Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sex:
Age: 30 years 26 years
Sexual orientation: bi bi
Marital status: married married
Eye colour: blue

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sandwich
sex in public
sexy lingerie
group sex
sperm
bondage
sneaking
high heels
dominator - slave

Personal description

Jsme mladý manželský pár z Prahy užívající si život, Jakub 23 a Bětka 19.
Nedávno se k nám ještě přidala Radka (tady jako CarpeD1em), takže teď fungujeme spíš jako dynamic trio :-)

Jsme hodně střelení a přátelští a hledáme úžasné okamžiky na prožití - protože neexistuje perfektní život, ale existují perfektní okamžiky.
Jsme svobodomyslní - neděláme rozdíly mezi lidmi, rádi se dělíme, rádi pomáháme ostatním. Kdyby byla 60léta, určitě jsme hipíci. :-)

Našli jsme úžasného člověka na focení, takže s trochou štěstí se brzy můžete těšit na nerozmazané galerie :-)

Protože se nám opakují stále stejné otázky, tady je takový náš malý životopis:

- Ano, opravdu jsme manželský pár. Oddáni, svědci, plačící maminky a všechny tyhle věci co k tomu patří. Svatba proběhla pár dní po Bětčiných 18tých narozeninách.

- Ne, nemyslíme, že jsme na to příliš mladí. Známe se od doby, co jsme oba na světě, ani jeden z nás nebyl nikdy ve vztahu s nikým jiným. Dalo by se říci, že po 18ti letech známosti byl nejvyšší čas do toho praštit, ne? :-)

- Nedáváme našemu vztahu žádnou škatulku... není ani otevřený, ani zavřený, ani přivřený ani nedovřený. Se sexem to je podle nás asi jako s cukrárnou. Nejlepší je tam jít spolu. Občas je fajn tam vyrazit s přáteli. Někdy jeden z nás dostane nabídku zajít tam s někým jiným... ale v takové situaci je fér pozvat i toho druhého... a pokud nechce a nebo nemůže, tak mu aspoň vezmeme něco s sebou, ať z toho taky něco má :-) No a když si někde s někým neplánovaně dáme sladkou tyčinku, tak doma zatloukat a zatloukat.

- Děkujeme všem pánům i párům za nabídky. V podstatě se dá říct, že se nebráníme seznámení. Ale dodáme, že jsme hodně vybíraví, tak se prosím nezlobte, když nebudeme mít zájem. Také bez fotek nebo galerií nepiště... přeci jenom jde tak nějak o vzhled :-)