Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
sex

Personal information

Sexual orientation: hetero

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
latex
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
bondage
swingers
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

SEX a FOCENÍ, to jsou moje největší koníčky tak proč je nespojit?
Focením se živím od roku 2006 a stále mě baví. :-)

Potřebuješ nafotit novou galerii? Lehce sexy akty pro manžela nebo pořádně sexy, hard fotky na Amatéry? Dej vědět, určitě se nějak domluvíme. ;-)

Fotím pouze ženy, případně páry, skupiny, samotné muže nefotím!

Focení probíhá dle domluvy, například u Vás doma, na azylu, v hezkém hotelovém pokoji, pronajatém wellness, v přírodě....

Nic pro mne není tabu, ať už se jedná o lokaci focení, tak neznám tabu ani v tom co budeme fotit. :-)

Pokud nemáš v profilu ani v albech žádnou fotku, pošli mi, prosím, na ukázku alespoň 1-2 fotky, na kvalitě nezáleží, jen abych si udělal obrázek a mohl popřemýšlet co se hodí a do jakého stylu se pustíme.

Potkáme se na smluveném místě, přijedu s profi technikou, přenosnými světly a uděláme fotky za které se rozhodně nebudeš stydět. :-)

Postupně budu přidávám fotky amatérek které se mnou fotily a daly souhlas se zveřejněním. Naprosto ctím Vaše soukromí a bez Vašeho souhlasu nikdo jiný fotky neuvidí.

Všechny příznivce mých fotek prosím o pochopení, kontakty na modelky nedávám a pokud je rozmazaný obličej, nepošlu ani do SZ. :-)



Jinak postrádám slečnu či paní na reálná setkání v Olomouckém kraji, v případě vzájemných sympatií. Zdraví a diskrétnost nabízím a také požaduji. Pokud Ti také v v sexu něco chybí, budu rád když se ozveš. Více po zprávách nebo osobně ;-)