Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Sex:
Age: 37 years 27 years
Language skills: Čeština
Zodiac sign: Leo Virgo
Sexual orientation: hetero bi
Marital status: married unmarried partners
Eye colour: blue blue
Hair colour: blond
Height: 193 cm 165 cm
Weight: 100 kg 50 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
sneaking
uniforms

Personal description

Ahoj, jsme mladý sympatický pár dlouhodobých milenců, jsme dobře sladěni a známe své touhy a reakce.
Hledáme k sobě dívku, ženu, která by se k nám ráda přidala na diskrétní, avšak dlouhodobé setkávání za účelem erotiky, vášně a sexu.Praha a střední Čechy.

Co požadujeme a nabízíme je jistá úroveň komunikace, vystupování i chování.

Přednostně hledáme ženu ve věku 18-35 let, štíhlé či normální postavy, udržovanou, voňavou, smyslnou.Lépe submisivněji založenou, ale není podmínkou.

Nemáme problém zajít na kávu, popovídat a tak dále, ale primárně jde o schůzky v diskrétním zázemí za účelem erotiky, nevylučujeme však, že když to bude vše fajn, tak že nemůžeme podniknout nějaký výlet apod.

Ideálně aby jsi byla bisexualní, měla ráda mazlení i tvrdší sex, hry, nebyla moc stydlivá i když to má také své kouzlo :)

Nebraníme se téměř ničemu, ale praktiky jako piss, fekál, zvracení, zoofilie, pedofilie, nekrofilie a tomu podobné u nás 100% neuspějí!

Teď tedy něco blíže o nás.

Nikol, 27 let, 165cm, 50kg, menší prsa, drobná a štíhlá, bisexualní, vůči muži submisivní, vůči další ženě neutrální (touha po tom aby on vedl v sexu obě) občas zlobivá, provokující, vášnivá, mazlivá i divoká, všude hladce oholená a vždy perfektně upravená a voňavá, v sexu otevřená.
Ráda se předvádí, exhibuje, miluje bisex hrátky, porno, potřebuje často naplácat a zkrotit.

Michal, 35 let, 193cm vysoký, 100kg, velmi aktivní sportovec, velké p... (21cm), heterosexuální, přirozeně dominantní, velice vášnivý, empatický, komunikativní.Vždy upravený, dole vyholený, voňavý.
Orální sex je to co miluje celou myslí (jak on ji, tak ona jemu, nejlépe 69), občas perverzní.

Gratulujeme těm, kteří dočetli až sem!!!

Pokud to nějakou z Vás oslovilo, rádi vyměníme foto a sejdeme se, nesnášíme zdejší vypisování si celé týdny, posílání milionů fotek...
Za nás prostě: V pár větách se popiš jako my, příprav si aktuální fotku, nemusíš ukazovat obličej, ctíme každého soukromí.


Těšíme se na fajn zprávy.

Nikola a Michal