Personal description

Před několika lety jsem udržoval intimní poměr s heterosexuálním párem a fungovalo to velmi dobře delší období. Dalo by se říct, že jsem byl něco jako "rodinný přítel". Potkávali jsme se cca 1-2x měsíčně. Bavili se o různých tématech a prožívali intimitu.

Vše fungovalo na základě vzájemného respektu, úcty, lidskosti, férovosti, slušného mezilidského jednání, chování a zároveň to bylo spojené se sexualitou. Pár se nakonec odstěhoval pracovně do vzdáleného zahraničí, takže jsme se přestali potkávat.

Rád bych na takovouto velmi dobrou zkušenost navázal. Jsem člověk, který má v mezilidském kontaktu vychování, džentlmentství, ctí dohody, v sexu a erotice jsem nápaditý, hravý, s bohatou fantazií, chutí experimentovat, poznávat nové věci, prožívat intimitu a vášeň.

Mám zkušenost takovou, že pokud si navzájem sedneme, budeme si navzájem vyhovovat, může to být velmi obohacující pro všechny a proto jsem se rozhodl tímto způsobem aktivně najít pár.

Z vlastní zkušenosti mohu napsat, že jedno setkání řekne mnohem více, než spoustu stran textu a fotek, protože to jak na sebe lidé působí, jak se spolu osobně cítí, je přes on line svět nepřenositelné. Je pravda, že v osobním, sociálním kontaktu s lidmi mám velmi dobré zkušenosti.

Co mě tedy charakterizuje? Úcta, respekt, slušnost, úroveň přístupu k druhým lidem, spolehlivost. Vášeň, prožitek, nápaditost v intimní oblasti.


Odpovědi na dotazy:

Jak dlouho vydržíš, než se uděláš?

V podstatě jak dlouho chci, nemusím se udělat celé dny a přitom mít sex, ovládám pokročilé tantrické techniky vnitřních orgasmů, včetně jeho zadržování na nekonečně dlouhou dobu, pokud chci, samozřejmě nic není absolutní, je celkem známým faktem, že kvalita sexu roste s určitou časovou souhrou a poznáním ostatních.

Vyznáváš rychlý, živočišný, divoký, dominantní sex nebo jemnější, dlouhý, pomalejší?

Kombinace obojího. Ne každý ví, že intenzita prožitku pro ženy není vždy závislá na rychlosti, údernosti, dominanci, někdy i "pomalý sex" dokáže být velmi účinný, pokud se to umí.