysel, neváhajte nám napísať a prestaviť sa troška, kľudne i s fotkou. Predpokladáme a zároveň veríme, že nám budete troška podobní, čo sa týka nastavenia a očakávaní. Naozaj si vážime a rešpektujeme Váš čas, prosíme o to isté. V prípade, že Vám náš štýl života, komunikácie alebo fotky nevyhovujú, nie je nič ľahšie ako ísť ďalej. Snažíme sa odpovedať v rámci našich časových možností a sympatií.
Našim jediným prvotným zdrojom informácii je Váš profil a prvá správa, využite toho, prosíme.

Tešíme sa na Vás a dúfame, že si užijeme aj kopec srandy ❤️ M+P