Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Aries
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 180 cm
Weight: 85 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
foot-fetish
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
SM
sneaking
high heels
fingering

Personal description

Jak bych se vám zamlouval?

Obdivuji, kolik žen tu neustále hledá a nemůže najít, ale při tom na vzkazy neodpoví...
Taková jedna malá statistika...
Pokud se vám u mě něco nelíbí, napište mi to. Za pozitivní reakce také děkuji... 😘

Hledám slečnu/paní, pěkně vytvarovanou, s větším výstřihem, inteligentní, mající ráda různé aktivity (kolo, brusle, lyže, motorky, potápění, hory-ferraty, přírodu, zvířata, hudbu) - nemusí být vše najednou 😁, usměvavá a se smyslem pro humor a samozřejmě, která má ráda erotiku a sex *6* Při vzájemných sympatiích pokračování a vyvíjení vztahu je příjemným pokračováním. Sex na 1 noc je krátký čas na poznání a k poznávání je spousta věcí, míst, chutí, vůní, zvuků, doteků, pohledů, reakcí, způsobů, napětí, ... *6*.
Pokud se z různých důvodů stydíte mít své fotky na profilu, chápu, v tom případě mi pošlete své fotky do vzkazu. Rád vidím, s kým komunikuji. Mé fotky samozřejmě rád zašlu. Člověka (tedy i ženu *6* ) vnímám jako komplexního tvora a zajímá mě nejen povaha a charakterové vlastnosti... *6* .
Mám rad legraci nebo třeba i humor... *6* Lidé říkají, že ze mě čiší pozitivní energie a že se skoro pořád usmívám (ale umím se i naštvat). Jsem trošku živější; beran je prostě vášnivý... S lehce vybuditelnou erekcí, v posteli nejsem leklá ryba *162* a jsem hravý. Hygiena je samozřejmostí, antiperspirant používám *2*, spodní prádlo a ponožky si měním každý den... *21* Jsem extrovert a nemám problém si popovídat o všem *5* Jsem přirozeně dominantní.
Pohonění pěkného péra by také mohlo být zajímavé 🙂
Pánové, umí někdo takovou erekci a stříkání bez doteku?



Podotýkám, že tu nejsem kvůli dlouhému tlachání ve virtualitě (rád si povídám z očí do očí, rád poslouchám intonaci hlasu a sleduji mimiku obličeje), beru to zde jako prostředek k seznámení.

Kdo si vymýšlí, musí si hodně pamatovat, jenže jsem lehký sklerotik, tak vše v mém profilu je pravda... Vše píši narovinu, bez vymýšlení... *6*

Podotýkám, že mám kde bydlet a pár peněz také vydělám :-)

Barva očí : hnědozelená