Personal information

Zodiac sign: Scorpio
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: white
Height: 170 cm
Weight: 55 kg

Personal description

Pozorně čti!!!
Ve svém profilu budu mít napsané dny kdy pracuji a kdy ne! Komunikace bude pouze zde! Čti celý text v mém profilu prosím.. nechápaví lidé jdou hned ignore

Fotky posílám do zprávy - na profilovce jsem já! Na fotkách jsem oblečená , ale mají určitě nádech erotiky :) nahou si mě můžete vyfotit až budu u Vás

PRACOVNÍ DNY
29.9. - 17.30 - 24:00
30.9. - 7.30 - 24:00
Dále doplňím později..

Jezdím eskort svým golfíkem až na adresu, kterou mi napíšeš po oboustrané domluvě do zpráv! Nezapomeň napsat své tel. číslo a číslo zvonku popř. jméno ( je-li to rodinný dům číslo logicky nepíšeš )

CENÍK
Hodina 3000 ( doprava v ceně )
2 muži 10000 - max. 2 muži více ne!

Podmínka - předem 1000kč na můj bankovní účet ( česká spořitelna ) - nehledej v tom žádný podvod ani krádež. Ty prokážeš zájem o mě a já neprojedu zbytečně benzín kvůli vašim vtípkům. Neokrádám - svým tělem si vydělám za 2 týdny více jako 90% mužů zde..
Až dorazí peníze, sedám do auta a vyjíždím! Pokud nemáš českou spořitelnu tak použij nějakou expresní platbu :) do zprávy pro příjemce napiš SVŮJ NICK z AMATÉRŮ !!!


O MĚ K VÁM !!!

Chci ať jsi doma naprosto sám! ( vyjímka dva muži viz ceník ) jsem čistotná 22 letá slečna ( žádna špína ), prsa trojky, vždy vyholená, navoňená kundička, piercing v jazyku a mé dokonalé tělo zdobí dlouhé nohy. Počet výstřiků není omezen ( se mnou však minimálně 3-4x ). Miluji sperma a podle chuti poznám jestli jsi kuřák či nikoli. Orál bez gumy, jinak vše ostatní s gumou. Vysaju ti péro, že si v trenýrkách nenahmatáš ani koule. Klidně tě můžu kouřit celou hodinu pokud nechceš sex ( až mě uvidíš budeš chtít ). Taky mám ráda když mě alespoň chviličku při orálu podusíš až mi začnou slzet oči :) V sexu mám ráda když jsi nahoře a drtíš mě tak, že mám pocit jako bych ho měla až v žaludku a že mi utrhneš prsa!!! :-P zaručuji ti, že 98% mužů zde na amatérech nezažili to co zažiješ semnou!!! Jsem extrémní kurvička na kterou nezapomeneš do konce svého života a ještě budeš o mě vyprávět !!! :-P splň si sen a napiš ve dny a době kdy PRACUJI !!!!